üç dört gün arayla itü sözlük chatte away takılıp dünyayı kötülüklerden kurtarırken "çiks" diye arkamdan bana seslendiğimi amansız kötülüklerle olan uğraşlarımın ertesinde denk geliyordum. "buyur canım bir şey mi istedin" veya "ne var lan" diyemeden kendisinin chatten çıktığını farkediyor kendi kendime halla halla diyordum. bir gün bunu yakalayıp "benim nikimi telaffuz ettiğine şahit oldum sorunun nedir moruk" dedim "sen uzay müh müsün" diye sordu "he" diyince "ben de" diye cevap verdi. sonra bu çekik gözlü ile karşılaştığımda tam oalrak ne dediğini anlayabilmem için iyice ağzına doğru kafamı eğip kulağını oalbildiğince yakın tutmam gerektiğini farkettim. ne konuştuğunu ancak bir kaç santimden anlıyabiliyorum. o kadar cılız bir sesi var. haliyle benim gibi ayı misali böğüren birinin zoruna gidiyor böyle olunca. kendisine selam çakıp bitirelim:
balık etli succubus kavramını çizim sanatıyla fantezi alemine sokmuş apansız gelen dumur cevapların sahibi.
(her ne kadar o obez succubus dese de balık etli olduğu aşikar)
fahri bir "itü nedir? neye denir? yenir mi?" rehberiymiş kendisi. kendi fakültesinden kilometrelerce uzak bir fakültedeki bir sınıfın yerini sorduğumda bana "3. katta o." diyebilmiştir. yok artık!
uzayın hercai gülü. pek dertli şu sıralar, kafaya çok takıyor. staj defteri mağduru olmuş ama iki mühendis el ele verip halledeceğiz. umut saçmak istiyorum buradan kendisine.
yunancadan geldiği için demiurgos'tan türediği için yazıldığı gibi okunur heralde diye salladığım, nasıl okunduğunu bilmediğim, aslında hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım bir kelime.
ya allaasen, bizim memlekette yarrağa yarrak dendiği gibi, attention whore'a da attention whore denir. yok ağırmış hafifmiş, empatinin dibine vuranlara bir tekme de ben vuruyorum.
empati kurun tabii.. kurun ki türesin.. türesin ki salına salınaa sinsiceee girdin kalbime gizliceeeee...
çok ciddiye alıyonuz buraları.
edit: bu giriyi bana yönlendirin. bendime bendime.. ohş.
garip olayların arz ettiği şu ömründe kimden korkarsın listesi yapsalar tepesine demiurge adlı zat-ı muhteremi yazarım. arkadaş ne tehlikeli bir insandır bu. kgb ve mossad ın ajanlarının bile eline verir. her gece dökümanlarını gösterdikçe " ulu budha * beni nasıl bir insanla tanıştırdın? " diye yakarışlar içerisine giriyorum. höd dese jenna jameson dan daha seksi bir biçimde domalıyorum ona karşı.
şeytana bırakın pabucunu ters giydirmeyi anasının amını bile tersten göstertir. kendisine ters yapanı uzaydan uydular aracılığıyla bulup ta tepesine f16 ları indirmesi en büyük güçlerinden biri.