görseller
deniz feneri derneğideniz feneri derneği
deniz feneri derneğideniz feneri derneği
belki ilginizi çeker
  1. · neyzen tevfik
  2. · zahid akman
  3. · bedava dağıtılan zaman gazetesi
  4. · akp nin vakıf ve dernekler açılımı
  5. · islami evlilik ve eş arama sitesi
  6. · akp döneminde yolsuzlukların azalması
  7. · pişkinlikte sınır tanımamak
  8. · adalet ve kalkınma partisi
  9. · yolsuzluk yapanların ak parti de barınamaması
  10. · recep tayyip erdoğan
gündem
  1. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · dersim katliamı
  5. · colin kazım richards
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · crossing over
  9. · türk kadını

deniz feneri derneği  

sayfa  / 6
  1. yardıma muhtaç insanlara yardım eden, köy köy dolaşan ve ramazanlarda verdikleri iftarlarla herkese örnek olan samimiyetlerine inandığım yardım kuruluşudur. her çarşamba akşamı saat 23:00 te kanal7 de programları olmaktadır. programda yardıma ihtiyac olan insanlara türk insanının duyarsız kalmadığını ve yaptıkları yardımları görmek mümkündür.
    (iki ekmek bir malboro, 12.05.2005 05:15)
  2. (bkz: www.denizfeneri.org.tr)" onmousedown="return bkc('414344','+www.denizfeneri.org.tr')">www.denizfeneri.org.tr)
    (iki ekmek bir malboro, 12.05.2005 05:15)
  3. iyiyce büyümüş ve profesyonel bir şirket gibi çalışan kuruluş. oldukça yararlı bir iş yapıyorlar orası mâlum ama umarım yardımlar hem doğru yere gidiyordur hem de sadece yardım olarak gidiyordur.
    (toxicalien, 12.05.2005 23:11)
  4. programı aşıp kamu yararına derneğe dönüşmüş, yapılanma ve büyüklük konusunda kızılaya rakip olabilecek duruma gelmiş yüzyılın iyilik hareketi......
    (geceleri esen teror, 14.11.2005 22:36)
  5. kombassan, jetpa, yimpaş gibi holdinglerden farkı olmayan kuruluş, dernek vs. artık ne derseniz. sonuçta hepsinin amacı aynı. insanların önünde ağlayarak para topluyorlar ve ceplerine indiriyorlar. ama onlara da kızamıyorum artık. bre cahil, hadi bunlardan bir tanesine paranı kaptırdın, diğerine gidip yine aynı salaklığı neden yapıyorsun? verdikleri rahat geldi heralde?!?

almanyada savcılık ve polis tarafından yolsuzluk nedeniyle basılmış. çok sevindim. ne mutlu. bizimkilerin yapamadığını alman polisi, savcısı yapıyor. helal olsun. bizde neden yapılamadığı açık tabi. bu musluğun bi kaynağı var dimi. (kombassan, jetpa, yimpaş, ülker, doğan holding, exper vs.)

aylar sonra gelen ekleme: aaaah aah ben demiştim o zaman dimi.
    (rise of legend, 26.04.2007 01:32 ~ 29.09.2008 01:03)
  6. (bkz: bir sana bir de bana)
    (stairway to heaven, 26.04.2007 01:43)
  7. http://www.turkiyepost.net/...

bu açıklama ile avrupa'da yardım toplayan deniz feneri e.v. derneğiniyle bağı olduğu iddiasını reddetmiş dernek.

olayı biraz daha deşelim...

http://www.denizfeneri.biz

yukarıdaki site deniz feneri e.v. kuruluşunun. kurumsal bölümünden bakarsak kendilerini deniz feneri derneği'nin avrupa kolu gibi tanıtmaktalar.

