belki ilginizi çeker
  1. · past
  2. · yalnız şarkı
  3. · derin
  4. · sabahın köründe
  5. · sevgimiz kısıtlandı
  6. · şehir
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · the twilight saga new moon
  5. · aşk ı memnu
  6. · okan bayülgen
  7. · boylumlama
  8. · şeytanın msn adresi
  9. · sevgili

derin esmer  

1. çok çok iyi bir müzisyendir, hal ve hareketleriyle iyi biridir fakat mvö'nin "zengin bebesi lan bunlar", "bunların babaları 1000'er tane albüm almış" vs. iftiralarına maruz kalmasının sebebidir çünkü o dönemlerde gazetelerde türkiye'nin en zengin insanlarından biri olarak babasının adı telaffuz ediliyordu.*
    (sizofrenkedi, 11.05.2004 16:57 ~ 21.06.2004 23:03)
  2. şehir albümünde karizmayı koyan, bırak zaman aksında ise ona ayrılan yaşam alanını protesto eden kişi
    (kornish, 15.08.2004 20:40)
  3. mor ve ötesi'nin şehir albümündeki gitaristi ve bazen vokalidir. (bkz: past) gruptan yurtdışında okuma bahanesiyle ayrılmış sonra da düşünce farklılıkları yüzünden ayrıldım demiştir. iyi müzisyendir. bu aralar solo albüm çalışmaları sürmektedir. çıkmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz.
    (kramer, 23.09.2005 17:41)
  4. çelişkilerdeki yüce insan.sesi güzeldir.iyi gitaristtir.mor ve ötesinden ayrılmakla iyi etmiştir bence. 2005 eylülde yeni albüm gelecek demişti hala yok.sabırla bekliyoruz.
    (possible dreams, 23.09.2005 18:28)
  5. mor ve ötesi'nden ayrıldıktan sonra mvö bambaşka birşeye dönüşmüştür.
    (love metal, 11.04.2006 11:02)
  6. bırak zaman aksın albümündeki yetersiz kayıt koşulları ve kötü mix in de etkisiyle sesine tahammül edilemeyen insan. solo albüm çıkıcakmış. alıcaz albümü dinlicez, bakalım bi değişiklik var mı?

edit:(aylar sonra) bu adam ve bu albüm hakkında nasıl bu cümleleri kurmuşum bilemediğim harika adam. çelişki de ve özgürlükteki o çığlıkları nasıl da güzel geliyor şimdi kulağıma.

(bkz: bilemiyorum)
    (bkz: ağla1)
    (ximxili, 07.07.2006 14:22 ~ 31.01.2007 18:40)
  7. gruptan ayrılma sebebi ego problemidir.sık sık sahnede önde bulunmak istediğini belirmiş.
    aralarında problemler büyüyünce grubun diğer üyeleri harun,kerem kabadayı ve burak tarafından alınan karar;kayıtların bittiği sırada harun tarafından açıklanmıştır:''seninle çalışamayacağız artık''
    (hepberaber, 14.10.2007 03:40)
  8. sessizce solo albümünü bekleyen pek çok kişi vardır sanırım.. en güzel sözlerine en hafif sesiyle vokal yapan güzel insan.. (bkz: sabahın köründe)
    (bvrak, 14.10.2007 03:51)
  9. uzun zamandır kendisinden beklenen geri dönüşü "gerçek hayat" ile gerçekleştiren müzisyen.

böyle buyrun: http://www.reverbnation.com/...
    (bunu mu demek istediniz, 02.01.2009 22:42)
  10. albümünden bir soluk getirmiş eski kadim dost.gerçek hayat adlı single parçası,türkiye standartlarının çok üstünde olduğunu en baştan söylemek lazım.mor ve ötesi yıllarından hatırlayacak olanlar zaten o zamanın albümleriyle,şimdi ki çalışmaları arasındaki kalite farkınıda anlayacaklardır.mor ve ötesi'nin sıradan grup olma yolundaki ilk adımı,derin esmer'in gruptan ayrılmasıdır zaten
    (gyroscope, 25.01.2009 09:01)
  11. 'gerçek hayat' adlı güzide parçasına rastladığım zaman ,yaşadığım tarifsiz duygu(bilgisayar ekranına ,şaşırmış halde giderek yaklaşarak,mutluluktan uçacak duruma gelmek)şarkıyı dinlerken kat kat artmıştır.özellikle caz versiyonu enfestir.
    (jeux denfants, 30.04.2009 00:10)
  12. çelişki, özgürlük gibi şarkıların sahibi eski mor ve ötesi vokal-gitarı. bi ara solo albüm yapıcam falan diye röportajlar falan vermişti ama yine kayboldu gitti sanırım. bırak zaman aksın albümünün arkasına yazdığı ''bana ayrılan yaşam alanını protesto ediyorum'' cümlesiyle de dikkat çekmiştir.
    (kowalski, 14.07.2009 04:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil