|
|
- insanın doymak bilmeyen bir varlık olduğunun kanıtıdır. milliyet'in haberine göre; 5+5 formülüyle ağzının suyu akan demirel, bir kez daha cumhurbaşkanı olabilmek için kulisleri hareketlendirmiş. görüştüğü parti de tabi ki bir aday bile cıkaramamış chp. akp'den kurtulacağız diye içine düştüğümüz şu duruma bakın. kimlerden medet umuyoruz.
- (bkz: şindee şindee)
(bkz: yemez)
binaenaleyh söyleyeceklerim bundan ibarettir.
- (bkz: demirbaş)
- bir fikret kızılok şarkısını akla getirir.
süleyman
hep başbakan
hep başbakan
hep süleyman.(si, 03.06.2007 16:16 ~ 16:23)
- (bkz: allah korusun)
(bkz: koltuk göte yapıştı bee)
- (bkz: demirel reloaded)
- (bkz: tarih tekerrürden ibarettir)
(bkz: hadi oradan hadi oradan)
- (bkz: temcit pilavı)
- gereksiz bir devam filmi olur kanımca. zira bundan önceki bölümleri de beğenmemiştik.
12 mart 1971 muhtırasının ve 12 eylül 1980 darbesinin başbakanından yepyeni bir siyasi-kara mizah! yönetmen koltuğunda, sol gösterip sağ vuran ebedi muhalefet deniz baykal.
"the demirel reloaded"
"gözlerinize inanamayacaksınız!" - the rolling stones
"koltuğa yapışmak bu olsa gerek!" - herald tribune
"işte o aday!" - the vakit
"rahat uyu atam!" - cumhuriyet
- tayyip, bülent ve abdullah üçlüsünden biri olacağına, ikinci kez demirel olsun dedirtten hadise.
(bkz: allahım ne hallere düştük!)
- (bkz: and the legend returns)
- ne zaman çıkıp biri kaçınılmaz kötünün iyisi mantığıyla ; abdullah gül ün cumhurbaşkanı olmasından iyidir diye kendini meydanlara atacak diye merakla beklediğim durum.
ayrıca çağrışımın sözlükçüye ettiği :
(bkz: yağmurdan kaçarken doluya tutulmak)(ibrik, 04.06.2007 17:21)
- (bkz: allah yazdıysa bozsun)
(bkz: yarattın bari takip et)
- bünyemin ikinci bir yedi yıl daha kaldıramayacağı hadisedir. diğeri için: (bkz: tansu çiller'in siyasete dönmesi)beterin beteri vardır.
- (bkz: e ebenin amı ali sami)
- 7 kere gider 8 kere gelirim demişti zamanında, artık 8 kere gider 9 kere gelirim olarak değiştirir lafını.
- mevcut anayasayla mümkün olmayan durum.
- vakti zamanında 7 kez gider 8 kez gelirim diyen adamın 8. seferde zorla götürülmediğinden dolayı 9. sefer gelme ihtimalinin zayıf olduğunu düşünerek benim ve benim gibi genç bünyelerin rahat olması gerektiğini düşündüğüm durumdur. allah göstermesin. yazdıysa bozsun.
- (bkz: o değil de)
(evren 'in ikinci kez cumhurbaşkanı olması)
- mevcut cumhurbaşkanının görevini sonlandıracaksa çaresizlikler içerisinde makul karşılanabilinecek durumdur.
zira denize düşen yılana sarılır...
edit: eksile arkadaşım, eksile. demirel de gül de vatana millete pek hayırlı işler yaptı aslında. bana esti öyle birden ikisine de laf sokayım dedim.
(bkz: itü sözlüğü sağcılar basmış)
- demirel 2x09 promo
- (bkz: süleyman hep başbakan)
- allah uzun ömürler versin ama siyasette kullanmak için olmasın dedirtecek bir durumdur. baba-kız-torun üç neslin de hayatının bir döneminde görevde olmayıversin lütfen.
|