denizli güzel sanatlar derneği lokali 

adana çık aradan

1. denizli'de yaprak kitapevi'nin üst katında, yazın son derece güzel terası, kışın sıcak atmosferi ile bu şehirde gidilebilecek bir kaç mekandan biri.
    bi de şu çalan müziklerde biraz seçici olsalar tam olacak ama, yine de pek fazla alternatifi yok gibi.

bir zamanlar işletmesini sözlük yazarlarından coughlin yasası üstleniyordu.
    (manha de carnival, 12.10.2006 15:58 ~ 24.08.2007 12:52)

2. denizlide dışarı çıkıldığı zaman ulan ne yapsak acaba denildiğinde akla gelebikecek şeyler iki elin parmağığnı geçmez.bunların başında bu lokal gelir.bayramlarda fasıl olur tadı bambaşkadır.bir de sebebini anlayamadığım bir olay vardır ki orada tavla oynamanın da tadı bambaşka oluyor.
    (jellyjam, 23.10.2006 17:18 ~ 17:19)
  3. ikinci evimizdir. onsuz ne yapardık bilmiyoruz. herşey güzel hoşda bayan sayısı son zamanlarda azaldı. eskiden mekana tukaka ile girer ayşe, fatma veya buna benzer ismi olan bir hatunla çıkardık. ancak yakın zamandan bu yana tukaka ile giriyoruz ve tukaka ile mekandan çıkıyoruz. buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen bu olaya bir dur deme zamanı gelmiştir.
    yapın bir babalık.
    (tunfisch, 22.08.2007 14:40)
  4. arkadaşlarımı gördüğüm işten çıktıktan sonra rahatlamak iki satır sohbet etmek için bu şehirdeki en ideal mekanlarda biridir.ama insan her zaman olduğu gibi eskiyi hep özlediği gibi oradaki eski muhabbetleride özleyecez kıç sallamalar çılgınlık derecesinde atılan shut lar fasıllar sabah temizliklerinde ki muhabbetler şimdi bir çoğu evli olduğundan adlarını veremediğim güzel kızlarla, anılarla dolu hayatımda çok önemli bir yere sahip olan mekan

-abi hesap nedir
    -hımm 8 turşu suyu 5 jack shut 3 bira 6 meyve suyu
    -yuh be alkolleri anladıkta meyve suyu ben içmedimki
    -ya oğlum kafanmı güzel masana kızlar geldi ya onların içtikleri
    -hay..m... onlarıda mı kaktırdılar??? ya yazmayın abi bana karıların hesabını of ya
    -130 lira alayım bir dahakine söle abi yazmayalım hadi iyi geceler
    -mır mır mır mır hadi yarın görüşürüz
    (tukaka, 22.08.2007 15:44)
  5. öğrencilik yaşamamım boyunca denizliyi sevdiğimi hissettiğim nadir yerlerden biridir.yukarı çıkmadan önce de yaprak'ta ayaküstü birşey okumak bir ayrı tatlıdır.benim düşüdüğüm şöyle bir şey vardı.ne olurdu güzel sanatlar yaprağın hemen üstü olsaydı aynı kapıdan girip çıkılsaydı.olacağı belliydi. normal zamanda mekandan çıkmıyorduk bir de öyle bir durum olsaydı büyük ihtimal yerleşirdik.tek kötü yanı masaları birbirine çok yakındır.bu arada çok beleşe birasını içmişizdir.sağolsunlar...
    (tangocu kedi, 24.11.2007 18:44)