belki ilginizi çeker
  1. · develi cıvıklısı
  2. · saruhanlı
  3. · akçadağ
  4. · şükrü yıldırım
  5. · spermler arasındaki diyaloglar
  6. · menderes
  7. · develi cıvıklısı
  8. · vize
  9. · dandik
  10. · kayseri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · aylin aslım
  5. · banu güven
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · forever living products
  9. · 12 ağustos 2007 galatasaray çaykur rizespor maçı

develi  

1. hiç alakam yoktur ama;
    kayseri'nin bir ilçesi.
    (hell guardian, 02.01.2005 14:41)
  2. kayseri'nin en güzel ilçesi.
    salakça il olma sevdası yüzünden 20 yıl kaşarlı politikacılar tarafından uyutuldu
    aklı başına geldikten sonra şimdilerde üniversite sevdasında ve iki binası bitti,
    bir meslek yüksek okulu faaliyete geçti ancak öğrencileri -bu dönemlik- kayseri'de
    okumakta
    (zucchini, 06.03.2007 09:19)
  3. kayseri ilinin 70.893 nüfuslu ve 2.003 km2 yüzölçümlü ilçesidir.

şükrü yıldırım ilçenin kaymakamıdır. ayvazhacı, ayşepınar, gümüşören, çadıryeri, çöten, epçe, havadan, gömedi, karacaviran, kızık, kulpak, milidere, öksüt, sarıca, satı, şahmelik, tombak, yeniköy, yazıbaşı, yenihayat, büyükkünye, çukuryurt, çaylıca, eşelik, kale, küçükkünye, çataloluk, derebaşı, dereşimli, yeşilyurt, hoşça, incesu, kabaklı, kılıçkaya, köseler, kozluca, sarıkaya, saraycık, soysallı, taşçı-bucak merkezi, yenice, yaylacık, çomaklı, hüseyinli, çayırözü isimlerinde toplam 45 köyü bulunur.
    (rio, 29.05.2007 19:10)
  4. ünlü bir kebap lokantası. en bilinen şubesi istanbul samatya'dadır. hatta ikinci bahar dizisini izlemiş olanlar hatırlayacaktır ali haydar usta'nın yerinin hemen karşısındaki düşman vakkas'ın lokantası olarak da kullanılmıştır bu yer. sitelerinde belirttiklerine göre 3 tane şubeleri varmış.

(bkz: samatya)
    (bkz: kalamış)
    (bkz: etiler)
    (bkz:
    http://www.develikebap.com/...)
    (sycrone one, 03.07.2007 17:54)
  5. kalamış şubesi'nin her fenerbahçe maçı öncesi sarı-laci formalarla dolup taştığı mekan.hayır kendimden değil, kanal d ana haber(!) bülteninden biliyorum.
    (mücrim, 27.12.2007 01:47)
  6. kalamışta ki şubesi her fenerbahçe maçında adeta tribüne dönüşen ünlü kebapçı. fıstıklı kebabı tadılmalıdır mutlaka.
    (billy, 31.07.2008 17:42)
  7. (bkz: develi cıvıklısı)
    (mkopaw, 31.07.2008 17:55)
  8. aynı zamanda orta anadoluda düğünlerde oynanan bir oyuna da ismini vermiştir.

çek deveci develeri sulansın aman
    senin gibisini cihanda görmedim aman
    atayım mı ben atayım mı ben
    rakıyı da şaraba katayım mı ben
    senin için mahpuslarda yatayım mı ben
    aman aman aman aman
    (löpürgül löpürcan, 31.07.2008 18:03)
  9. adını vakti zamanında burada yaşayan dev ali'den aldığına inanılan kayseri ilçesi.
    (endoplazmik retikulum, 31.07.2008 23:29)
  10. bir şube de ataşehir'e açmış olan kebapçı.
    (milwaukee, 13.08.2009 12:08)
  11. çocukluğumda sıkça duyduğum, camel sigarasına verilen isim.
    (elpinoras, 13.08.2009 12:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil