|
|
- genç oyuncu hanım kızımız. kızıl saçlı beeyle abartılı mimikleri falan var. muhtelif dizilerde rastlıyoruz. kadın isterse'de cihan ünal'la ve iki arada aşk'ta volkan ünal'la oynuyor.
- iki dizide gerçek hayatta amca-yeğen olan iki kişinin karısı rollerinde oynayan kızıl bayan. abartılı bir güzelliği olmasa da, hafif aptal bakışları altında bir seksiliğe sahip olduğu söylenebilir
- hacettepe üniversitesi devlet konservatuarı mezunuymuş kendisi.
- genelde kötü kadın rollerini ustalıkla canlandıran bir nevi erol taş'ın bayan versiyonu(ki bunda o yılan bakışlarının da payı büyük)
(bkz: yaprak dökümü)--> ferhunde
(bkz: kadın isterse)--> alev(yiiit, 04.02.2007 23:57 ~ 23:59)
- yaşlandığında güven hokna ya benzeyeceğini düşündüğüm,kötü kadın rollerinin piri olan kızıl saçlı oyuncu.
- oldukça zevkli giyim tarzıyla beni kendisine hasta etmiş başarılı bayan oyunucu.(bkz: yaprak dökümü)
- bir aralar cihan ünal'la birlikte olduğu söylenen seksi hatun.
- henüz 24 yaşında olan ve dizilerde kötü kadınları canlardırmasına rağmen çok sevilen şahıs.
- gördüğüm en iğrenç ağız-dudak kombinasyonuna sahip, bi o kadar da iyi oyuncu kızıl hatun..
- seksi görünen oyuncu. tiyatrocu yaşantısı seziyorum kendisinde. (ahlaki olarak demiyorum sadece öyle yaşantı) keyifli bir hali var hayata karşı.
- oynadığı her karakterde anlamlı bakışlar yükleyen dışavurumcu bulduğum çekici hatun oyuncu. umarım yer aldığı çalışmaların kalitesi hep daha yükseğe uzanır. harcanmaması gereken şahsiyet. idolüm.
- üzerine ferhunde ismi yapışmış şahsiyet.çoğu kişi onun adı söylendiğinde tanımıyor ancak 'hani şu yaprak dökümündeki cadı gelin ferhunde var ya' dendiğinde hatırlanıyor.bunun gibi çok güzel bir rolde yine bu kadar başarılı oyun sergileyene kadar da fehunde ismiyle anılmaya devam edecektir diye düşünüyorum.
- gördüğüm en güzel bacaklara sahip... çok rahat ve çok doğal türkiyenin kızıl afeti
- kuaförümün beni benzetmeye karar verdiği oyuncu. ben bunu ancak saçlarım fönlendikten sonra anladım tabi, orası ayrı.
(maia, 18.12.2007 14:25 ~ 16:44)
- rol aldığı yaprak dökümü isimli dizideki rol arkadaşı halil ergün ile birlikte olduğu dedikodularının almış başını gittiği güzel(somut anlamda) insan.
umarım bir dedikodudan ibarettir. halil ergün'ü küçümsemek veya kötülemek değil kastım.başlı başına bir sanatçıdır kendisi(bence) ama göz var nizam var be güzelim yaa.ne kadar iyi, ne kadar şevkatli, ne kadar sıcak olsada 15545678545248 gönlümden bir tanesini vermem. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz o da ayrı bir tartışma konusu ama yapma ya yapmayın.işin aslı yakıştıramadım, yakıştıramayacağımda. biz türk insanı işte dizilerde bile güzel kızı yakışıklı erkeğe hemen yakıştırıveririz ya da mahallenin en güzel kızı yine mahallenin bıçkın delikanlısınındır herzaman(genellemek gibi olmasın).ne bilim ya gerçekten dedikodudur umarım.
-bu arada halil ergün'den özür diliyoruz.
(bkz: çelik)
- formunu yaprak dökümü ndeki ferhunde karakterine borçlu olduğunu söyleyen oyuncu. çünkü ferhunde hep güzel olmak zorunda. son dönemin kızıl suzan avcı sı.
- çok doğal ve seksi sevdiğim iki şey
- süper hatun çok doğal
- bu akşam yaprak dökümü dizisinde patronu levent beye iş yerinde rest çekme sahnesinde oyunculuğuna bir kez daha hayran olduğum şahsiyet.
- deniz çakır, sırf onun için izlenir yaprak dökümü kitabınıda okumuş biri olarak gerçek ferhunde karekterinin fazlasıyla masum ferhundesi derim daha önceden sevtap arman canlandırmıştı bu rolü fazlasıyla çirkef bir roldü şimdilerde ferhunde de modernleşti tabi zamana uydu
- türkiyenin en çekici kadını. ayrıca sigaranın havasına hava kattığı kadınmış. monitorümüzü şenlendirdi şu an şu wallpaper ile http://www.denizcakir.com.tr/...
- oynadığı dizilerin hiçbirisini izlemesem de iron man filminde gywenth paltrow'a yaptığı dublaj'la saygımı kazanmış güzel bayan. türkiye'de animasyonlar dışında hiçbir filmin-dizinin hakkıyla seslendirilemediğini ve gerçek oyuncunun sesi olmadan o performansı izlemenin haksızlık olduğunu düşünen ben talihsizlik sonucu girdiği türkçe dublajlı iron man'den sayesinde o kadar da üzülmeden ayrıldım. çok doğal bir seslendirmesi ve çok güzel bir ses tonu var. onu başka filmlerde de dinlemek isteriz.
- yaşından fazlaca büyük durduğunu düşündüğüm,oyunculuğununda sadece kötü karakterlerle sınırlı kalacağını gözlemlediğim yaprak dökümü oyuncusu
- (bkz: kadınların ferhunde yi çekememesi)
(görsel: deniz çakır)
|