abiğ çok uykum var şerefsizim. sen benim yerime atıver imzayıaooaah(uyunur)(1)
1) uykuya düşükün canım öğrencimizin bilmediği bir şey vardır. onun yerine de imza atıp ikinci ders başlamadan çıkan arkadaş ve ne yazık ki kendisi de son ders imza atılan listenin okunup imzalanan yerlerin silindiğini hiç bir zaman öğrenemediler. sonuç vf alıp uyumaya devam ettiler.
yaşanmış bir hikaye
zaman:05-06 güz dönemi
ders-termodinamik
hoca ilk ders iki vize yapacağını ve ikinci vizeyi son gün yapacağını açıklamıştır ama bir aksilik sonucu ikinci vize 8.haftaya alınmıştır ilk ders dışında hiç bir derse gelmeyen (ilk vize hariç) arkadaşımız o gün nasıl olduysa derse gelmeye karar vermiştir o gelmeden önce asistanlar sınıfa gelmiş, oturma planını yapmış ve herkes ona göre oturmuştur arkadaş sınıfa gelmiş yüzünde çok yapmacık bir sırıtma ile
-günaydın arkadaşlaaaa (sözünü biteremeden sınıfta ki gariplik dikkatini çekmiş olacak ki)
-niye böyle oturuyor herkes hehehe yoksa vize mi var?
sınıftan hiç ses çıkmayınca acı gerçeği anlamış olcak ki koşarak çıktı sınıftan ve ondan sonra arkadaşı bir daha gören olmadı derste
yaz okulu mat-2 finali öncesi gece sabahlama hazırlıkları yapan grubun yatağa uzanmış, uykuya dalmak üzere olan bir ferdi 270 milyon verdim diye uykusuz kalamam ya demişti hiç unutmam.
vizeden 1 gün önce derse oturulur.ev arkadaşın yanına gelir.
''abi şu soruyu yaptın mı?''falan diye başlar olay.sonra
''abi 2 tek atsak mı ya?şu karşıdaki büfeden alırız hemen''biralar içilir.
''abi gel 2 el tavla atalım''.gecenin ilerleyen saatlerinde
''saat kaç oldu bu arada?''
''ya ben şimdi yatcam saati sabah 6'ya kurdum.sınava kadar calışırım dinç kafayla.hem okula giderken de bakarım''
-dd düşer mi sence
-şansıma sı..yım nasıl çekiyosunuz ya ben niye çekemedim
-(bi kaç tembeli işaret ederek) devamsızlıktan bırakmasa da şunları.. ortalama düşse
-neden bu kadar çok çalışıyosunuz ki
-üniversite bu bi şeklide biter
-ders çalışman gerekmiyo mu?
+ya çalışcak bi şey yok ki biliyorum konuları.
-bilmem ne konusunu anlamadım ben ya, yardım eder misin?
+saçmalama onu da soracak değil ya, çalışma bırak çıkmaz o.
-bence artık ders çalışmalısın.
+çalışamıyorum ki çok mutsuzum. her şey çok kötü gidiyor. hayat o kadar boktan ki. bu kadar çok derdim varken ders çalışmamı nasıl belersin?
-hazır mısın sınava?
+nadasa bıraktım ben bu dersi kanka dinlensin bakalım o seneye hallederiz.
-ders mi çalışcaksın?
+yok ya şimdi yatayım sabah erken kalkar çalışırım.
- kaç alırsın?
- valla 2 soruyu tam yaptım. 3-4 tane de yarım yaptığım var. artık hocanın insafına kalmış. verirse 3-5 bişeyler geçeriz.
- hee. anladım. kaldın yani.