görseller
devil may cry 

belki ilginizi çeker
  1. · devil may cry
  2. · dev4
  3. · dante
  4. · 7nci nesil oyun konsolları
  5. · insanlara konsol aldıran oyunlardır
  6. · luigi
  7. · sevilen kötü karakterler
  8. · rebellion
  9. · s
  10. · ebony and ivory
gündem
  1. · google wave
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · ezel
  7. · itü sözlük
  8. · white flag
  9. · alanya

devil may cry  

1. kahramanın adını düşününce dante olmasın o dediğim oyundur.en son devil may cry 3 oyunuyla playstation 2'leri tekrar moda yapmıştır.
    (el portugues, 24.07.2006 12:59)
  2. dördüncü oyunu play station 3 için çıkacakmış ve ana karakter olan dante değişecekmiş. yeni karakterin ismi nero...
    (gethsemane, 19.02.2007 15:53 ~ 23.03.2007 16:07)
  3. playstationda oynaması ne kadar zevkli ise bilgisayarda o kadar yavan gelmiştir bana.bilmiyorum joyistik mi alsam ne?
    (vidanjör, 11.03.2007 11:33)
  4. red hot chili peppersın tear ında "devil may cry devil may care" şeklinde geçen kelime topluluğu..
    (sulfur, 16.05.2007 20:07 ~ 20:07)
  5. tam olarak 12 gün sonra 4. oyunun pc versiyonu piyasaya çıkacaktır. hikaye kurgusu ve dante'nin karizması ile adamı bilgisayar başına günlerce kitleyebilen bir seri.

12 bölümlük devil may cry animesini izlemenin zevki de bir başkadır tabiki.
    (karpuzsever, 19.03.2008 22:56)
  6. bir anime olarak devil may cry sınıfı geçmiştir. ilk bölümden itibaren sarar, sarmalar. belki hikayesi çok orjinal değildir, belki tanıdık gelir kimilerine (mesela bana). ancak saygıyla izledim. zevk aldım. çizgilerin kalitesine hayran kaldım. moderato izlenmeli, aksiyon sahneleri öncesi etraftan kırılabilecek şeyler kaldırılmalı.
    (plastiklahana, 19.03.2008 23:10)
  7. 3. oyunun sonunda abimiz dante'nin lady* ile girdiği bir dialog. konuya kendinizi çok kaptırmış, oyunu bir oturuşta bir önceki gece başlayıp ertesi gece bitirmiş, tüm sinematikleri izlemişseniz hüngür hüngür ağlayabilirsiniz bu dialog ile. lakin dialogtan önce ikiz kardeşimiz vergil'ı kesiyoruz ve o da kendini aşağı atıyor falan filan. ardından gelen sinematik te şöyle bir konuşma geçiyor.

lady : are you crying ?
    dante : it's only rain
    lady : the rain already stopped
    dante: devils never cry !
    lady : i see;
    maybe somewhere out there even a devil may cry, when he loses a loved one. don't you think ?
    dante : maybe...
    (karpuzsever, 07.04.2008 04:48 ~ 04:49)
  8. hani anime denince ''abi grafikleri çok güzel'' şeklinde klasik bir cümle oturtur bazı gubidikler. gerçekten yapamıyorsanız elleşmeyeceksin arkadaşım 13 bölümlük animesini yap sonra karşıma geçip ''abi elimizden bu kadar gelir'' diyeceksin. hadi geçtim her bölümde salakça böğüren şeytanları, ne idüğü belirsiz sıradan pespaye görünümlü yaratıkları. adamımız dante ayakları masada iş beklemektedir güya. hasbelkader bu gastbastırsçılık* değildir de nedir? sorarım sizlere. oyundaki herşeyi taşımaya kalkıp altında ezilen bir anime. bu arada grafikleri güzel olmuş gerçekten.
    (genius kusagami, 29.05.2008 18:05)
  9. geçtiğimiz günlerde 4. oyunun trial versiyonu pc ' e çıkmıştır , ayrıca sinematikleri çok muhteşem olan oyundur .
    (ultragamer, 09.07.2008 18:26)
  10. pc magazin dergisi sayesinde ilk olarak 4. serinin trial versiyonu ile tanıştığım ve hayran kalarak uğruna smile adsl eylül kamyanyasına katıldığım oyundur.* bu kampanya kazığını da yemiş olmakla birlikte oyunun tam sürümüne 3-4 günlük bir süre içerisinde sahip olmuşumdur. oyun mutlu mesut oynanmaktadır.
    (idiot, 02.11.2008 00:32 ~ 03.11.2008 22:05)
  11. mission sekize sıkışıp kaldığım oyundur.*

(bkz: help me)

edit: bana yardım eden dost yazarın ismini hatırlamıyorum ama o bölümün mk ben. çok teşekkür ediyorum kendisine.
    (idiot, 11.12.2008 21:30 ~ 17.06.2009 03:30)
  12. dante si yemede yanında yat olan anime serisi. güçsüz, vasıfsız ama kurnaz yaratıkların neler yapabileceğini görmemize yarayan bir konusu vardır.
    (goddess of puppets, 10.07.2009 00:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil