belki ilginizi çeker
  1. · denizde sahile paralel yüzen insan
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · üniversitede frizbi oynanıp gitar çalınıyormuş
  9. · annenin sesiyle güne uyanmak

denize paralel olarak güneşlenme  

1. sağınızda ya da solunuzda güzel bir kız ya da kızlar (önemli olan yüz güzelliği değildir) varsa gerçekleştirilecek eylem. fakat bu durum sahilde yürüyen herkesin dikkatini çeker ve gözler üstünüze çevrilir. bunu belli etmeden gerçekleştirmek için yapılması gereken kız arkadaşı olan ve ona sadık olan -yürü be- bir arkadaşınızı denize dik olarak güneşlenmesini söylemek ve hemen onun arkasına geçip onu bir siper gibi kullanmaktır. böylelikle hem daha az göze batarsınız hem de kızların kesildiği hissini daha aza indirmiş olursunuz.

- kız şurdaki bize mi bakıyor ?
    + yok baksana arkadaşı ile konuşuyor
    - baksa keşke ya

fakat tabii ki bu siper olayını isterseniz yapmayabilirsiniz. eğer benim amacım bu kardeşim diyorsanız, direk önünüz açık olarak denize paralel güneşlenebilirsiniz.(zira bugün başıma gelmiştir. arkadaşım gözlerini ceylan görmüş bir kaplan misali avından hiç ayırmadan baktı. o an korktum, dedim ya kızlar giderse, bu bana saldırır. hemen koşa koşa can havliyledenize attım kendimi.) ama yine de ne olursa olsun siper kullanmak da fayda vardır. bu kızların elbet abisi babası erkek arkadaşı ve tüm bu saydıklarımın bir de arkadaşları vardır ki bunların arasında illa sert erkek olanlar da vardır. bunlardan korunmanın da bir yolu siper kullanmaktır.

ama burada siper olarak kullanılan arkadaş ya fedakar olmalıdır ya da ona çaktırmadan yaptırmak lazımdır bunu. malum kullanıldığını hissetmemeli.

- nağme aradı geçen gün abi
    + o süper
    - annesi dönmüş edremit'ten
    + o süper
    - iyi güzel de yanıma gelecekti annesi izin vermiyormuş
    + o süper
    - neresi süper abi kız gelemiyor diyorum. bi dakka ya sen beni dinlemiyorsun nabıyorsun öyle ?(sağa sola bakınır)
    + o süper
    - alooo
    + ha pardon ya ilerde bi amca var çok komik ona daldım
    - hani nerde ?
    + aha ilerde şurda.(sikicem nağmeni ya banane a.q. şunlara bak ilik ilik)
    - yok orada
    + aa gitmiş neyse.

bu konuşmanın yaşandığı sırada da kızlar yukarıdaki konuşmayı aralarında yapmaktadır. böylelikle paralel arkadaş her türlü ayarlamıştır olayı.
    (meln, 08.07.2006 22:25 ~ 17.12.2006 16:25)
  2. izmir foçada vertigonun önündeki kumsalda yazlıktan aşağıya inip ailecek denize giriyoruz yaşdaha 8-9
    annem ve teyzem gayet rahat bir şekilde güneşlenmekteyken yanımnıza bir kadın gelir ve nasıl yatacağını bir türlü karar veremez yanlız olduğundan dolayıda bizimkilerin yanına yaklaşarak,
    -pardon yanınızada güneşlenebilir miyim?
    -tabi buyrun
    -yaa hanımlar nasıl uzansam malum üste bize bakan herifler var?
    -hanım hanım malları sergiye sunmuşsun ha sağa cevir ha sola. ialahi annane
    (alesta, 08.07.2006 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil