|
|
- açıkça söylemek gerekirse kimsenin pek sikinde olmayan katillerdir. sorgu sual götürmez bir yapıları vardır belki, belki de sorsan pişman değildir yine yapar. belki de doğa için önemli bir hayvanı öldürüyordur farkında olmadan doğal dengelerin. dünya üzerinde onlarca insan şu aralar açlıkla ve doğal afetlerle uğraşırken, sikindirik hayvansever dergilerinin toplantılarına hayatında tek gördüğü fifi model her yanı kurdela dolu bir köpekle katılan teyzelerimiz gibi pek bir alengirli dursa da, her yıl kesilen çetrefilli kurban merasimleri adı altında sebepsiz yere onlarca hayvanın katledilmesinin yanında belki de hiç göze batmayacak bir olay. tıpkı saçında bit çıktı diye saçı kestirmek gibi. eee o zaman soruyorum deniz anasının canı var da bit'in yok mu?
- sol frame baktım, biri bana sesleniyor dedim.
evet ben söz konusu katillerden biriyim. peki kimse bana soruyormu daha 5 yaşındayken sahilde bir denizanasının üzerine oturduğumu ve bu yaşıma kadar hala alay konusu olduğumu * , 5 yaşındaki çocuğun canının yanması da cabası tabii.
ayrıca bu kadar acitasyona gerek olmadığı fikrindeyim.
mesela ben vejetaryanları da anlamıyorum. et yemiyorsunuz canlı diye yahu sebzenin de canı yok mu(neva, 13.05.2008 17:37 ~ 17:48)
- japon balıkçılar bu ifanın başlıca örneklerinden birisidir. denizanası doğasını anlamayan kesim katliam yolunu seçerek kendilerince çözüm üretmişlerdir. şu gerçekler unutulmuştur: denizanası da her canlı gibi soyunun tükenmesi korkusuna karşı üreme faaliyetini gerçekleştirmektedir ve adamlar sağlam üremektedir. katliam nüfus artışı getirmiştir. bir milyon deniz anası ile bir milyarlı yarınlara senaryosu, balıkçıları ve muhattaplarını ürkütmüş olacak ki denizanası katliamını son verilmiştir. ha bu arada yeryüzündeki en zehirli hayvanlardan birisi bir denizanası türüdür. o yüzden dikkat.
- aralarında benim de bulunduğum 100% destek verdiğim güruh. hunharca, barbarca, sebepsizce denizanası gebertmeye devam! nasıl olsa parçalanınca daha çok ürüyor hayvanat.
- ilk fırsatta aralarına katılmak istediğim katiller kervanı(?!). anlatayım:
çocukken, denizde bin çeşit maymunluk yapardık. yok suya takla atarak girmece, yok suyun içinde amuda kalkmaca. işte ben suyun içinde amuda kalkarken bu uzvunu siktiğimin yaratığı gelip sol bacağımın arkasına yapıştı. hem de komple bütün baldıra yapıştı şerefsiz. çok acıdı falan o önemli değil. önemli olan: deniz anası yapışması, organizmada pasif haldeki bir alerjiyi aktive edebiliyor. vee bilin bakalım neye alerjim aktive oldu? su.
bu uzvunu siktiğimin yaratığı yüzünden suya alerjim var. çok ciddi sıkıntılar çekmiyorum ama suya alerji lan sonuçta. kötü bişey.
denize işemeyi bırak, bulursam üstüne işiycem bi tanesinin. hmnırzını.
|