http://www.kanal7.com.tr

deniz feneri e.v.'nin para toplamak için böyle bir tezgah kurduğunu ve gerçekten deniz feneri derneği'yle bağı olmadığını düşünelim. kanal7'nin sitesinin en altındaki logolara bakarsak deniz feneri e.v.'nin logosunu görürüz. yani bağ olsa da olmasa da deniz feneri e.v.'nin kanal7 ile bir bağı var görünüyor...

aslında bir şey görünmüyor, söğüşleniyoruz mütemadiyen...
    (talen, 26.04.2007 02:15)
  8. efendim, ben de bu dernekle ilgili başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim. sene 2005 idi, kurban bayramında bağışı kime versem diye düşünürken bir iş arkadaşımın tavsiyesiyle bu derneğe bağışımı yaptım, o sene sloganları "kurbanınız kesilir kesilmez dünyanın neresinde olursanız olun cep telefonunuza mesaj gelecek ve ona müteakip noter onaylı bir yazı adresinize postalanacaktır" idi. bu sloganın bağışımda etkisi büyüktü muhakkak, neyse 4 gün mesaj geldi gelecek diye bekledim, gelmedi, kıllandım ama adresime gelecek noter onaylı yazı da beni ikna edecekti, o kargaşada mesaj atılmamış, telefon numaramı kaybetmişlerdir diye iymser senaryolar üretmiştim. uzun bir süre gelmedi, ben de bunun üzerine genel merkezlerine okkalı bir e-posta attım, 10 dak. içinde baygın sesli bir bayan "alooo! deniz fenerinden arıyorum, ismim ...." diyordu telefonun öbür ucunda. o noter onaylı belgeyi mutlaka istiyorum, inandırıcılığınızı kaybettiniz vb. tarzı cümleler edip telefonu kapattım, 5 gün sonra bir kağıt müsvettesi adresime geldi teşekkürler içeren, noter onayı monayı hakgetire tabi. gayet iyi niyetli düşünceler beni de etkisi altına almış, yardım adı altında gayet güzel söğüşlenmiştim, o vakitten sonra belki 50 kere cep telefonu mesajı geldi (numaramı da kaybetmemişler bu arada) şuraya gidiyoruz, bunu alıyoruz, n'olur yardım edin diye, yüz vermedim tabi, işte paraların nereye gittiği de ortaya çıktı. 2 sene içerisinde bu durumu anlatabildiğim kadar kişiye anlatmıştım, küçük de olsa kanal7'nin kazancını azaltmışım, şimdi insanların yüzüne nasıl bakacaklar diycem de, bu yiyicilerin suratlarına tükürsen yarabbi şükür derler...
    (volga, 26.04.2007 22:00)
  9. yardım yaptığı kesimler belli olan, yardımyapılan çocukların ise tarikatlara murit yetiştirir gibi yetiştiren dinci dernek!

yoksul ama kafası çalışan çocukları belirleyip, zaten eğitimsiz ve fakir olan ailelerinden çocuklarını satın almaktadırlar.

yardım yapmak isteyenlerin, lösev, ilkyar, bir dilek tut gibi gerçekten muhtaç çocuklara yapması daha uygundur.
    (lillymarlin, 26.04.2007 22:47)
  10. islamcıların her zaman kullandığı duygu sömürüsünün farklı bir versiyonu olarak, müthiş bir şekilde büyümüş, sözde yardımsever dernektir. mademki bu kadar yardımseverdir, niye yardım edilen insanlar tvde gösterilmek suretiyle, onurları kırılmakta ve tvyi izleyenleri etkilemeye çalışmaktadır.
    (wildboy, 26.04.2007 22:56)
  11. http://www.hurriyet.com.tr/...

(paravan dernek mefhumunu da literatüre sokmuşlar anlaşılan.)
    (wondrous, 27.04.2007 12:16 ~ 12:30)
  12. duyulan kepazelikleri, açığa çıkan pislikleri sadece almanya ile sınırlı olmayan dernek.
    (lillymarlin, 27.04.2007 12:26)
  13. almayanda şüphelenilerek alman polisince baskına uğramış, gizli işler çevirdiğinden şüphelenilen dernek.
    (bkz: gurbetçinin dini duygularını istismar etmek)
    (civiricus, 30.04.2007 22:04)
  14. din tandanslı yardım faaliyetleri ile şaibe uyandırmış dernek.
    (budur, 11.05.2007 14:54 ~ 14:54)
  15. sloganını şöyle değiştirmesi lazım:
    yüzyılın yolsuzluk haraketi
    (cellman, 22.09.2007 20:01)
  16. bir yolsuzluk "iddiasına" karşılık, binlerce muhtaça yardım elini uzatan dernek.
    (atlantis, 22.09.2007 20:05 ~ 02.04.2008 15:40)
  17. duyduğum onca yolsuzluk haberinden sonra iyice soğuduğum,yaptıkları şeyleri samiyetsiz bulduğum dernektir. şimdi birde tv reklamı verip kendilerinden yardım isteyen muhtaç insanları resmen ifşa etmeleri iyice sinirimi bozdu. o kadar iğrenç bir reklam ki izlerken tüylerim ürperiyor. insan yaptığı yardımdan tiksiniyor.
    (dark elven, 24.09.2007 21:03)
  18. iftar vakti, ankara araç trafiğinin yoğun olduğu kavşaklarda kraker, kek ve sudan oluşan "iftar kumanyası" dağıtarak, dağılan imajını toplamaya çalışan dernek benzeri "yolsuz" grup.
    (strutter, 24.09.2007 21:12)
  19. insanca paylaşıma çok önem veren yardım kuruluşu. o kadar ki kendi ismini yurt dışındaki yardımseverlerle paylaşmakta... çığ olup akmakta...
    (thraki, 24.09.2007 21:39)
  20. diğer kesimlere var mı yok mu bilemem de islami kesime yardımları gırla olan, bu senenin nisan ayında yolsuzluk iddialarıyla çalkalanmış şirket. yine de yardımlar ne kesime olursa olsun gerçekten yerine ulaşıyor diye düşünmekteyim.

çoook sonra gelen edit: ben bir yerlere ulaşıyor dedim. herhangi bir "yer" belirtmedim ki. bu yer derneğin yöneticilerinin kasasıymış nerden bileyim. dolayısıyla yine de yanlış bir cümle sayılmazmış. herkes yanılabilir napalım...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 24.09.2007 21:49 ~ 19.09.2008 00:36)
  21. reklamlarında muhtaç insanların acı dolu yakarışlarını yayınlayan bir kuruluş.
    (spoiltboy, 24.09.2007 22:11)
  22. yaptığı yolsuzluklara rağmen medya'nın üzerine gidememesini anladık. her zaman olduğu gibi yine bir oldu-bitti ile yaptıklarının yanına kâr kaldığını da biliyoruz. peki yardım'ın ne olduğunu sorgulayamayacak zihniyette ki insanlar için ne değişti bu ülkede? hiç-birşey.
    (tribal enfeksiyon, 28.09.2007 16:54)
  23. yaptığı kamuoyu duyurusu tarafımdan samimi ve ikna edici bulumayan, yardım kuruluşu kisvesi altında ideolojik bir kurum olduğunu düşündüğüm dernek.
    (efeşittirema, 03.03.2008 01:53)
  24. kuruluş amacı alkışlanacak dernek. ancak son dönemlerde, nerdeyse dağıttıkları her erzak poşetinin içine bir de ampul koyacaklar.
    (kandahar, 04.03.2008 00:59)
  25. ilk değil ki...

(bkz: ihlas holding)

(bkz: necmettin erbakan)

(bkz: şaban dişli)

(bkz: kombassan)

(bkz: yimpaş)

yok birbirinden farkları, hepsi aynı yolun yolcusu...

korkarım ki son da olmayacak...

din bunların tekelinde çünkü...

hey gidi saf halkımın her türlü istismara açık dini duyguları hey...
    (turgon, 02.09.2008 14:31 ~ 14:32)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil