edit: birgün ununu eleyip eleğini asacak. salaş bir sahil meyhanesi açıp yanına alacağı bitirim bir çırak ile beraber mekanı bodrum'un saklısı yapacak. müdavimleriyle birlikte kadeh tokuşturacak. o plak günde en az 5 defa çalınacak.
@1123689 girisiyle beni benden almış, bir an için, içime kapanmama, çocuklaşmama, cinsiyetimi kaybetmeme neden olmuş; kadını kadından iyi anlatabilen yazardır.
nicki de ayrı güzel.
girileriyle insanı alıp uzaklara götüren, düşüncelere sevk eden, bir klişe olarak değil, gerçek anlamda girilerini beğeniyle takip ettiğim sevecen, sıcakkanlı insan, elit yazar. bunun yanısıra şanslı bir kişidir kendisi. bodrumda yaşamaktadır, memleketim sayılabilecek, uzun yıllar yaşadığım bu yerden 3 yıldır (yazları bir dönem hariç) uzak kaldığım için biraz da imrendiğim yazardır aynı zamanda.
uzanıp bodrum'un orta yerinde bir bara
gözümün yaşını yüzdürürüm kos'a doğru
yapacak hiç bişey yok gitmek istedi gitti
hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti
bi poyraz lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
zulada bir kaç şişe derdalan yer gök kırmızı
s.kerim gelmişini geçmişini ayıpsa ayıp
düşer üstüme akşamdan kalma barmen yakup
ah bodrum bodrum olalı
hiç görmedi böyle zirzop
geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eser
ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik
vuracam tekmeyi girecem ama cep delik cepken delik
yapacak hiç bişey yok gönül bu sevdi
yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik
bi tsunami lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
zulada bir kaç şişe derdalan yer gök kırmızı
s.kerim gelmişini geçmişini ayıpsa ayıp
düşer üstüme akşamdan kalma barmen yakup
yazdığı pek çok girinin karakterlerinden biri olarak beni seçtiğinden ötürü kendisine teşekkürü bir borç bilirim efendim.ayrıca bu beyefendi pek çok tatil beldesinde çalışan -herkes demedim- baylarımızın yerine ayağına kadar gelen turistleri elinin tersiyle itip,türk kızlarını tercih etmiştir.türk kızlarının ne kadar güzel,ince ruhlu,zarif olduğunu anladığından ötürü kendisine bir kere daha teşekkür ederim.
yaptığı iyiliklere karşılık beklemeyen,bodrumda beni ağırlama sözü olan güzide yazar.hatta o kadar iyidir ki benimle beraber gelicek olanları da ağırlama sözü vermiştir.hastasıyız kendisinin,kaptırmayız ellere.
bu tırt-ı muhterem kos'a doğru keskin gözlerle bakmaktadır. kardak kayalıklarına yaklaşacak düşman güçlerinin üstüne fırtınalar, kasırgalar ve envayi çeşit deniz canavarını*göndermek için elinde büyü kitabı erketede beklemektedir...
yazdıklarından edindiğim izlenime göre;
yorucu olmayan/saygın- komiklikte,
bazen ağda yoksunu nezih /şairane,
eğlenceli ve iyi kalpli tahminimce...
güzel şeyler bunlar.
girilerini beğeniyle takip ettiğim ve gayet ince mizah anlayışına sahip olduğunu gözlemlediğim kaliteli bir yazar. ayrıca sıkı bir beşiktaş taraftarıymış kendisi.