görseller
demet şenerdemet şener

belki ilginizi çeker
  1. · ibrahim kutluay
  2. · ünlülerin ünlü sözleri
  3. · evlenince değişenler
  4. · hemşo
  5. · dekolte
  6. · 3 çocuktan fazlası yasaklansın önermesi
  7. · aziz yıldırım
  8. · emmanuelle
  9. · nişantaşı nuri akın anadolu lisesi
  10. · taze kaşar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · ezel
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · sarıkaya
  9. · msn de nickin yanında yazan iletiler

demet şener  

1. ibrahim kutluay'ın sevgilisi eski manken.
    show tv'nin güzellik yarışmasında birinci olmuştu. (sanırım yıl 1995)
    şimdi ise derimod tarafından türkiye'nin en güzel ayaklı kadını seçilerek ayakları 75 milyara sigortalanmıştır.
    (the weakest link, 22.05.2004 10:59)
  2. yaşlı olmamasına rağmen yaşından büyük gösteren yaşlanmış havası veren manken. ağzı çok çirkin. bir ara oyunculuğada merak salmıştı ki oyunculuğuda fena değildi bence birçok manken kırmasına göre çok iyiydi isteseydi devam edip daha da iyi olabilirdi ama o sevgili parası yemeyi tercih etmişe benziyor. heralde daha kolay olsa gerek...
    (zoe, 22.05.2004 16:47)
  3. yakın zamanda irem adında bir kız dünyaya getirmiş, kendini estetikle mahveden eski manken.
    (applepie, 05.07.2006 19:43)
  4. şimdilerde kendini elit ev kadını satan, turnayı gözünden vurmuş hatta turnanın gözünü çıkarmış, zamanın podyum güllerinden.
    (alphesibea, 13.08.2007 04:29)
  5. ibrahim kutluay'la beraber gözüktükleri her fotoğrafta demet akalın'a karşı kazanılan zaferi suratından okunan eski manken.

not: demet akalın ise "seninle hiç işim olmaz artık, kapadım o eski defterleri ben, ben de seni adam sanmıştım" şarkılarıyla prim yapmaktadır.
    (iddqd, 31.03.2008 16:39)
  6. ibrahim kutluay'la yaptığı evlilikten sonra seçkin ev hanımı şekillerine giren, koca parası yemeyi tercih etmiş eski manken.
    (kırmızıkar, 31.03.2008 17:54)
  7. sonu o zamanlar belli olmayan bir ilişki ve ibrahim kutluay için tüm kariyerinden vazgeçmiş, kısa sürede bütün hayatını sevdigi adama endeksleyip, onun için yaşayabilmesini takdire şayan buldugum ve ibrahim kutluay için köle olacak kadın istiyormuş dedirten eski manken. bir yay burcu erkegi olan kutluay'ın nasıl kendini bu kadar teslim etmiş bir kadını bu kadar sevdigine şaşırtır bizi ayrıca. demet akalının sevgilisini çalması ise ayıptır , günahtır , kendisi için müthiş bir ego tatminidir zannımca ve fakat 4 yıllık bir demet akalın-ibrahim kutluay ilişkisini bitirecek kadar azimli oldugu da gözden kaçırılmamalıdır. bu azim taktir edilebilir.
    (benim sessizligimde senin de susuşun var, 25.12.2008 04:01 ~ 04:02)
  8. 1995'te kazandığı yarışmadaki halini hatırlıyorum bir de şimdiki haline bakıyorum. tek diyebileceğim bir insan kendini doğal güzelken bu kadar çirkinleştirebilir.
    (naunet, 27.07.2009 02:50)
  9. ibrahim kutluayın karısı ve çocuğunun annesi , ebru şallının en yakın arkadaşı ,demet akalının eski sevgilisinin karısı... ulan düşünüyorum da bu kadının kendi kazandığı hiç mi sıfatı yok.. bulamıyorum
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 27.07.2009 03:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil