gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  3. · yılmaz özdil
  4. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · inşallah
  9. · kılıç

denker  

1. ilk tanışmamızda ruhumu* 30 metreden okumuş, gülerek yanıma gelmiş bana; "-sen kartallısın dimi?" demiş, oha bu ne samimiyet derken kısa bir süre sonra derin bir geyiğe girmiş olduğum, iki insandan çirkin* ve daha az kıllı olanı. çok yiyen* varlık. sabahlara kadar pestiğim opponent*. gudjohnsen insanı. ceteris babası...
    - memur bey, arkadaş yabancı değil!..
    (smg, 01.01.2007 23:32 ~ 23:33)
  2. bana, -abi kıllı insandayiz, ders caliscaz biz!.. cümlesini kurduktan sonra olay mahalline vasıl olduğumda;
    -eheheh, gudjohnsen olm boru değil!.. şeklinde narasını duyarak beni de pes ortamına ittirmiş insan..
    (olm klavyede ben oynıycam ona göre!.. insanı)
    (smg, 11.01.2007 18:19 ~ 18:19)
  3. (bkz: teddy bear)
    (smg, 09.02.2007 01:57)
  4. sözlükte varlığından haberdar olduğum ilk ve şimdilik tek dostum. aynı sınıfta okumakta olduğum bir insandır ayrıca..
    çaylaklığımda rahat bırakmadığımdır, "abi beni almadılar iki gün oldu neler oluyor lan" tarzındaki çemkirmelerime göğüs germiştir. pes ortamlarının kral adamıdır. neticede sözlükteki tek adamım denker şimdilik, ilerde ne olacak hep birlikte göreceğiz.. gerçi bu son cümle biraz ego dolu şahsi bir mesele oldu ama idare et denker'cim..

(bkz: içerde adamın olacak)
    (bilgez, 18.02.2007 21:22 ~ 23:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil