görseller
dev pateldev patel
dev patel 
belki ilginizi çeker
  1. · the last airbender
  2. · jamal malik
  3. · slumdog millionaire
  4. · michael phelps
  5. · developer patel
  6. · slumdog millionaire
  7. · anwar
  8. · arda turan
  9. · jamal malik
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · boylumlama
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · yılmaz özdil
  8. · bilgisayarı en kısa yoldan yakma metodları
  9. · ölümü düşünmek

dev patel  

1. 1990 londra, ingiltere doğumlu genç aktör, skins ile adını duyurdu, slumdog millionaire ile peak yaptı, zaten imdb'ye göre kariyerinde sadece bu yapımlar var. şimdiden 5 ödül odasının raflarında yerini almış bile.
    http://www.imdb.com/...
    (ephendy, 19.01.2009 00:04)
  2. (görsel: dev patel/59210)

ayrıca karakuşak sahibiymiş ve tekvando şampiyonasından bronz madalya kazanmış.

(bkz: jamal malik)
    (anti tartar, 27.01.2009 19:15)
  3. sahip olduğu karakuşak ve tae kwon dodünya üçüncülüğü sıfatının the last airbender filminde zuko karakterini canlandırırken kendisinden çok m. night shyamalan ın işine yarayacağına kesin gözüyle baktığım gencecik yetenekli aktör.

zira verilen rolü başarıyla kotaracaktır zaten, m. night shyamalan ın filmin içine sıçmasını bir nebze olsun engeller kanaatindeyim...

tek bir rol filmi ne kadar kurtarabilir demeyin, the dark knight filminin kimin sayesinde bu kadar güzel olduğunu bir düşünün hele...

hatta düşünmeyelim zikredelim ismini direk;

nur içinde yat heath ledger...
    (register, 26.02.2009 05:56)
  4. daha önce skins adlı dizide anwar adlı müslüman genci başarıyla canlandırmış, londra doğumlu slumdog millionairein sempatik oyuncusu.ayrıca bu samimi, candan tavırları ve oyunculuk yeteneğiyle de ileride iyi yerlere geleceğini umduğum, şimdiden pek çok hayranı olmasını hayranlıkla izlediğim şahıs..
    (they died for beauty, 16.03.2009 00:25)
  5. slumdog millionaire'i izlediğimde, başroldeki karakteri de filmde rol alan küçük çocuklar gibi, oyunculuk deneyimi olmayan bir ''amatör'' sanmıştım. çocuk meğersem oyuncuymuş. adı da dev patel'miş hınzırın. slumdog'dan önce de ünlüymüş kendi çapında. ama bu benim fikrimi değiştirmiyor malesef. slumdog millionaire'in en beğenmediğim tarafı bu oyuncunun performansıydı. çocukta mimik denen şeyden eser yok. tüm filmi şaşkın ve ablak bir ifade ile oynayıp bitirmiş. bir amatör bile daha iyi bir iş çıkarırdı diye düşünüyorum. evet.
    (bourka, 10.09.2009 01:41 ~ 01:41)
  6. (yata yata paslandık, 10.09.2009 01:44)
  7. bana nedense michael phelps'i hatırlatan oyuncu.
    (alakazam, 09.10.2009 00:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil