|
|
- hoşgeldin nesildaş..
entresan kullanıcı adıyla dikkat çeken yazar..
"bu bu nedir bu?" dedirten bir kullanıcı adına sahip gerçekten entresan..
- sözlükte yazar olarak kabul edilişimiz arasında 15 saniye olan güzide insan.
- son 2 günde 3 kez dikkatimi çekerek nick altı giri şansını yakalamış yazar.*
bir de capon var ki, çok severiz.
(bkz: selamlar)
- nickaltındaki iki taban tabana zıt giriye sahip ve bunları okuyanların ambale pozisyonuna düştüğü yazar.
- aktif hiperaktif kalp hırsızı.
- şahap cenabettin'le herhangi bir msn muhabbeti yapmamış yazar. hatta herhangi bir muhabbet yapmamış yazar.
- sözlüğün 5. nesillere önyargısının üstüne bir de şahap cenabettin ile uğraşmak zorunda kalan yazar. allah kolaylık versin kendisine.
- hem deli hem capon hem de cadı... aklıma elinde süpürgesiyle karatemsi hareketler yapan çekik gözlü birşey geliyor.
bu niye eksilendi onu anlamadım.
- "sanatının doruk noktası" na ulaşında sevincinden çığlık atan sevimli yazar. umarım tüm hayatı boyunca hep bu şekilde mutlu olur.
- ilk hoşgeldinimi diyerek beni mutlu edip, teşekkürümü sunduğum kişi.
- duyurular yoluyla hepimizi marizleyecek yazardır. kaçın bence...
youtube
(12:15)
hani ip yasağı kalkmıştı? ben mi beceremiyorum?
-yok abla, bütün hışırlık bizde... valla...
- yaptığım incelemelerin sonucunda,eksi oy almaktan çekindiğini tespit ettiğim yazar.
- hep özleyen, özlemeyi pek seven yazar.
- tüm aksiliklere rağmen bana ilk hoşgeldin diyen nesildaş yazar.
- gece gece sözlüğün dedikodusunu yaparak kusurdaşımdır *.
- kişisel iletilerine* hasta olduğumdur; ''fransızca çalışmalıyım, çalışmalıyım, çalışmalıyım''
"dalgalı saç maşası" , ''pazar pazarı'', "tosun paşa ne güzel filmdi be" , "vay osman dostum naber ya?".
- zaman geçmiştir konuşmayalı, doğumgünümde sevgilisi ile gelip tanışma imkanı bulacak mıyım diye merak ettigim dost *
- çok akıllı maaşallah, allah nazardan saklasın.
lazım böylelerinden.
- japonun delisi böyle oluyormuş demek ki, başıma dolandı gitmez.
- haklı olduğu konularda çekinmeden savunmasını yapan cesur yazar.
- mühendisler ile doktorlar arasındaki meselede yanlış saf tutmasının yanında iyi bir yazardır.
- doktorlar ile mühendisler arasındaki meselede doğru saf tutmasının yanında eğlenceli bir yazardır.
(ceyza, 13.07.2008 22:21)
- paypalda milyon dolarlarının olduğunu düşündüğüm yazar.
- mühendisler ile doktorlar arasındaki meselede sonunda doğru yolu bulmuş yazardır.
(bkz: @2556284)
|