gülmediği zamanlarda gözüme güzel gözüken iğrenç sesli eski manken yeni şarkıcı.
durup dururken silikonları indiğinden onları gene kaldırtmıştır.
mankenlik zamanlarında
emrah ile birlikte bir film de çevirmişliği bulunan,bu filmde
emraha aşık olan zengin anaokulu öğretmenini canlandıran
* manken-oyuncu-şarkıcı karması insan
zamanında
ibrahim tatlıses ile bile beraber olmuş
çin malı şarkıcı
tanıştığı adamın ilk önce kol saatinin markasına bakan gece görseniz korkacağınız kadın.
sesinin editlenmediği zaman karga sesine, suratının makyajlanmadığı zaman beton görüntüsüne denk düşen; sadece sözleri iyi olan şarkıları ordan burdan sağlayan onun dışında hiç bir konuda hiç bir özelliği olmayan şarkıcı. bu kadar eksisiylede şarkıcılığı, sırf
ibrahim kutluay'a göndermeler yapmak için kullandığını da düşünmüyor değilim. (bkz:
ibrahimzede)
zamanında bir şarkısına bmw films'in star bölümünün aynısını klip diye çekmiş hatun.
(bkz:
bana ne/!kornish)
çingeneleri andıran şarkıcı.
ibrahim kutluayı demet şenere kaptırdıktan sonra "bi adaşım daha var onuda dövücem yaaneeee"diyerek beni benden almış manken,şarkıcı,oyuncu,sunucu,vb.. şahsiyettir.
kim ne derse desin ''sarkıcı'' olma yolundaki azmini, şarkı seçimini ve emeğini takdir ettiğim eski manken, yeni şarkıcı. süper bir sesi olduğu söylenemez ama hangi şarkının tutacağını önceden kestirebilen, piyasa şarkısı yapsa da orda burda kendini bir şekilde dinleten biri.
gözlerinin biçimi çok hoş olan hatun.
(venom, 17.06.2006 19:14)
sonunda ''evlenerek'' hayatının başarısına imza atmış şahsiyet..
ses olmadan, müzik kulağı olmadan şarkıcı olunacağını ispatlayan bir insan. takdir etmek lazım sahip olduğu az yetenekle maximum fayda sağlayan biri.
aşkın açamadığı kapı adlı şarkısıyla mekanlarda şarkısı çalınmazsa olmaz şahsiyetler arasına girmiş manken devşirmesi şarkıcı.
"kin kusan" diye nitelendirdiğim şarkılar seslendiren (kimi zaman seslendiremeyen) hatun...
ama bakar mısınız:
-yüzünü bile görmek istemiyorum
yoluma çıkmasan iyi edersin
-kalbimi kapatmışım sen gibilere
sende kendin gibi bir şerefsize aç
falan filan... ilginç bir rastlantı mı ne...
çevremdeki herkesin "ya ben sevmezdim bu kadını ama bu şarkı ne biliyim işte fena değil" tarzında cümleler sarfetmesine sebep olmuş yaz aylarına "damgasını vurmuş" şarkıyı söyleyen şarkıcı.
sanırım insanların önceden antipatik bulma sebebi şarkıların hepsini ibrahim kutluay'a söylediğini düşünmekle alakalı idi. zorlama sözler ile bu böyle hissettirilmiş miydi? orasını karıştırmıyorum. evlenince herkes bir rahat nefes aldı ve bu kadının ibrahim kutluay'ı unuttuğuna ikna oldu sanırım. böylece şarkı da zorlama bir taşlama şarkısı formatından sıyrılıp kulağa hoş gelir oldu.
evet, durum budur.
*
son kliplerinden birinde
* kravat bağlayarak hem
emokid/
emogirl tipine girmiş hem de rambo olmuştur.
(not: piyasayı sıkı takip ediyorum)
(venom, 02.09.2006 19:43)
güzel olmasada,şarkılarında yerimde duramadığım süper şahsiyet.son yıllardaki en iyi bayan popçu.üstüne tanımam.
herzaman bana hüzün veren kadın düşünsenize birine aşık oluyorsunuz tüm ilklerinizi onunla yaşıyorsunuz o istiyor diye herşeyden vazgeçiyorsunuz evinizin kadını oluyorsunuz ve en beklemediğiniz anda evlilşik hazırlıkları yaparken bir başkası sevgilinizi alıyor sizin elinizde kalp kırıklıklarından boşuna geçmiş yıllardan başka birşey kalmıyor her gittiğiniz yerde tüm billboardlarda onları yanyana görüyorsunuz bir zamanlar sizin olan insanın yanında bir başkası var ve sanki size inat mutlukluk pozları veriyor. birşeyleri düzeltmek için yaralarının sarmak için hatalar yapması çok normal
her geçen gün solaryumla esmerlik olayını abartan ve ısrarla aynı her geçen gün de saçlarının sarılık yoğunluğunu arttıran eski mankenlerden şarkıcımız. o siyahlığa o sarılık hiç yakışmıyor.
eski eşiyle
* barışmış, şarkıları dinlenebilir olduğu halde kendisi çekilmez olan eski manken, şimdiki şarkıcı, sonrasında ne olacağı bilinmeyen belirsiz kadın.
kocası için "bana 2 tokat patlatsa hayatta boşanmazdık gül gibi geçinir giderdik" gibi açıklamalarda bulunan bir kadın. maço erkek severmiş kendisi efendim. istemiş ki boşanayım dediğinde kocası ağzına 2 tane patlatsın otur oturduğun yerde desin bu da otursun! ne bu böyle canım boşanalım dedi diye hemen kabul mü edilirmiş? hayır orada 2 tokat patlatsa, akşam geldiğinde ayağıyla dürterek yemeği sorsa, beğenmediği yemeği tabağıyla birlikte kafasına geçirse fena mı olurdu? gün gibi geçinip giderlerdi...
bu kadın ki türkiye'nin en ünlü kişilerinden, para pul desen gani, peşinde dolanan adamın haddi hesabı yok, ama aradığı ne bir adamda? 2 tane patlatabilme kapasitesi... genlerimize mi işleniyor bu kodlar doğuştan, yoksa biz mi yoktan varediyoruz bu egemen erkek arayışını, bu ezikliği beslemek neden bu kadar hayati kimi kadınlarda?
nasıl savunalım biz kadın haklarını, kadına şiddete hayırı, cinslerin eşitliğini? nasıl kızalım biz kadın milletvekili oranında dünyada 126. sırada olduğumuza? niye bağırınalım haydi kızlar okula diye? okumayan kızlar da pek ala buluyor 2 tokat atacak bir adam. nasıl demet abla sen cevap ver... nasıl yaşayalım biz bu utançla?
(kedikara, 16.03.2007 00:08 ~ 17.03.2007 00:36)
yurdumun medyasında gereksiz bir şekilde ve korkutucu güzelligiyle (!!) ortalıkta dolaşan insan.
tokat manyağı olmak istiyormuş, itinayla yapılır valla,
buyursun gelsin.
doğal kara-sarı rengini bir kaç ton açmak için her makyajda bir kaç ton malzeme kullandığını düşündüğüm eski mankenimsi, yeni şarkıcımsı.
azimlidir o ayrı.
bir benzeri için (bkz:
iskeletor) ve (bkz:
kıro)