|
|
- (bkz: kız)
- psikolojik bunalımlar geçiren, bazı insiyatiflerini kaybetmiş, zaman zaman egosuna yenik düşerek saçma kararlar alıp bunları başkalarına dikte eden, zaman zamansa, tam bir eziği oynayıp, herkesten destek bekler hale gelen manyak.
(kl7mu, 09.09.2007 01:23)
- ola ki aşık olunursa sizi süründürecek insandır. ulan bu manyağa niye katlanıyorum ben, diye kendinize sorup sorup aynı boku yemeye devam edecek, hem kendinize hem de dengesiz kişiye sinir olacaksınız. kesinlikle ömrü çürüten bu insanlar görüldüğü an, hayata sokulmadan koşarak bağıra bağıra arkaya bakmadan kaçılmalıdır, yoksa ilerde ebenizi zikertecektir.
hatta gerçek hayattan olaylarla örneklendireyim; seni seviyorum diyip ertesi gün vazgeçebilir, tatile çıkalım diyip 2 gün sonra vazgeçebilir, buluşalım diyip bi kaç saat sonra vazgeçebilir, sevgilim ol diyip bundan bile vazgeçebilir lan böyle manyak insanlardır bunlar. ne duygularından ne kendilerinden haberleri yoktur, olan size olur.
arkadaş versiyonları da vardır bunların ki onlar da; ders çalışalım diyip vazgeçerler, bugün çok mutluyum diyip beş dakika sonra ağlamaya başlarlar, hayatlarına yeni bir sayfa açıp sayfanın yarısına gelmeden eski sayfaya dönerler vs gider bu böyle.
tüm dengesizleri ayrı bir yaşam alanında buluşturup,birbirlerini ne hale getireceklerini gözlemlemek gibi sadistçe fanteziler kurmaya başladım artık. delirttiniz ulan beni.
edit: dengesiz insan yoktur, saf insan vardır.
- burcunun yengeç üstüne yükseleninin de ikizler olması sonucu ortaya çıkması muhtemel insan profilidir.çünkü bu kişiler yengeç burcunun duygusal değişimlere anında adapte olma (ağlarken bir anda kahkahalara boğulmak) özelliğini taşırken ikizler burcunun da çift karakterli dedikleri değişken yapısını bünyesinde barındırır.böyle olmayan üstüne alınmasın.
(bkz: buyrun benim)
- bulunmuş olduğu ortamla kendi gerçeklerini anlamlı bir şekilde sentezleyip, olması gereken davranışları genel geçer sosyal kurallara göre uygulama zorluğu çeken insan evladı.
- -kendinle ilgili beş özelliğini say şimdi bize.
-hımmm.. dengesizim.
-hadi ya. ilk defa kendisi ile ilgili kötü bir nitelik söyleyen çıktı karşımıza bu kadar kişi içinden.
-o zaman gerçekten dengesiz mi oluyorum?
-hımmm.bilmem.
yaşanmıştır.böyledir herhalde dengesiz insan.
- dedikleriyle yaptıkları sürekli değişen,devamlı değişik girişimlerde bulunan ama bambaşka alakasız sonuçlara ulaşabilen insandır.
a:ahmet
d:dengesiz
a:ya samet olum bi adana mı yesek?
d:yok playstation oynayalım.
a:olum açım lan ne playstation'ı?
d:dönercinin yanında internet cafe var orda yeriz.
a:cafede mi yiyoruz döneri?
d:yok playstation'ı cafede yiycez.
a:samet ne diyon olum lan kafa iyi heralde.
d:kelle mi yesek?
a:paça yiyelim.
d:adana diyodun az önce.
a:dana pirzola?
d:yok playstation.
a:ne dediğini anlayabilsem bi.
d:önemli değil bi adana yeriz geçer.
- (bkz: dengesiz sevgili)
(bkz: @1909040)
- hepimiz dengesiziz, hepimiz dengeliyiz.
dengesiz kelimesi insanı tanımlamak için kullanıldığında totalde hatalıdır. hayat dengesiz kardeşim.
bir dakika önce gülerken, o bir dakika sonunda kendimi deprem enkazı altında bulup korkuyor ve ağlıyorsam, benim suçum mu?
bir dakika önce mutluluktan elele tutuştuğum adamla, karşıdan karşıya geçerken, adama araba çarpıyor ve kucağımda ölüyorsa, benim suçum mu?
bir dakika önce hüznümle şarkılara dalmış düşünüyorken, karşımda sevgilim bulup mutlu oluyorsam dengesiz miyim?
sorulara, "evet kardeşim" diyenlere de, okuduğu kitaba, dinlediği müziğe, seyrettiği filme ve her bir insana aynı tepkiyi veren insan için, ya botoksludur, ya şerefsiz yüzsüzdür, ya orostopoldur ya da şorolodur diyorum.
kadınların dengesizliği için de bunun tamamen hormonsal olmasını sebep göstererek diyorum ki, pms bir muammadır. çözebilen beri gelsin.
- benim.
ne bilim düşününce bazen ilişkilerimde tutarsızlıklar sergilediğim doğru. ama çok da sayılmaz. yani değilim aslında.
yok yok değilim.
- merkezkaç kuvvetinin ayarları kaçmış olan insandır.
(bkz: iğrenç espriler)
|