belki ilginizi çeker
  1. · pesimist
  2. · bitirme tezi teslim etmek
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  5. · ortak payda
  6. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  7. · sözlükteki hacettepeliler
  8. · ıssız adam
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · kaşlarını almayan kızlar
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · aşk
  7. · 100 opera
  8. · superonline
  9. · mefkure

delilergibiözledim  

1. nickini sol framede görünce "bende içimdeki hislerden oluşan bir nick alsaydım bunu alırdım" diye düşünmeme neden olmuş yazar.
    içimi burktun be,varol yinede.
    (güse, 01.01.2009 15:48)
  2. sözlüğün "sözlük" değil de bi "blog" olduğunu düşünen yazar. giriler okunamıyor diye çok üzülmüş. sol frame rahatsız etmiş vs.vs. *

bilmediği bir şey var ki, eski başlıkların farklılaşmış hallerini bir moderatör'e bildirdiğinde giriler taşınabiliyor.
    (kitiara uth matar, 10.01.2009 00:47 ~ 00:47)
  3. çok tatlı,anlayışlı mükemmel yazar kişisi..sevdim kendisini efenim..
    (hysterie, 01.03.2009 15:49)
  4. güzel bi tesadüfle hem nesildaşım hem okuldaşım çıkan hem de beni bu sözlükte en iyi anlayabilen "insan" olan yazar..
    (hysterie, 01.03.2009 16:20 ~ 05.03.2009 18:07)
  5. an itibariyle doğum günü olan yazardır.kendisi sayesinde şuan mutluluktan havalara uçmaktayım.bana verdiği cesaret olmasa, o anlayışı olmasa bu durumda olamayacağımdan eminim..şansım olan yazardır.evet açıklıyorum o içimi kıpır kıpır eden şey oldu sonunda ve senin bunda emeğin çok büyük.iyi ki varsın,iyi ki tanıdım seni..

not:insanlar devam etsinler kendi kendilerine gelin güvey olmaya , biz burada çok yollar yürüdük..
    (hysterie, 30.03.2009 01:24)
  6. 24 sene önce buaralar doğmuş yazardır..doğumunun 24. yıldönümü melih gökçeğin yine yeni yeniden seçildiği iğrenç bir pazartesiye denk gelmiştir..bir yıl daha yaşlandım,mevzuat kaynaklı pazartesi sendromunu son safhasına kadar yaşıyorum..şu mesai bitse, parti hazırlıklarım tamamlansa da yüzüm biraz gülse şu günde*

(bkz: doğum günü mutsuzluğu/@2933532)

bugün benim doğum günüm
    kelimeler büyüyor ağzımda
    bildiğim bütün hayatlar...
    paramparça! paramparça..
    (delilergibiözledim, 30.03.2009 09:53)
  7. severek okuduğumuz yazar arkadaşımızdır kendisi.doğum günüymüş ayrıca.kutluyoruz yeni yaşını.nice yıllara inşallah diyoruz.ama bilseymiş 24 sene sonra bile olsa bu seçim sonuçları zırvalığının böyle denk geleceğini eminim başka gün doğmak isterdi.
    (çıtırpaneharcı, 30.03.2009 10:14)
  8. kendisine çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum. koskoca sözlükten bir o cevap verdi.
    (trt2dekiressam, 05.06.2009 23:10)
  9. şu an itibariyle yine yeni yeniden yazar olmuş ben kişisidir*..dile kolay iki hafta çaylak idim..ne kabus bişey imiş..yok bir daha tövbe, sözlük kurallarının dışına çıkarsam iki olsun..walla uslu durucam..ehehehhee..sevindirik bi insanım*
    (delilergibiözledim, 07.07.2009 23:37)
  10. sessiz sedasız çaylak olup geri dönmüştür. yok, şöyle yazayım: gidişi suskun, dönüşü muhteşem olmuştur. yok ya bu da olmadı. ''çaylaklık yaramış.'' desem? bu hiç olmadı be! tamam buldum. yok yok o da olmaz. onun yerine beni çaylak etselerdi? yok, beceremiyorum.*
    (nokia şarzı, 07.07.2009 23:52)
  11. deliler gibi özlediğini bildiğim kişicandır. çok sıcak kanlıdır.allah mutluluğu yanı başındn eksik etmesindir.
    (denizabeth, 21.07.2009 10:40)
  12. her online gördüğümde sevindirik olduğum yazar kişisi. nedenini bilmem ama fena şekilde kanım kaynamış olmalı. sabah saatlerinde kimse olmadığı zamanlar denk geliyor genelde. kızkıza muhabbetler yapıp, çekiştiriyoruz birilerini. çoğu zaman ya ben tam çıkarken geliyor, ya da o çıkarken ben geliyorum ama birgün tamamen denk gelicez bakalım, hayırlısı. seviyorum. *
    (ıspanaklıpasta, 03.09.2009 11:19)
  13. ortak payda hesaplamasında, listemde %27 ile başı çekmesi sebebiyle merak ettiğim yazardır...*
    (victor van dort, 18.10.2009 16:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil