|
|
- depeche mode hayranlarına verilen,ing.; tutkun anlamına gelen kelime.
- 30 temmuz 2006 depeche mode istanbul konserindeki yaklaşık 17bin kişilik gruhun lakabı
kendileri bir de never let me down şarkısında aynı anda ellerini bir o yana bir bu yana savururlar..öyle güzel görünüyor ki tut yala hepsini tek tek(bokarec, 06.06.2007 17:52 ~ 17:52)
- itü sözlük izmir'de de zirve olsun zirvesi'nde tanıdığım az yazan yazar...
- mahlasını songs of faith and devotion'dan esinlenerek aldığını düşündüğüm yazar kişidir.(bkz: tanım a gel)
- sessiz,sakin yazar gibi görünse de alsancak muhitinin olmazsa olmazı. önümüzdeki günlerde zirvelerle beraber derslere kasacak olan kafa kişilik.
- zirvelerin sessiz ama olmazsa olmaz insanı.
(sükun, 19.09.2007 21:58)
- bowling'teki atış tekniği ile beni kendine hayran bırakmış, devotee atış tekniği adı altında millete ders vermesi gereken yazardır. oasis hakkındaki düşüncelerini alamadan, küçükpark'ın keşmekeşine daldık grupça ama bir dahaki zirvede sohbet etmek üzere aklımın bir köşesindedir artık bu konu.
- bugün anladım ki kalabalıkta susmayı, bi-iki kişi yanında ise konuşmayı tercih eden yazar. halbuse muhhabbeti de eğlenceli. daha çok konuşsun daha çok gülelim yazarı.
- izmir zirvelerinin demirbaş aktörü...
devamsızlık hanesi bomboş, karne pekiyilerle dolu...
ayrıyetten; ilk katıldığı zirveden son katıldığı zirveye kadar saç konusunda ki ilerlemesi takdire şayan...*
- 14 mayıs 2009 depeche mode konserini büyük bir merakla bekleten depeche mode hayranlarıdır.
(bkz: gelse de gitsek)
- şu sıralar bel fıtığından muzdarip yazar. tekrardan acil şifalar diliyorum kendisine.
olmazsa olmaz iğrenç bakınız: (bkz: aynısı kaynımda da var)
- şu sıralar muse-ink'i çok güzel besleyen müzik sever yazar..müzik zevkini tavsiye ederim muse-ink takipçilerine..
- yuh! sevgiliye adı ile hitap etmek. (bkz: floydian)
- (bkz: itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler)
(adnan, 19.04.2009 01:15)
- (bkz: dm fan)
yok öyle bir şey.
- kurban olduğum nickim.
- "kişi kendinden bilir işi" düsturuyla azmetti, kazandı. yeni adıyla dm fan.
(iao, 19.04.2009 14:51 ~ 14:53)
- başta sessizdir evet, ama dili bir açıldığında çok güzel muhabbeti var bu yazarın. hele hele müzik zevkleriniz yakınsa ondan öğreneceğiniz çok şey var. (bkz: muse-ink) depeche mode hakkındaysa tam bir deryadır kendisi.
sözlükte tanıştığıma gerçekten memnun olduğum birkaç kişiden biri devotee. 14 mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyoruz beraber.
- pislik herif.
(bkz: @3584605)
(bkz: @3583557)
şaka len şaka. üşenmedi, otogardan aldı beni. sonra bir de buca'ya kadar bırakıp evine döndü gece. yordum kendisini. bilmem o beni sevdi mi ama ben onu çok sevdim, msn'de konuşa konuşa bir hal olduktan sonra görüşünce daha çok hele.
- depeche mode konseri iptal oldu diye,
eridi yavrucak günden güne.
vakur durduğuna bakmayın siz,
o küfretti en çok dave'e*
tatmin olabilirdi aslında sadece martin * çıksa bile sahneye.
e ama hala umutlu seneye gelecekler diye.
e'ye başka kafiyeli şey bulamadım, akroştiş yapmak neyime ki ne?
|