|
|
- şu an bir çok sözlük yazarının bilgisayar karşısında yaptığı şey.finalleri yok zaten onların....
- finalleri olan arılar için kötü şey. aynı zamanda an itibariyle yapmakta olduğum eylem.
- hem ders çalışıp, aynı anda nette takılmak
- şu anda sözlükte bulunan bir çok yazarın yaptığı şey.
- ben sözlükten tarih sınavına çalışıyorum
- google'dan aradım buldum bişeyler, gerek yok kitaba
- arkadaş msn'den konu anlatıyo ya, iyi oldu, özet oluyoo hem!
gibi cümlelerle savunulabilecek eylemlerdir.
- haftanın başında ders çalışmak için kitabın başına oturduktan sonra 15 dk içinde uyku gelir, dikkat dağılır yer yer acıkmalar görülür. uykum kaçsın diyerek bilgisayarın başına oturulduktan sonra geçen 2 saatin sonunda bi 10 dk daha bakılır tabi eski konunun unutulmasına mütevellit tekrar şeklinde geçer bu 10 dakika. sonra karın doyurulur. uykuyu kaçırmak için kahveye abanılır. yarım saat gibi uzun(!) bir müddetlik bir çalışmadan sonra internete damlanır.. maksat kendimizi ödüllendirmek. tabi buyrun ödüllendire ödüllendire şımarttık bünyeyi.
sorana da 1 haftadır çalışıyorum ben denir. hani nerde? alim olmuştun be adam gibi çalışsan. adam 1 günde bitiriyo sen 1 haftada yarısına gelemedin eşşek seni.
- öğrenci bünyeyi hiçbir zaman değiştirmeyecek bir şekilde yıpratan eylem. vicdan sızlatır sonradan doğrudur ama vazgeçilemez hiçbir zaman. sorunun öğrencide değil sistemde olduğunu düşünüyorum.
- (bkz: ders çalışmaya çalışmak)
- bir yandan elektronik kitabın diğer yandan msnde 10dan fazla pencerenin açık olduğu durumun özeti.
- bu eylemi gerçekleştiren kişi, sınavda da bir yolunu bulup* istediği notu da almışsa sadece kendini değil hocayı da kandırmayı başarmıştır. tadından yenmez bir durumdur. herkes mutludur.
- an itibariyle yarınki 2 finalime hazırlanma metodum
- bi noktadan sonra işe yaramayacak olayadır mesela şuan..artık kanmıyorum, herşeyin farkındayım..*
- insan kendini kandırabilir ama vizede hocalar hiç kanmaz ..
- hiçbir zaman girişmediğim eylem. iyi ya da kötü aldım ama kendimi gebertircesine zorlayıp da kandırmadım. kandırır gibi yaptısam da işe yaradı bu durumlar. sistematik oldun mu yok öyle sabahlamak. az da zekilik.*
(idiot, 30.05.2009 01:40)
- msnde şu kadar kişi uygun...
face de şu kadar video paylaşılmış...
esniyorum uykum mu geldi...
bu melodi e neyin nesi...
şu çoçuklarda sussa artık...
bu başlıkta güne damgasını vurmuş...
ayrıca duverger e göre partiler kadro partileri ve kitle partileri olmak üzere ikiye ayrılırlar.(kanes, 30.05.2009 14:53)
|