|
|
- ibrahim kutluay'ın sevgilisi eski manken.
show tv'nin güzellik yarışmasında birinci olmuştu. (sanırım yıl 1995)
şimdi ise derimod tarafından türkiye'nin en güzel ayaklı kadını seçilerek ayakları 75 milyara sigortalanmıştır.
- yaşlı olmamasına rağmen yaşından büyük gösteren yaşlanmış havası veren manken. ağzı çok çirkin. bir ara oyunculuğada merak salmıştı ki oyunculuğuda fena değildi bence birçok manken kırmasına göre çok iyiydi isteseydi devam edip daha da iyi olabilirdi ama o sevgili parası yemeyi tercih etmişe benziyor. heralde daha kolay olsa gerek...
- yakın zamanda irem adında bir kız dünyaya getirmiş, kendini estetikle mahveden eski manken.
- şimdilerde kendini elit ev kadını satan, turnayı gözünden vurmuş hatta turnanın gözünü çıkarmış, zamanın podyum güllerinden.
- ibrahim kutluay'la beraber gözüktükleri her fotoğrafta demet akalın'a karşı kazanılan zaferi suratından okunan eski manken.
not: demet akalın ise "seninle hiç işim olmaz artık, kapadım o eski defterleri ben, ben de seni adam sanmıştım" şarkılarıyla prim yapmaktadır.(iddqd, 31.03.2008 16:39)
- ibrahim kutluay'la yaptığı evlilikten sonra seçkin ev hanımı şekillerine giren, koca parası yemeyi tercih etmiş eski manken.
|