görseller
devil may cry 4 

belki ilginizi çeker
  1. · prince of persia prodigy
  2. · prince of persia
  3. · dante
  4. · devil may cry 4
  5. · credo
  6. · psi ops
  7. · johnny yong bosch
  8. · 2007 nin iz bırakanları
  9. · sanctus
  10. · lucifer
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · insanın hoşuna giden şeyler
  9. · 4 aralık 2004 gençlerbirliği galatasaray maçı

devil may cry 4  

1. yere inmeden daha uzun combolar yapabileceğimiz oyundur. ayrıca bu tarz bir oyunda olması gereken en önemli atraksiyonlardan olan düşmanı yerden sektirme olayı bire bir olmasa da oyunda yer almakta.aah ah legacy of kain: defiance cd'im nerde lan.

edit: aheleeey legacy of kain defiance'ı buldum oynuyom teey teey.
    (yata yata paslandık, 04.10.2007 01:00 ~ 11.03.2008 21:11)
  2. 5 şubat yani yarın konsollar için satışa sunulacak oyun. ne yazık ki pc için biraz daha beklemek gerekecek. tahmini çıkış tarihi 1 nisan. olsun, bekleriz.
    (bkz: ühü)
    (bkz: şaka mısın sen)
    (gethsemane, 04.02.2008 19:02)
  3. sonunda pc için demosu çıkmış oyundur. demodan görülüyor ki devil may cry pc'de oynanabilir bir hale gelmiş.
    (gethsemane, 08.06.2008 21:49)
  4. sonunda pc'de çıktı ve çok güzel olmuş.

psp platformunda da gelirse tadından yenmeyecek. e zaten gelecek, e zaten yenmeyecek!
    (açık kalp ameliyatı, 10.07.2008 05:51 ~ 05:52)
  5. pc versiyonu (triali) e6750 (2.66 @2.99) 8600gt'li sistemde demo test 40 fps'nin altına düşmüyor.

1280*1024*85hz 32bit dx 9c ile.

tam sürüm nasıl olacak göreceğiz.

görüntü için, görsel kısmına bakabileceğiniz gibi, buraya da tıklayabilirsiniz: (görsel: devil may cry 4/17552)
    (açık kalp ameliyatı, 10.07.2008 05:57)
  6. konsolcuların çok methettiği, ilk kez oynayıp da "yok böyle birşey" dediğim oyun. çıkar çıkmaz telif haklarına saygısız bir insan olarak internetten indirdim, genelde konsol uyarlamaları pc'de bir sürü hata verir, sorun yaratır, bunun bilincinde oyunu yükledim. ancak hata vs. geçtim oyuna hayran kaldım. şu an aklıma gelen artıları ve eksileri şöyle bir sıralarsam,

artılar
    muhteşem grafiklere rağmen, ortalama üstü bir bilgisayarda her özellik en yüksek seviyede, kasmadan oynanması.
    inanılmaz dövüş ve aksiyon hareketleri ve bunların rahatça yapılabilmesi. (japonlar yapmış abi)
    müzikler, ses efekleri, bölüm tasarımları, basit ama zevkli bulmacalar.
    ilk açılıştaki nispeten uzun yükleme dışında, oyun boyunca neredeyse sıfır yükleme ekranı. (ki daha yeni mass effect bitirmiş biri olarak, buradan mass effect yapımcılarına küfür ediyorum, dakikada bir yükleme ekranları için)

eksileri
    klavye ile oynamak inanılmaz zor (gerçi bir süre sonra alışıyorsunuz ama gamepad şart)
    kamera açıları çok rahatsız etmese de, bazen sorun yaratabiliyor.
    alt+tab yapıp masaüstüne dönüp, tekrar oyuna döndüğünüzde bahsettiğim nispeten uzun yükleme ekranına gidiyorsunuz. (bunu gerçekten anlayamadım, sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama var böyle birşey)
    karakterlerin konuşmalarında ses az geliyor. (dmc 4 forumlarında da buna değinilmiş, 5+1 ses sistemleri ile ilgili bir problem, çözülmesi bekleniyor)

bu oyun için gerçekten uğraşılmış, mutlaka oynayın...
    (1925, 12.07.2008 15:02 ~ 15:03)
  7. sadece aksiyon sahnelerindeki müzikler için bile oynanası güzel capcom oyunu.
    (absent, 17.07.2008 11:31)
  8. devil may cry serisinin 4. ve sanırım en yarmış oyunu.

oynarken belirttiğim kişisel yorumum: oha. oha. oha.

devil may cry 3'ü 14 kez bitirmiş bir dmc manyağı olarak söylüyorum: oha. trial'ını az önce oynadım ve bu oyunun, nazarımda prince of persia warrior within ile yarışacak düzeye gelmesine ramak kalmıştır. tam sürümünde senaryoyu da görelim hele. sonra tamam olacak.

