|
|
- bir zamanlar haftasonları star'da anahaberi sanan, her haberden sonra da hikaye anlatan o zamanlar hoş gelen adam..
(bınar, 25.10.2004 21:54)
- dün gece(11-12 şubat) televizyon makinasini arayıp, ortamı gerginleştirmiş insan. fazla takip edemedim; ama aklımda kimseyi konuşturtmaması, herkesin sözünü kesmesi akabinde deniz seki'den ayar alması kaldı.
- star haberi sunarken "garip ama gerçek" lafını "gerçek ama garip" şeklinde değiştiren spiker.
- o da babam ve oğlum izleyip ağlayanlardan. bir sahnesi görmesi yetiyor göz yaşlarına boğulması için hatta haber sunarken bile ağlıyabiliyor, profesyonellik bu işte.
http://www.internethaber.com/...
- an itibariyle kanal d haberde, canlı yayında edibe sözen'e çatır çatır giydiren insandır.
(ispik, 07.08.2008 20:15 ~ 20:16)
- vatan gazetesi'nin ilk yıllarında mustafa mutlu'nun köşesinde yazan köşe yazarı..
- aydın doğan'ın elemanlarından biri.
yo hayır şaşırmış değiliz zira adı deniz olup da benzetildiği denizin enginliği ile akıl enginliği arasındaki uçurum olan bazı adaşları gibi deniz arman'ın da çalıştığı d harfli kanalın muzdarip olduğu bir tür hastaliktan sebep olmalı ki objektif haberin hiç bir harfinden anlamadığını yıllardır biliyorduk.
son bir kaç gündür had safhaya ulaştırdığı; bir haber nasıl saptırılır, provokasyon nasıl yapılır, insanlar nasıl yanlış yönlendirilir üçgeni içerisindeki hareketleri mi? oh hayır hayır
(bkz: mass destruction)
bunlar da bizi şaşırtan şeyler değil. edibe sözen'le yaptığı görüşmedeki saldırgan ruh halinden ve fitillemeye çalıştığı tartışmanın mantık dışılığından bahsetmiyoruz bile.
ama kendini yakan bir uygur türk'ü haberinden sonra gülerek muhteşem ve olağanüstü olarak tanımladığı 2008 pekin olimpiyatları'nın açılışının kendisini bu kadar keyiflendireceğini de bilmezdik doğrusu.
tek dünya tek bilmemne başlığı altında barış için güvercin uçuran hükümetlerin , zulmu altında inim inim inleyen halk üzerine fondoten sürüp milyonlarca dolar harcaması dünyanın alışık olduğu bir şey iken deniz arman da daha geçen gün 16 yaşındaki özgür gençlerin gece 10'da dışarıda tek başlarına yemek yeme hakkını savunan bir kişi olarak kendini özgürlüğü için yakan uygur türkünden sonra neşe içinde olimpiyatları sunması niye çelişik olsun ki?
tıpkı 3.sayfasında çocuk istismarı son sayfasında lolita manken haberi olan kan kardeşi yayın gurubu hürriyette hiç bir çelişki olmaması gibi.
18 yaşından küçük çocukların sınırsız gezme hakkını çatır çatır savunuken uyuşturucudan ölen 13 yaşındaki kızları da "nerde bu devlet, nerde anne babalar" diye savunmaktan çekinmez zira çalıştığı kurum. 16 yaşında gece 10'da restoranda yalnız yemek yemeyecek bir çocuk için kahrolunurken çalıştırılan yüzlerce çinli çocuk önemli değildir zira olimpiyat olağanüstüdür . kimse de ikiyüzlü değildir ki.
- edibe sözen "hanımefendi" ile kanal d ana haberde yaptığı konuşmalarla içimde kendisine karşı yanaklarını sıkma isteği gelişen kişiliktir.
- kanal d'nin konuşma özürlü ana haber spikeri.
yahu bu adamı ben çocukluğumdan bilirim hala konuşmayı öğrenemedi şaşırıyorum. halbuki karşılarında yazıyor okuyacakları şey yine de tökezliyor adam. ben küçücüktüm konuşamıyordu, ben eşşek kadar oldum adam hala konuşamıyor. etrafa tükürükler saçarak haber sunamayan bu adamın nasıl bir arkası var ki hala ana haberlerde boy gösteriyor, merak ediyorum. nerden çıktı şimdi bu diyenler için az önce kanal d haberde yine salyalarıyla haber sunmaya çalışırken gördüm midem bulandı kapattım.
- mehmet ali birand dan sonra ilaç gibi gelen kanal d haber spikeri.
|