gani müjde'nin kendi teknesi ile gezmesi, ünlü simaları da gezdirmesi, sonra efendim böyle bir tatildeki günlük tekne turu havasında geçen ve "kaliteli yaz programı" olarak bizlere sunulan yapım.
ayrıca az önce gani müjde'nin yazlıklara karşı olduğunu, karavan turizmi ya da tekne olayına girilmesini istediğini, araba fiyatına tekneler olduğunu belirttiği, "denizci olan denize zarar verecek atıklarını dökmez",bir de kendi teknesinde denizde daha çabuk kaybolan deterjan kullandığını söylediği program.
''entel'' diye nitelendirilen insanların bir araya gelip geyik çevirdikleri program. kürşat başar'la başlayan bu tarz işler iyiden iyiye güzelim programlara da bulaşıyor. gezip tozup sonra güzel güzel yemekler yeniyor. sohbet desen almış başını gitmiş..
'azizim biz salata karıştırmayı paris' de ben 12 yaşımda iken öğrenmiştik' gibi dialoglarla karşılaşmak oldukça olası ve şok edici.
herşeye rağmen sıcak bir yaz günü evde tek başına olanlar için izlenebilcek en güzel program. bi sandelyeyi televizyonun karşına çekip, yanlızlığını paylaş, sohbete katıl, şakalara gül....
'' ganiciğim az şu balıktan bana da uzatırmısın canım benim bide tuz ''