|
|
- dünyanın en buyuk 2. bilgisayar firması
- türkçe msword de altında kırmızı çizgi bulunması muhtemel bir kelime
(rk, 08.03.2004 20:40 ~ 20:58)
- itü merkez kütüphanesinde bulunan bilgisayarlar.
- notebook aleminin nokia'sı.
- notebook aldığınızda seçtiğiniz ramlerin kaç bitlik olduğunu yazmayan, rivayetlere göre sizi düdükleyen şirket.
- xeon işlemcili rack kasa bir modelinin sözlük sunucusu olmaktan son anda kurtulduğu marka.
- birleşik devletlerde* dehşet ucuz dünyanın geri kalanında ise dehşet kazık satış yapan firma.meksikadaki elemanlar bile mümkünse gidip abd'den alıyorlar aletleri.eğer sağlam kupon* bulunursa %25 indirimle alınabilecek laptoplar satan şirket.
- (bkz: dell inspiron)
- (bkz: dellenmek)
- bilgisayardan anlayan arkadaşlarımın tavsiye ettiği ve bir hafta içinde sahibi olacağım diz üstü bilgisayarını üreten firma..tavsiye eden arkadaşların bilgisayardan ne kadar anladığını anlayacağım marka..
editli pide: ismi bana yakışıyormuş ondan tavsiye etmişler..!?
- inspiron serisini 5 senedir sorunsuz kullandığımız firma. tık demedi sağolsun, lakin batarya konusunda pek de başarılı değiller. çabuk çürüyorlar. misal benim batarya şu an 1 dakika felan gidiyor. fiş değiştirmek için yeterli bir süre ancak...
- sattığı laptoplarla birlikte işletim sistemi cd sini vermeyip farklı kombinasyonlarla cd ye yazdırılmasını isteyen firma.
- hp'nin ardından, 2. en çok hazır pc satan firma.
(bkz: http://www.dell.com)
- xps 710 h2c desktop modeliyle akıllara zarar bir bilgisayarı piyasaya sürmüş firma. özellikleri:
- ıntel core 2 duo extreme qx 6700 dört çekirdekli işlemci
- nvidia ge force 8800 gtx 768 mb ekran kartı. (slı kombinasyonuyla.)
- 4 gb ddr 2 ram
- 320 gb raid 0 yapılmış sabit disk.
fiyatı şimdilik 5.500$ ileride ne olur bilinmez tabi.
http://reviews.cnet.com/...(dna, 25.01.2007 04:43 ~ 13.01.2008 01:14)
- sektöründe dünyanın en büyük ikincisi olmasına rağmen istanbul'daki teknik servisi son derece izbe bir yerde olan bilgisayar firması. teknik servisin yenisahra arkası varoşlardan yukarı dudullu'ya taşınacağını öğrendikten sonra laptopumu tamir ettirmekten beni bir kat daha soğutmuştur kendileri, şöyle kadıköy'ün merkezinde bir yerde olsa ya diye düşündürmüştür.
- çok iyi notebook'lar üretmesine rağmen, telefon desteği almak istendiğinde 5 distribitörün * * * * * topu birbirine atarak insanı kanser ettiği markadır.
- xps m2010 modeliyle dikkat çeken marka.
http://www.dell.com/...
- iyi güzel de mümkünse bataryalarını kendi üretmesin dedirten firma.
- her daim bir indirim olan, denk gelinirse internet üzerinden çok iyi fiyatlara bilgisayar alınabilen marka. şimdiye kadar internet üzerinden 3 dizüstü bilgisayar aldım bu firmadan. abd'deki müşteri hizmetleri ve teknik destekleri fena değildir, hızlıdır. bozulan bir adaptörün yenisini almak için akşam 8'de verdiğim siparişin sabahında adaptörümü elime vermiştir. aldığım 3 bilgisayardan sadece birisinde, o da benim monitörü öküz gibi kullanmamdan oluşan dead pixeller nedeniyle garantiyi kullanmam gerekti. çok eziyet çektirmeden size kutu gönderiyoruz sistemi onarım için gönderebilirsiniz diyerek bir kere daha kalbimi fethetti.
bilgisayar dünyasının şahin'idir vesselam. tonla para bayılmadığınız için gerek bozulursa, gerek satarken vs, yüreğiniz cız etmez.
- yetkili servis anlayışına hayran kaldığım bilgisayar markası. dell notbook sürekli hdd hatası veriyordu.google'da yetkili servis aratıyordum fakat bir türlü sonuç alamıyordum.abuk subuk yerler buluyordum.sonra aldığım yeri aradım ve yardım istedim.bana dell'in türkiye'de yetkili servisine ulaşamazsınız çünkü yok,haydaa dedim nasıl olur ne yapacağım peki? bayan bana 0800 lü bir müşteri danışma hattı numarası verdi.aradım ama umutsuzdum açıkçası.uluslararası bir numaraymış.müşteri hizmetleri kaydımı al ve 1 hafta içinde evime bir servis yollayacağını söyledi.hala umutsuzdum.taa ki 5. gün evime servis gelinceye kadar.yeni bir hdd ile birlikte hemde.geldi,yenisini taktı,kurdu ve gitti.ne hataya baktı ne soru sordu.çay kahve pasta ikram ettim hatta.hiç beklemeden sorunsuz bir servis.dell alın.mutlaka alın.
|