belki ilginizi çeker
  1. · tufan
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · domuz gribi
  7. · the twilight saga new moon
  8. · göztepe sanayi sitesi
  9. · güvender

deluge  

1. python ve pygtk kullanılarak yazılmış bittorrent istemcisi. ağırlıklı olarak gnu/linux altında kullanılsada windows ve macosxe de port edilmiştir.
    azureus kadar zengin olmasada özellikleri itibari ile zengindir. azureusa göre oldukça hafiftir.
    başta debian ve ubuntu olmak üzere pek .ok dağıtım için hazır paketleri vardır
    (cylon, 11.07.2008 12:33)
  2. linux altında çalışan en iyi -ki bence en iyisi- bikaç torrent clienttan biri. bi kere lightweight. bunun dışında dehşet bir peer bulma hızı var, daha doğrusu max half open muhabbeti abarmış. windows altında utorrent beğenen biriyseniz de gui size hiç zorluk çıkarmayacak. kraldır, kullanın.
    vuze, transmission vs faso fiso bunlar.
    (keyif pezevengi, 12.02.2009 19:49)
  3. sırf güzel vs. gibi yorumlar üzerne indirip bir deneyeyim dedim bu programı windows üzerine ama daha bismillah demeden çok kritik bir eksikliğini gördüm; torrent eklenen sayfada, torrent içinde sıralanan dosyalara tik falan koyulan yerde "select all" ve "select none" gibi bir özelliğin bulunmadığını gördüm.

özellikle içinde binlerce dosya bulunan torrentlerde aradan eğer birkaç tanesini indirecekseniz, çok uzun süreler boyunca o her dosyanın başındaki tik'i kaldırmaya hazır olun derim.

ha, linux versiyonunda belki vardır bu özellik, ama windows'ta yok işte.
    (sycrone one, 10.04.2009 10:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil