|
|
- (bkz: desmond david hume)
- eksi veya artı oy vermenin bir tepki ve normal bir davranış biçimi olduğunu kavrayamamış, en sevilmeyenler bölümünde birşeylerin bulunmasına gıcık olan 4. nesil yazar.
http://img208.imageshack.us/...
- normal hayatta ve sözlük ortamında hiç muhabbetim olmadığı halde kendisinden rica ettiğim bir isteği kırmayıp 2 gün içinde sonuca ulaştıran insan.tekrardan teşekkür ederim.
- ne zaman yoklama yapsam online olan yazar. insomniac brother.
- arada bir beni sinir etse de hatta bu arada birler sıklaşsa da; muhabbetinden vazgeçmeyeceğim yazarlardan biridir. bir süredir kayıptı geri gelmiş. hoşgelmiş aramıza tekrar. sinir etmeye kaldığı yerden devam etmekte zaten.bir adet lost manyağıdır efendim kendisi. anlatır durur size. susmuyor lost deyince demeyin o yüzden. zaten normalde de susan bir yapısı yok. mühendis değil de talk showcu falan olsun bu bence.güzel yazıyor bir de, benzer düşünce yapısına sahibiz kendisini her daim destekleriz. arada iyi şeylerde söylemeli tabii paso yerin dibine batırma olmaz. nihayetinde bir nickaltı yazısı değil mi ?
pazartesi sendromu diye birşey var arkadaşım. adamlar yazmış o kadar alda oku . bak ayarını burdan alırsın yoksa.(eleanor, 10.09.2007 15:18 ~ 15:20)
- lost dizisinde hayran olduğum karakter. her babacan konuşmasının sonunda nokta gibi "brother" kullanmasına hayranım. ses tonu da son derece sağlam.
hayranlığımın da etkisiyle, sayıları girme görevinin de uzun süre bunda olmasına dayanarak söylüyorum ki: bu adamdır adanın hikayesinin çözülmesine en ciddi katkıda bulunacak olan kişi.
- (bkz: desmond mason)
- ermiştir.
- insanları kırılan topukları, bozulan laptopları gibi sığ kategorilerde inceleyen yazar.
kendisinin şırnak saldırısı ile ilgili yorumunu dört gözle bekliyorum.
ah pardon
yazıma daha fazla devam edemeyeceğim nitekim "laptop"umda yazarken, "tırnağım" kırıldı.
özür dilerim.
- jack, sayid, sawyer, michael, locke ve hatta benjamin linus'ın bile belli periyotlarla karın kaslarını sergilemekten çekinmedikleri bir ortamda hiç çıplak göremediğimiz lost karakteri. hiç mi o lacivert gömlek çıkarılmaz bir an için yahu!
|