|
|
- chinaski'nin deli işi radyo programı gece 00.00'da yayında olucak.gelememesi durumunda bu geceye mahsus yerine çalacağım.
- (bkz: on air)
- mikrofon olayını halledememiş bir diğcey'e sahip program. ikinci hafta itibarı ile azgın bir playlist ile kulak pası silecektir aynı zamanda.
not : sadece bu akşamlık istek olayına pek cevap verebileceğimi sanmıyorum lakin bundan sonra ki programlarda isteklerinizi harfiyen yerine getirmeye çalışacağım effenim.
- an itibarı ile yayında olup sahibini türlü bağlantı sorunlarıyla uğraştıran programdır. (bkz: bıkmadıysam adam değilim)
- bir aksilik olmaz ise 1 saat sonra yayında olacak program. dün bazı sebeplerden ötürü yarım kalan kara metal'in tamamlayıcısı niteliğinde bir yayın olacağı yayılan söylentiler arasında.
- an itibariyle dinlediğim ve on air demek istediğim opeth güzeli. iki saat radyo yayını lölö yaptı ama dinlemedim, koydum iki tane suratına; dinliyorum yayını, mutluyum huzurluyum.
- çok pis çalıyor afedersin. bi böğürtü bi gürültü. opet mi ne diyolar, neyse artık...
(eolys, 31.08.2007 00:29)
- bu geceki yayınını büyük ölçüde tool'a ayıracak olan program. konser öncesi olması münasebetiyle daha bir anlamlı olacağını düşünen bir dj'e sahip olması en büyük artısıdır bana göre. (bkz: bana kendimi övdürtmeyin)
- tool'a doyuracak bir program ile şu an yayında.
- an itibarı ile yayında olan program.
- 15 dakika sonra yayında olacak program. ek olarak delicesine bir playlist ile yayında olacaktır.
- gece gece yayında olan program. program esnasında mistik şeyler olucak gibi.
(bkz: on air)
- kulakların pasını silecek, huzura erdirecek programdır. geliniz,dinleyiniz.. başladı bile.
- o bayıldığımız sessiz sakin haliyle itü sözlük radyosunda salınan program..
gönül ister ki her program böyle olsun şu radyoda, metal falan pis şeydir ama..
anlatamazsın ki gençlere, hep bir heelll yeaah, hep bir rörrrh hali..
- bir müddet kovboylara yönelik bir playlist ile şenlenecek program sonrasını allah bilir. demon bizi korusun.
- oldies rock'ın yanı sıra pink floyd ve led zeppelin gibi eşsiz gruplardan, şahane şarkıların çalınacağı program. hatta şu an çalınıyor bile.
(bkz: yayında)
- açtığım ama dinleyemediğim yayındır.
(bkz: help)
- ilgi çekici bir yayın. dinlenmesinde fayda görüyorum. evet.
- bu nasıl bir playlisttir ya rab?
itü sözlük radyosu daha önce böyle bir programla karşılaşmadı.. frekansı okadar süper ki, kelimelerle ifade edemeyeceğim şu anda..
sevgili dj'i tebrik ediyorum, takdir ediyorum, ve siz sevgili yazar, size de tavsiye ediyorum. kaçırmayın, çok üzülürsünüz.
edit: shine on you crazy diamond part 1 çalarak tercihimin doğru olduğunu kanıtlamıştır.
- az sonra huzur dolu bir playlist ile yayında olacak program.
edit : zaman çabuk geçiyor ; (bkz: on air)
- sağlam playlisti ile şu an yayında. ''tatlı bir huzur almaya geldik radyodan'' nidaları ile geliniz, dinleyiniz.
- konseptini tam olarak bilmesem de isminden yola çıkarak garip bi afiş yaptığım radyo programı..
http://img233.imageshack.us/...
- bu gece 00.00 itibarı ile öncelikli olarak buhranlı sonralıklı olarak eğlenceli bir playlist ile yayında olacak ve 02.00'a kadar kendi içinde coşacak olan program. bilmiyorum ben öyle duydum.
edit : bi aksilik olmaz ise 23.30 itibarı ile yayında olacaktır efem.
|