30 temmuz 2006 depeche mode istanbul konserindeki yaklaşık 17bin kişilik gruhun lakabı
kendileri bir de never let me down şarkısında aynı anda ellerini bir o yana bir bu yana savururlar..öyle güzel görünüyor ki tut yala hepsini tek tek
bowling'teki atış tekniği ile beni kendine hayran bırakmış, devotee atış tekniği adı altında millete ders vermesi gereken yazardır. oasis hakkındaki düşüncelerini alamadan, küçükpark'ın keşmekeşine daldık grupça ama bir dahaki zirvede sohbet etmek üzere aklımın bir köşesindedir artık bu konu.
bugün anladım ki kalabalıkta susmayı, bi-iki kişi yanında ise konuşmayı tercih eden yazar. halbuse muhhabbeti de eğlenceli. daha çok konuşsun daha çok gülelim yazarı.
başta sessizdir evet, ama dili bir açıldığında çok güzel muhabbeti var bu yazarın. hele hele müzik zevkleriniz yakınsa ondan öğreneceğiniz çok şey var. (bkz: muse-ink) depeche mode hakkındaysa tam bir deryadır kendisi.
sözlükte tanıştığıma gerçekten memnun olduğum birkaç kişiden biri devotee. 14 mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyoruz beraber.
şaka len şaka. üşenmedi, otogardan aldı beni. sonra bir de buca'ya kadar bırakıp evine döndü gece. yordum kendisini. bilmem o beni sevdi mi ama ben onu çok sevdim, msn'de konuşa konuşa bir hal olduktan sonra görüşünce daha çok hele.
depeche mode konseri iptal oldu diye, eridi yavrucak günden güne. vakur durduğuna bakmayın siz, o küfretti en çok dave'e* tatmin olabilirdi aslında sadece martin * çıksa bile sahneye. e ama hala umutlu seneye gelecekler diye. e'ye başka kafiyeli şey bulamadım, akroştiş yapmak neyime ki ne?
yaşından 18bin kat olgun gösteren, sessiz görüksede en çok konuşanlardan, güzel insan efem. web tasarımcısı, grafik yapımcısı ayrıca. öyle böyle değil yani. o değilde ben nick altı kasıyorum hadi hayırlısı. bunu da nie buraya yazdım lan ben?