"verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilemeyeceğiz çünkü yaptığımızın, leş başlıkları leş girilerle canlandırıp, yapış yapış bir klavyeyle sağa sola saldırarak mastürbasyon yapmaktan yeğ olduğunu düşünüyoruz." diyerek cumartesi akşamımı şenlendirmiş bir insan. düğünler aile dramlarının dansıdır demenin seks sikiştir demekten daha yeğ olduğunu düşünüyor. "neye göre daha yeğ", "kıstas nedir", "kendi yazdıklarını başkalarının yazdıklarından daha önemli yapan nedir" gibi sorular var ortada.
"seks sikiştir" cümlesini "düğün aile dramlarının dansıdır" cümlesinden daha yeğ yapan ikinci cümlenin daha edebi olması diyeceğim ama edebiyata oldukça bağımlı bir insan olarak bukowski nin "dünyanın tüm götleri ve benimkisi" hikayesi geliyor aklıma. diyemiyorum. bukowski nerde, derinlik delisi nerde, ben nerdeyim?
karşılaştırmalı edebiyat dersinde de değilim ortaya bir kıstas atıp metinlerin alt metinlerini inceleyeyim, çıkarımlar yapayım, yapıçözümleyeyim. basit bir sözlük yazarıyım, şahane tespitler yapıp orgazm olamıyorum. hayatın gerçeklerinden hoşlanıp hayatın gerçeklerini hayatın bir gerçeği olan leşliğine yakışan cümlelerle anlatmayı seviyorum. bu yüzden de müthiş bir edebi yetenekle aile dramlarını dansa kaldıramıyorum. dramların dans ettiği sahneler düşlemektense o dramların her gün yaptığı bir iş olan sikişmekle ilgili yazıyorum. amcaların, halaların, dayıların, kuzenlerin, annelerin, babaların çatır çatır sikişip asla sikişmiyormuş ya da her sikişi müthiş bir duygulanımla sanatsal bir seks ziyafetine dönüştürüyormuş gibi yapmasına çok içerliyorum. okul bahçesindeki liseli kızlarla ilgili yazılar yazdıktan sonra seksin çok duygusal bir bok olduğunu, duygusuz seksin hiçbir işe yaramadığını düşünen ve bunu vıcık vıcık anlatan adamlara/kadınlara da çok içerliyorum. bu yüzden de
seks sikiştir boş bakınızını verip, sözün kime ait olduğunu yazarak dolduruyorum. sanırım çok ayıp ediyorum, sözlüğü kirletiyorum. bir de dün yine fazla kaçırmışım, başım ağrıyor.
not: nikaltını sikiş gibi çok sürreel bir kelimeyle doldurduğum için kusura bakmasın. keşke herkes onun kadar duyarlı olabilse. ama değiller, çatır çatır sikişiyor hayvanlar.