en arka sıraya geçip müzik dinleyerek uyumak. atılmadan önce 2 uyarı yapılır. birincisi "oğlum kalksana uyunur mu derste akşam naptın beşik mi salladın?" lafıdır, müzikten dolayı duyulmaz. ikincisi hocanın güdümlü tebeşiridir, sınıftan birisi attı diye düşünülerek sallanmaz uyumaya devam edilir. bu iki işlem sonunda dellenmiş hoca uçarcasına bahsi geçen öğrencinin yanına yaklaşıp ilk önce kafaya bir adet* vurur, walkman'i avuçlayıp yere fırlatır ve öğrenciyi enseden tutup kıçına tekmeler atarak ve söverek dışarı atar, derse kaldığı yerden devam edilir. öğrencinin kaderi artık müdür yardımcısının elindedir.
sınıfa maskeli bir şekilde girmek ve elindeki tavuğu * hocanın üstüne fırlatmak.. aynı zamanda bunları videoya kaydetmek ve hocanın çığlıkları eşliğinde sınıftan kaçmak.. sonraki günlerde bu görüntüleri bütün okula izletmek..
not: okuldan atılma sebebi olmasına rağmen bu insanlara hiçbir yaptırım uygulanmamıştır.
-evladım soruyu neden cözmüyorsunuz.
-hocam bizde serbest ağ dengelemesini anlayacak kafa yok.
-o zaman dışarı çıkın, insanlar okumaya geldi buraya.
-hocam dışarda yağmur yağıyor. soğuk hem burası sıcak.
-gidin salonda çay için ısınırsınız.
-hocam benim ve mustafanın parası yok.
-gidin çay için benim hesaba yazsın hüseyin bey ne isterseniz versin.
-sağolun hocam.
diyaloğundan sonra çayocağına gidilir iki büyükçay ve dört poğaça alınırve hocanın hesabına yazdırılır.
ama yan etkileri vardır. vizeden siz 9 mustafa arkadaşınız 5 alırsınız olay budur.
birebir yaşandı.
arkadaşa fırlatılmak istenen yırtılmış defter kapağının hava bumerang misali falso alarak italyanca hocasını ensesinden vurması ve akabinde gelişen olaylar
ilginç ve masum bir diyalog sonucu da dersten atılabilirsiniz, size kıllık yapmak isteyen hoca olduktan sonra sebep çok da önemli değildir.
- bu ne lan 1000 üssü em karekök ney?
+ bin üstüme kökle de kökle yazıo işte okusana
- ahahahsd harbi lan uykusuzluğuma ver ahaha kökle ahahahas
+ eheh
* n'oluyor? ne gülüp duruyorsunuz
+ hocam matematik spdf..
* ?
+ bi dfenklempf ahahahaha
* çık dışarı