bana göre warrior within gelmiş geçmiş en güzel oyundur fekat bu devil may cry 4 beni dumur etti resmen. ayarları eşşek gibi açınca bile akıcı görüntüler üstelik sanki film izliyormuşcasına modellemeler ve görüntü kalitesi. japonlar yapıyor abi demekten başka bir şey gelmiyor elden. aksiyon konusunda ise devil may cry 3'ü bile geride bırakıyor. o derece. ne yazacağımı şaşırdım yeminle. iki paragraf saçmalamışım şimdi baktım da.
    (yata yata paslandık, 17.07.2008 21:51)
  9. bir oyundan beklediğim bir çok özelliği içinde barındıran oyun.
    oyunu 2 gün önce devil hunter modunda bitirdim. hikayede son bölümlere geldiğinizde dante neroya atıyo pası ortada bi hatun var ve onu kurtarıp intikam alma görevi nero nun. uzun süredir laptopta bi oyuna bu kadar saplanmamıştım. save sistemi istediğin yerde bırakıp döndüğünde bıraktıgın yerden başlamanı istemese de oyun seni sürüklüyor.
    (polydakris, 12.08.2008 14:04)
  10. capcom'un yıllardır sürdürdüğü ''oyunun sonunda bütün bosslarla tekrar dövüşme,mümkünse boss başına 2-3 dövüş yaptırma'' huyundan vazgeçmediğini gördüğümüz oyundur. bu lanet sistem bir de her seferinde görevi en baştan oynatan save-load sistemiyle birleşince oyunun verdiği keyif azalıyor.
    (yata yata paslandık, 15.09.2008 22:49)
  11. dün itibariyle gördüm ki, edebiyat tarihinden bîhaber olarak da oynanabilen oyunmuş.

dante için ''güzel isimmiş''
    ilahi komedya için ''o ne lan?''
    nero için ''aa nero burning rom''

diyen arkadaşlarım var. devil may cry 4'ün zevkli bir oyun olduğunu iddia ediyorlar.

ya da ben çok derin düşünüyorum oyunu oynarken. ''aa şuna da atıf var ne güzel! aa buna da değinmişler süper lan!'' diye. işin zevki de burda çıkıyor ama ya.

''aa bak yaratığın adı mephisto,daha güçlüsünün adı faust. süper lan!''
    (yata yata paslandık, 22.10.2008 13:11)
  12. kamera açıları insanı ifrit eden, bazen sizi gerçekten çıldırtan oyun...

"ulan hayvanoğlu hayvan! önümü göstersene! yarım saattir arkama bakarak savaşıyorum; hangi ara kamera açısını değşitirmek için ben uğraşıcam! çevirsene işte!"
    (insansevmeyenhayvan, 28.10.2008 17:47)
  13. mission üçe kadar gelip de takıldığım ne yapacağımı bilememe rağmen becerip de geçemediğim ve oynamaya devam etmek istediğim oyundur. şatoya (castle) girdik ve yukarı kata çıkmamızı sağlayacak, o adını bilemiyorum da, eli fırlatıp tutunarak aradaki kapıya atlanacak bölüm geçilememiştir. yukarıdaki kazıklara saplanılmakta aşağı düşülmekte ve o aptal yaratıklar defalarce öldürülmek zorunda kalınmaktadır. oyundan soğunacaktır, ayrıca çok küfür yemiştir..
    (idiot, 14.11.2008 23:53)
  14. shall we dance, comeon bir şey daha diyor m ya da n tuşuna basıncanero.
    (idiot, 15.11.2008 00:09 ~ 16:08)
  15. eğer denk getirilebilirse, nero'nun bitmeyen bir taunt'u mevcuttur bu oyunda. ellerini air guitar pozisyonuna getirip ''c'mon babes! yeaah!'' diyerek hoplayıp zıplar. bu sırada bu air guitar'dan ses çıkması da ilginçtir. pek hoş riffler eşliğinde nero tepinir de tepinir.
    (yata yata paslandık, 15.11.2008 00:16)
  16. bugün açıp tekrar videoları izledikten sonra acaip sağlam bir teori ürettim, 5. oyun çıktıktan sonra "ulan bu herif harbiden doğru bilmiş" dersiniz, ona göre.

büyük araştırmalar, oyunu defalarca bitirmeler, videoları 566171 defa izlemelerden sonra şu kanıya vardım ki, nero kesinlikle vergil'ın oğlu. bak ben buraya yazıyorum, söylemedi demeyin. zaten nero'nun sparda kanı taşıdığını öğrendikten sonra ve "devil arm"ının nereden geldiğinin bilgisi verilmediğini görünce emin oldum bu teorime. vergil cehennemin diplerinde acı çektiği için onun iyi olmuş halini nero devam ettirecek. dante'de amca oldu bu şekilde. 5. oyunda "amca be şu trish'i götür artık, bana da mary'i ayarla takılalım 2 ye 2" derse şaşırmayın sakın. yamato'yu da kaptı zaten "kid", eh daha ne.
    (karpuzsever, 23.11.2008 21:38 ~ 21:39)
  17. nero'nun air guitar ile tepinme şeysi şu linke tıklanarak izlenilebilir:

http://www.xfire.com/...
    (karpuzsever, 23.11.2008 22:01)
  18. harika oyun. dante sahneyi alır ve:

''you summon and kill
    summon and kill...
    i fail to see the logic here!
    is sanity the price to pay...
    for power?''
    (yata yata paslandık, 20.03.2009 12:13 ~ 12:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil