belki ilginizi çeker
  1. · foramen rotundum
  2. · diş çektirmek
  3. · in trance
  4. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  5. · 2009 eurovision şarkı yarışması
gündem
  1. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · yılmaz özdil
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · çikita muz
  9. · buck

desmodus rotundus  

1. sözlüğe hoşgelmiş dediğim yazardır,herşeyimdir.fazla söze gerek yok.
    (deathcomp, 14.03.2009 03:37)
  2. sözlüğe çok şey katacak olan, fazladan aldığı formaldehitle her daim yarı çakırkeyf gezme potansiyeline sahip, biricik, tek insan. fazla canını sıkana hiç çekinmeden pati atan ve gerektiğinde siktiri çekmesini bilen bir psikopat adayı. en son kurbağa kesiyordu valla benden demesi.. o derece. bir de evini acaip seviyor lan evine toz konduramıyoruz, kül atamıyoruz anında m. muscle pozisyonuna giriyor. hoşgeldin demekteyim efendim. hoşgeldin canın çekti demi?.. *
    (memories never die, 16.03.2009 01:35)
  3. müzik dinlemeyi çok seven, eğlenceli, tatlı, muhabbet, bir daha eğlenceli, tatlı ve muhabbet bir yazarcık.
    edit: bazen beni dellendiren, bazen sopayı hakeden, bazen cadılık yapan (onun fikri) ama yine de ölene kadar dostum olarak kalacağını bildiğim şahsiyettir.
    (tmb, 21.03.2009 13:51 ~ 18:31)
  4. özlediğimdir. bugünlerde yanımda olsun da saatlerce konuşalım dediğimdir. çenesinden bıkmam gerçekten valla bak.. o derece özledim kendisini. donnie darko'yu izleyelimde sabaha kadar ne olduğunu anlamaya çalışalım, parkta içelim, küçülelim, power rangers karakterleri yüzünden kavga edelim de kapının camını dağıtalım o cam da bir yerlerime girsin, uyduruk sebeplerden tartışalım, laf sokma yarışına girelim sonra gülüp geçelim, o dağıtsın ben toplayayım hayatı, ben dağıtayım o toplasın dediğim diyeceğimdir.. uzaklık bitmiyor, büyüdükçe açılıyor.. hiç büyümeyelim, öyle kalsın festivallerde bir kişilik çadırlara iki kişi sığabilelim.. hayatın küçük odalarına iki kişi nasıl sığdıysak.

ayrıca da nick inin anlamı "vampir yarasa" demektir. bu bile beni ona bağlar anasını satıyım. vampirim, yarasam...
    (memories never die, 17.05.2009 15:53 ~ 16:10)
  5. (bkz: foramen rotundum)
    (jadore, 27.05.2009 23:44)
  6. kendi nickim gibi, bir hayvan türünün binomial adlandırması olan nicke sahip yazar. bu nicki seçmesindeki etkenler sadece geceleri giri girmesi, kızılayda çalışan bir eleman olması, son dönemde yükselişe geçen vampirizm akımından etkilenmesi veya üçü birden olabilir. kendisine iyi uçuşlar diliyorum.
    (lycaon pictus, 24.08.2009 16:51)
  7. vampirim,yarasam,ganimetim,kedim,sevdiceğim.hayatımı gerçekten paylaştığım ve sonsuza kadar paylaşmayı umduğum insan.alamet-i farikam.gecenin şu saatinde özlem duyduğumdur.özlemesi bile güzel olandır.bütün hayallerimde bana eşlik edendir,ruh eşimdir...
    herşeyimdir...
    (deathcomp, 04.09.2009 02:34)
  8. 5 kasım.. yılın en güzel günlerinden biri. bugün doğabilmeyi dilerdim. sen başarmışsın. artık nasıl bir portakalın vitaminiysen bilemiyorum. turuncu olmadığın kesin.. başka bir rengin vardı senin. sıyrılıyordun eminim ve seçiliyordun ilk bakışta. turuncuysan da en parlak, en canlısı sendin. farklı bir kokun vardı ve belki de sen en güzel zamanında dalından koparıldın.. en hızlısı da sen oldun böylece.

küçük orgnizmalara göre sıvı bir yerde yüzmek; insanın balda yüzmesi gibi bir şeymiş. en şanslısı falan değildin ama en hızlısı, farklısı olduğun kesinmiş o zaman. şimdi aradan seneler geçince milyonlarca insanın içerisinde seçebilirim seni. uyumsuzluklarınla, saçmalıklarınla, inatçılığınla, dengesizliğinle, gelditlerinle bazen bencilliğnle seviyorum seni. iyi yönlerini herkes sevebilir, kabullenbilir. hiç bitmemesini anlayamadığım imtiyazlarım bu yüzdendir. kimseye gösteremediğim anlayışı sana gösterebilmem. "insan dostunu düşmanından daha zor affedebiliyor."belki de.. ama affediyor.

herhangi bir 5 kasım ingiltere'ye gidip bir iki havai fişek patlatman dileğiyle. bizi de götürürsen hayır demeyiz.
    iyi bir sene geçir.

yeter..

"....
    sözler değil
    eylem
    artık yazmayacağım" c.p.

&

"remember remember the fifth of november"
    (memories never die, 05.11.2009 22:18 ~ 22:21)
  9. sam shepard (pulitzer ödüllü oyun yazarı, aktör), art garfunkel (müzisyen, şarkı yazarı), vivien leigh (ingiliz aktirist), ide minevra tarbell (yazar) desmodus rotundus (biyolog)

5 kasım'da doğan ünlüler arasından en fazla sevdiğim şahıs. bence sam shepard'dan daha iyi bir oyun yazarı, art garfunkel'den daha iyi bir müzisyen. vivien leigh de kimmiş. hele ide minevra tarbell'in ismini anmaya gerek yok. umarım en kısa zamanda ölümsüzlüğe çare bulur da hiç ölmez. hep yaşar, hep güler, hep mutlu olur, hep ... diye devam eder.
    (tmb, 06.11.2009 00:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil