"oh olsun lan inşallah hepinizi götünüzden ısırır" dedirten hadise. duyduğum an beynimdeki en küçük kılcal damarlara kadar kan fırladı, yüzümde paintte bile kodu bulunmayan renkler belirdi. benim
akdenizimi
kızıldenizden gelen o iğrenç denizanaları basmış, insanların tatlini, deniz keyfini zehir etmiş tek bir haber yok. sağlık ocakları dolup taşıyor gelin görün. bi de üreme şeysileri falan varmış nüfus patlaması yaşadılar; bi de ilk geldiklerinde küçük bir
migros poşeti boyutunda olanlar şimdi büyüdü, 10 kişilik yemek masası örtüsü boyutuna geldi. artık değdi mi sadece kızarmıyor. böyle sanki kaynar su dökülmüş gibi kabarıyor lan! hani yeni bi olay da değil. ilk
kumkuyu 23 nisan kampı civarlarından söylentiler gelmeye başladı (
tarsus plajı, tece, davultepeden bahsetmek istemiyorum). sonra bi baktık erdemli, limonlu, yemişkumu, ayaş. noluyor lan dememize kalmadı
kızkalesi , narlıkuyu, yapraklı,
susanoğlu da düştü.. ama bardağı taşıran son damla
boğsak a da girdiklerini duymam oldu.. gözlerimden süzülen inci gibi yaş taneleri ile yeter ulan, gidin artık, tutunamazsınız buralarda, ne olur lan hadi, benden geçti ama sen yap nidaları savururken dalgalara doğru; gideyim eve dedim. geldim ve o lanet olası badem in haberini gördüm tv de... tamam denizanaları pek medyatik değil biliyorum lakin.. yeter ulan yeter...(klavye ıslandı şu an)