derin sözlük 

adana çık aradan

1. girilerin sebep belirtilmeden silinmesini, arıların kanatlandırılmasını sağlayan örgüt.
    (qwerty, 03.04.2004 09:31)
  2. bi sabah sözlüğe girmeye kalkışırken şifrenizin geçersiz olmasına ve hatta database'deki isminizin silinmemesinden dolayı bi daha onu hiç kullanamamanıza sebep olacak sözlük "koruma"(!) örgütü ( eeee şeyy,efendim saygılar selamlar hihi!!!)
    (hell guardian, 03.04.2004 14:13)
  3. (bkz. isat)
    (where is my mind, 27.05.2004 11:46)
  4. (bkz. sözlükten pis kokular geliyor)
    (stocky2001, 09.07.2004 09:47)
  5. (bkz. sözlük mafyası)
    (giberling, 23.07.2004 23:44 ~ 23:50)
  6. (bkz: şş genç sen gel bakiim buraya)
    (lightblue, 10.10.2005 01:45)
  7. sözlükteki bir takım çok gizemli olayları icra ederler bunlar. ancak kah "da vinci şifrecilerinin" kah "illuminati uzmanlarının" hiç bir şey gözünden kaçmaz. bazen de ortaya baronlar çıkar bu gizemli örgütü çökertirler falan. her şey o kadar çılgın ki...
    (radiance, 10.06.2006 17:50)
  8. (bkz: alın bunları alın alın..)
    (neverlander, 27.06.2006 18:20)
  9. (bkz: sit)
    (excalibur, 24.02.2007 19:18)
  10. (bkz: sözlük yazarı olarak polat alemdar)
    (maglor, 18.05.2007 01:06)
  11. süleyman demirel demişti...
    (luminous, 10.06.2007 11:41)
  12. (bkz: burası itü sözlük ayağını denk al)
    (hemokudumhemyazdim, 12.07.2007 15:09)
  13. bildiğin deli, ruh hastası adamların sözlükten yaptıkları denyoluklara daha fazla tahammül edilemeyişinin sonunda uçurulmasının arkasındaki nedenleri yok sayan, yahut göremeyecek kadar kafası basmayan adamların üzerine suç attığı sözde değil özde kurum. maslaktaki hiç ışık yanmayan gökdelen derin sözlüğünmüş. bu sene öss yi derin sözlük hazırlıyomuş, 4 sözlük yazarının yolları bi araba kazasında kesişmiş. keraneye zenci gelmiş.

derin sözlük ne yarraam?
    (ucurtma, 27.08.2007 20:04 ~ 20:04)
  14. "sonunu düşünen yazar olamaz" cümlesini şiar edinmiş olan gizli oluşumdur.
    (ne me quitte pas, 27.08.2007 20:22)
  15. (bkz: belki de derin sözlük yoktur sözlük derindir)
    (this is the end, 27.08.2007 20:32)
  16. hayatımın en kötü günüydü...

uyandığımda karanlık bir odanın ortasında ellerim ve ayaklarım bağlanmış, bir sandalye üzerinde oturuyordum. ağzımda kan tadı vardı. vücudumun her yeri sızlıyordu. oda da tepemde yanan ampül dışında tek bir ışık yoktu. zifiri karanlık, rütubet ve o iğrenç koku.. saat ve gün kavramından bi haber bekledim. bi süre sonra yıllardır hücresinden çıkmayan bir mahkumun kulağı ile koridordan gelen ayak seslerini duydum. kapı açıldı. yüzünde maske bulunan iri yarı bir adam girdi içeri. kapıyı geri kapattı ve bana doğru yaklaştı. kafamı kaldırıp yüzüne baktım. gözlerimin içine bakıyordu. titrediğimi, korktuğumu belli etmemem imkansızdı.. korktum.. odanın karanlık bölümünden bir sandalye getirip tam karşıma oturdu. kafamda bir sürü soru vardı. '' nerdeyim, kim bu adam, ne istiyor benden? '' birden konuşmaya başladı. '' kim olduğunu biliyoruz. kimin için çalışıyorsun? '' neye uğradığımı şaşırmıştım. '' ne dediğinizi anlamadım. '' dememle, hayatımda yediğim en okkalı yumruğu yedim. bir kaç metre geriye uçmuşum. ağzımın kenarından süzülen kan ve sızı. kapı açıldı ve içeri üç maskeli adam daha girdi. içlerinden kısa boylu ve zayıf olanı beni yerden kaldırıp düzeltti. cebinden çıkardığı çakıyı açtı ve '' konuşmaktan başka bir şansın yok! kimsin sen? '' diye bağırdı. hemen yanındaki '' seni bulamayacağımızı mı sandın? '' derin bir nefes aldım. '' sigara içmek istiyorum '' dedim. bir sigara yakıp verdiler. sigara dumanının içinde maskeli suratlara baktım.. hepsi gözümün içine bakıyordu.. kısa boylu ve zayıf olan çıkardığı çakıyı açıp, kapatıyordu.. birden kendini kaybedip, arkamda bağlı olan ellerimin ipini kesti ve iki elimi dizimin üstüne koydu. çok sert bir tonla '' konuşacak mısın? '' diye bağırdı. donup kalmıştım. sağ işaret parmağımı tek hamlede kesti. beni kimsenin duyamayacağını bilerek, avazım çıktığı kadar bağırdım. parmağımdan fiskiye gibi kan fışkırıyordu. adamların hiç biri gözünü bile kırpmadan bana bakıyordu..

parmağımın sızı ve ağrısı ile uyandım. odada benden başka kimse yoktu. uzun zamandır uyuyordum. her yerim uyuşmuş, ağzım kurumuştu. az sonra kapı açıldı ve içeri uzun saçlı, uzun boylu ve tabi yine maskeli bir adam girdi. kapıyı kapattı. yattığım yerden kalkmadım. yüzüme bakmadan, odanın içinden voltalar atarak konuşmaya başladı. '' şimdi konuşacaklarımı iyi dinle. kim olduğunu ve kimin için çalıştığını biliyoruz. sözlüğe ne amaçla geldiğini, ne planların olduğunu biliyoruz. hepsinden haberimiz var. şu söyleyeceklerimi sahibine kelimesi kelimesine ilet. biz hep buradaydık. sizden önce ve sizden sonrada burada olacağız. kötülük kazanamayacak! '' konuşurken kendinden geçen adam arkasına bakmadan odadan çıktı.

gözümü açtığımda bir ağacın gölgesinde uyandım.. ne kötü bir kabustu diye düşündüm.. ayağa kalktım.. cebimden yere düşen telefonumu almak için eğildiğimde sağ işaret parmağımdaki taze dikiş izlerini gördüm...
    (deniz büyücüsü, 19.09.2007 10:59 ~ 10:59)
  17. "özel mesajla yahut nickaltı giriyle polemiğe girdiğim yazarların %93.2'si uçtu."

bir derin sözlük mensubu.
    (ucurtma, 06.10.2007 18:20)