denizli lost izlemeyen kalmasın zirvesi 

adana çık aradan

1. acil tarafından düzenlenmiş bir zirvedir.
    (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...) adresinden ulaşılabilir.
    (dzingis, 24.08.2007 09:39 ~ 11:57)

2. dzingis ile lost dvd leri takasının pik yapacağı, bira köpüklerinden hayal evcikleri kuracağımız, sigara dumanıyla "daha sağlıklı bir bünye içn sigaraya hayır" yazacağımız zirvedir.
    (one more cup of coffee, 24.08.2007 09:43)
  3. öncelikle; (bkz: @1685668)

düşman olmamak için yapılması planlanmış en akıllıca zirvelerden birisidir.
    (butterfly, 24.08.2007 09:57)
  4. mükemmel geçmiş, dzingis ile konuşulmayan tek bir konu bırakılmamış zirvedir. iki kişilik zirve olmasının tüm avantajları değerlendirilmiş, doya doya sohbetin dibine vurulmuştur.

ana başlıklar:
    -güzel kızların kakası cidden pembe mi olur? yoksa sizin yanınızda, “ayh hayatta olmaz irfan, hayatta yer sofrasında yemek yiyemem” diyen kızlar da odada yalnızken osurmakta mıdır fosur fosur?
    -neden bazı görüş savunucuları genelde okumaya kendilerini geliştirmeye uğraşan insanlardır genelde?
    -sözlükteki bazı yazarların hangi tavırları insanları insanda nasıl etkiler bırakmaktadır.
    -iyi yazan yazarlar: nihavenduyek, kaysersoze, alkolik2000, palanthaser, sarhoş ejderha, perfetto, vb.
    -coffee'nin kankaları; sevdikleri özledikleri: butterfly, provezza, lilapause,
    -üniversite gençliği
    -siyasilerin çirkeflikleri
    -iş hayatının çirkeflikleri ve güzellikleri
    -aşk neden bu kadar güzeldir.?
    -la vita e bella > hayat güzeldir!

nasıl buldum?

-iki kişilik zirve olmasına rağmen bir anlık dahi “ne konuşalım nasıl değerlendirelim” denmemiş, girdiğimiz andan ayakta sallana sallana ortamı terk ettiğimiz son ana dek içi dolu, içerik dolu, hem güldüğümüz hem paylaşımda bulunduğumuz konuşmalarla geçmiştir.
    -dzingis’in analitik düşünebilen, yobazlıktan çok çok uzak sezar’ın hakkını sezar’a ver felsefesiyle, eksileri ve artılarıyla gri renkleri de görebilen bir siyaset bilimci olduğu / olacağı, aşk konusunda da sadık, seven, özleyen ve kıymet bilen bir aşık olduğu görülmüştür.
    -dzingis’in, hayatının en güzel dönemlerinden birinde olduğu ve sahip olabileceği en güzel şeylere ****** şu an sahip olduğu görülüp gıpta edilmiştir.
    -3. biranın ardından dağıtmaya başladığım ancak buna rağmen motor kullanmakta sıkıntı yaşamadığım görüldü.
    -cidden müthiş unutkan olduğum kanıtlandı, emin olundu.
    -dzingis bir ara bana çok ciddi bir konuda açıklama yapıyorken “mütemadiyen atıyorum” diyerek püskürmeme neden olacaktı az kalsın. neyse ki konu ciddi bir konuydu hemen tpoarladım..
    - o muazzam ortamı o an da kaç kez söylediğimiz gibi ayılmadan, o ortamdayken, yazmak lazımdı. “sabah olacak ve biz zirveyle ilgili giriler yazacağız ama asla şu ortamı ifade edemeyeceğiz” dediğimi hatırlıyorum. nitekim öyledir.

edit: lost'u unutmuşuz lan! bir eksik var hissediyorum ama ne diyordum kaç vakittir.

not: içilen onca biradan sonra her 15 dk da bir tuvalete gitmek zorunda kalınca tuvalete giden koridordaki pala bıyıklı urfalı amca kendisi için geçtiğini düşünüp dzingis'e gülümsemeye başlamıştır.
    (one more cup of coffee, 25.08.2007 08:35 ~ 27.08.2007 13:44)
  5. öncelikle (bkz: mütemadiyen atıyorum)

%100 katılımla gerçekleşmiş ender zirvelerden birisidir.ve benimde ilk zirvemdir.

önce teknolojix'ten* one more cup of coffee'ye dvd-writer alınmış ve üstüne 2kişilik zirve olmasından dolayı hiç utanılmadan zirve mekanı değiştirilmiştir.

ana başlıklar üstünde o kadar durulmuş o kadar irdelenmiş ve üstüne fikirler beyan edilmiştir ki artık 1 hafta bu konular hakkında konuşmam heralde.iki kişilik zirvede insan hiç mi tıkanmaz yeni tanıştığı biriyle.ulan 2dakika susmadık be.

-bira sayısı ve kahkaha sayısı doğru orantıyla artmıştır.

-one more cup of coffee(ulan nick de uzun iki saat yaz yaz bitmiyo) yakından tanınmış ve yaşadığı üniversite hayatına gıpta edilmiştir(ne ballı adammış yahu).gerçi iş hayatından pek memnun değilmiş şimdi ama olsun.elinden şekeri alınmış çocuk gibi eski hayatını dilendi durdu.

-aşktan bahsederken gözlerimiz dolmuş,ağlamamak için espri yapmaya çalışırken iyie batmışızdır.

-eski günler yad edilmiş çok güzel paylaşımlı bir zirve olmuştur.(ulan ben dedim gece girelim diye şu girileri yazamıyorum işte)

-veeee lost 1.sezon one more cup of coffee ye verilmiştir.

ayrıca ortamda hiç kız falan yoktur.bunlar yalandır iftiradır karalama kampanyalarıdır.(aşkım valla kimse yoktu orda yaşlı yaşlı amcaların arasında oturuyoduk).

edit : ha bir de sanki adamı yıllardan beri tanıyorum yahu.bunu akşam sölemiştim galiba.(bkz: sarhoştum hatırlamıyorum)
    (dzingis, 25.08.2007 09:32 ~ 26.08.2007 09:53)
  6. hocam ne zaman oldu ne zaman bitti, daha heroes'u övüp lost u kötüleyecektim, lostçuları akın akın heroes boyutuna doğru sürükleyecektim, ancak kaçırmışım dediğim zirvedir. üzülmüşümdür.
    -neden telefon açmadın bi mesaj bari atsaydın hoca*? dediğim zirvedir ayrıca.
    (rene, 26.08.2007 00:26 ~ 05:17)