belki ilginizi çeker
  1. · delilah
  2. · kardeş ile diyaloglar
  3. · yaran duyurular
  4. · sanat filmi yönetmenleri
  5. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  6. · itü sözlük fight club zirvesi
gündem
  1. · author
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · ugg
  4. · ayda su bulunması
  5. · dersim katliamı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · she s electric
  9. · belonefobi

deliyayla  

1. dördüncü neslin hoşgelmiş yazarı.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 22.07.2007 13:49)
  2. yarım yarım yaran yazardır.

(bkz: @2562385)
    (tazmanya canavarı, 27.07.2008 17:22)
  3. bu aralar biraz stressli olan ancak bu durumu güçlü bünyesi sayesinde üzerinden atabilecek yazar.
    (knuckle, 03.12.2008 11:22)
  4. duyurularda yazdığı üzere belli ki zorda olan yazardır. elinden birşey gelen arıların yardımını esirgemeyeceğini düşünüyorum.
    (orc, 12.03.2009 00:47)
  5. (bkz: hey there delilah)*
    (trt2dekiressam, 12.03.2009 00:49 ~ 18.10.2009 22:33)
  6. yardım çığlığının duyurularda göz göre göre kaybolduğunu izlediğimiz yazardır. umuyorum ki kısa zamanda sorunları hallolacaktır.
    (jayhunx, 12.03.2009 00:52)
  7. duyurular kısmından yaptığı "bir yardım çığlığı" düşündürücü gelmiştir.

duyurusu gerçek bir durumsa üzücü; gerçek değilse daha da çok üzücü. çünkü daha sonra başka biri yardım istediğinde, diğerleri çok da güvenmeyecekler...
    (bir şeyler olacak yarın, 12.03.2009 00:55 ~ 18:57)
  8. hakkında tam olarak ayrıntılıya bilgiye sahip olamyanların inanmadığı şahsiyettir.internete işyerinden ve evden bağlanır.evdeki fatura apartmanda ortaktır ve uzun süredir kendine düşen payı vermemektedir.onlara borçludur.ve o biriken kira zam farkını henüz dün gece öğrenmiş vakıfı arayıp bugün yalvarmıştır.mart 20sine kadar müddet alabilmiştir. itü sözlük 5. yıl partisine katıldığı doğru ve tahmindeki gibi +birle alakalıdır ve eve tıkılıp kaldınız aylardır ben sizi götürürüm ısrarıyla gidilmiştir.

aklımdan geçeni direkmen yazdım buraya sadece.sinir anı üzüntü anı bilemiyorum orasını.
    annem çocuk bakıclığı ablamsa sekreterlik tezgahtarlık falan yapabilir.zaten uzun zamandır iş bakıyoruz ama yok.ayrıca temizlik bizim de aklımıza gelen bir yol merak etmeyin.kaç tane apartman gezdi merdiven silmek için ya kendileri siliyor ya da zaten silen bi kapıcıları var.evlere temizliğe gitmek olayında da artık millet kendi evini kendi temizliyor.ona para verebilcek durumda olanlarda deneyimli kadın arıyorlar.beğenmediler bizi yani onlara da baktık.

bilgisayar başında çalışıyorum.ve kendimi ifade edebildiğim tek yer burası.sözlük.en azından görüşleri geniş insanlar sadece burada var benim etrafımdan.ne akraba ne eş dost bolluğumuz yok ayrıca çevre denen şeyin ç si bile bizde bulunmaz.gerçrek fikirler bulabileceğim tek dünyam benim burası.rahatsızlık verdiysem özür dilerim.hikaye yazdığımı sanan arkadaşları evimize davet ediyorum.isterlerse kızımız şu an hastanede seruma bağlı yatıyor.merak edip gidip görmek isteyene hastanenin ve hastanın bilgilerini verebilirim.ben birilerini dolandırmak ya da birilerinin vicdanıyla oynamak peşinde değilim.sadece internet benim tek dünyam.ve sözlükteki insanların akıl seviyesi oranında insanlara sahip olamayışım.

inanan inanamayan ilgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkür ederim.bu duyuruyu tamamen silmenin bir yolu var mı öğreten olursa sevinirim.çünkü daha fazla yargılanmak istemiyorum artık.
    (deliyayla, 12.03.2009 16:28)
  9. bazı insanların oturduğu yerden ahkam kesmesine sebep olan yazar. inanmıyorlarmış. inanmak zorunda değilsin zaten de, yüzde 1 ihtimal bile olsa bu insanın gerçeği söylediğini düşün, kendini onun yerine koy, onun yaşadıklarını yaşadığını hayal et ve de oturduğu yerden hiçbişeyden haberi olmayan bir insanın gelip ahkam kestiğini düşün bakalım ne hissedeceksin.

zorda olan insanlara yardım etmek insani bir görevdir. kimisi duasıyla yardım eder, kimisi parasıyla, kimisi iyi niyetiyle. şundan eminim ki, tek birimizin bile yarın öyle bir pozisyonda olmayacağımızın garantisi yoktur.

bu insan yalan söylüyor da olabilir, ama dediğim gibi en ufak bir ihtimal bile doğru söylüyorsa eğer, cebinden çıkacak 1,2,5,10,20 tlyi yolda kaybettiğini anlamazsın da, bu insan için 1 tl o kadar önemlidir ki istemek için nasıl bir pozisyona düşmüştür.. sen iyiliğini yap, iyilik seni bulur. seni kandırmaya çalışan varsa da sadece kendini kandırır.

bu kadar yüzeysel olmayın, ayıp..
    (whothehell, 12.03.2009 17:24)
  10. (bkz: delilah)
    (three hours, 23.03.2009 15:02)
  11. insanların iç dünyasını çözebilen ender kişilerden. yargılamıyor hemen. üç beş satır yazıdan dolayı yerin dibine sokmuyor. sevmezlik etmiyor. bir yazarın acı ve öfke dolu yazılarının altında kim bilir neler saklı olduğunu düşünüp, daha tanımadan sinir olmayanlardan o. karşı olduğum bir yazıyı bile, altında acı bir anı olup olmadığını anlamadan oylamayan benim gönlümü fethetti. insanları tanımak gerek sevmemek için. içli ve acı dolu yazılar, kendini belli eder ve yazar hakkında fikir verebilir. ama nefret dolu bir girinin altında, yazanın başından geçmiş çok acı olaylar olabilir.

işte o, bunu görebilenlerden. birkaç diyalogla, karşısındaki insanı çözebilecek olgunluktaki az sayıda insanlardan biri. acılarınıza yetişip, "üzülme geçecek" diyen, yüreğinden anlayış pınarı akan bir güzel insan ve yazar. bir teşekkürün bile değerini bilenlerden.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 05.11.2009 14:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil