bunun yüzünden attığım kahkahadan sonra eminim o gün herkes bana deli dedi. * bir yerde edindiğim karizmatik duruşu yıktın hain insan!
ha bir de tanım mı gerek? altıncı nesil yazar kişisi.
lafa nerden başlayacağımı bilmiyorum. ulan sözlük senin bu yaptığını facebook bile yapamazdı yeminlen. hani insanın hayatında bazı unutulmaz şahsiyetler olur, bi dönem gece gündüz birlikte yatar kalkarsın, 24 saati birlikte geçirirsin, içtiğin su ayrı gitmez de sonra araya bir şeyler girer ayrı düşersin. işte bu adam benim o türden bir unutulmaz bir parçamdı bir zamanlar sonra bişeyler bişeyler oldu ayrı düştük. ama lan sözlük senin sayende buldum işte. gerçi ben gitarı her elime alışımda anıyordum seni, o günleri. hem senin öğrettiğin kadarı kaldı zaten. ama çalışmaya başlayınca o sırma saçlar gitmiş, kendiminkiler gitmiş gibi oldum, üzüldüm. son halini görmedim ama ben seni hep o uzun saçlı halinle hatırlarım yeni halini görsem bile. kazınmış hafızama o halin napiim. beyin fırtınası geçirmekteyim şu anda hangi birini hatrlayacağımı şaşırdım. benim yaptığım daha doğrusu yapamadığım makarnaları kırmamak için beğenmiş gibi yaptığınızı mı, sizin mantıya karabiber yerine tarçın koymanızı mı, sizin konserde yorulup oturduk diye "siz oturursanız millet ne yapsın" diye fırça kaydığınızı mı yoksa seninle aynı odada korku filmi izleme gafletine düştüğümüzü mü? filmden çok senden korkuyodum ben valla. bide çok sosyaldin be hoca. senin peşinden stüdyodan basketbol maçına ordan konser alanına koşturmaktan yorgun düşerdik, düşerdik de güzeldi o günler. ben her andığımda burnumun direği sızlar, gözlerim dolar. birdaha o günleri yaşayamayacak olmamız ne kadar acıysa bir kere de olsa doya doya yaşamış olmak çok değerli benim için. bu yüzden şanslı hissediyorum kendimi.
imza: souljerry
bana nickaltı yazacaktı. aylar oldu hala bekliyorum. yazana kadar hergün ben onunkine tekrar tekrar yazıcam, "nickaltını piç etme yemini" ettim. eğer bu şantajıma kulak asıp yazmamaya inat ederse, hergün bi sırrını ifşa edicem cümle aleme. hadi bakalım şimdi de yazma da göreyim ben seni sırma saçlı hocam benim.
kendisi deli olmasına rağmen, çevresine psikolojik destek sunmayı kendine görev edinmiş olan kişilerdir. bir tek kendilerine faydaları yoktur manyakların. ailecek acıyoruz kendilerine..
bana 300 +20(eksisi de vardı ama üzerime alınmıyorum) tl.lik hediye alacağını kesin şekilde açıklamış yazardır. tek yapması gereken kpds den 90 almaktır, e onu da mı ben yapayım?
not: sen merak etme, parayı harcayacağın yerlerin hepsi belli; şapka, kaban ve çizme beğenmiştim zaten. ha bi de rimelim bitiyor.*
bana daha iyi bir iş bulmazsa şuanki işime dur durak bilmeden devam edeceğimi belirtirim. şuanda işime yaramayacak ama full akbili unutmadım! cüzdanımda bulunsun. bir de kentkart göndereyim, burda işime yaramıyor diyordu. çıkış parası vermemek için de "sana bir iş bulalım" demeye başladı. yek yeaaaa diyorum kendisine. yemezler patron! işçi hakları diye bişi var..
ben şuanki işime devam edeyim de kovulmayayım. hmm nerde kalmıştım. evet hatırladım..
"hangi dosyada kalmıştım? önce bi kahve içeyim. ya da bi yemek yiyeyim sonra kahve içeyim. önce bi sigara mı yaksaydım? hah şu dosyayı da bitireyim sonra diğerine geçerim. öeff akşama kaç saat kaldı? gidip hemen uyumak istiyorum. ya da bi film izleyeyim önce. sonra uyurum.." *
üniversite hayatımın en güzel yılını bu adamın yanında nefes alarak geçirdim. zaten o seneden sonra okul da bitti, iş hayatı başladı. sanırım hepimiz bu durumdan muzdaribiz. keşke senin evde sigaraya yeni yeni başladığım o zamanlarda, korku filmi izlediğimiz, sabaha kadar gülüp eğlendiğimiz o gecede hepimizi mumyalasalardı. zaten ondan sonra satılığa çıktı bence bizim ruhlar, ama satanın elinde patladı. seninde dediğin gibi bi yerlerde sıkışıp kaldık ve sonsuza kadar acı çekeceğiz biz bu gidişle.
zamanı durdurmuş yazardır. ne zaman sözlüğe girse 1 saat 21 dk.'dır online gözükmektedir. zamanı hafta içinde durdurduğum için üzgünüm arılar. hep iş, hep okul. var çalışmak. yok tatil. sıkılmışım lan ben anladım şimdi. telefonumda suya düştü. ama yağmur suyu. rahmet derler yağmura ya. rahmetli oldu telefon. neyse sağlık olsun. kurumaya bıraktım şu an. hemde laptop'ın fanıyla kurutuyorum. bi kerede tamirci üfürüğü yaptım "püfff" diye. en son bi hocaya gösterir okuturum. tükürür gerçi onlar. lama gibiler. lama diye bi kaleci vardı zenci. saçları uzun. ne mal kaleciydi lan o. tey allam. barthez vardı kel. o mal değildi. demek ki saçları kısa olanlar mal değil. kel olanlar ise yatakta iyiler buna ek olarak. bunu da kim uydurduysa. gerçi bende saçlarımı kestirdim kestireli kendimi iyi hissediyorum. yatakta değil lan genel itibariyle. sapıtmayın hemen...
hee ne diyorduk. zaman durdu buralarda. neden böyle olur ki. bi duyuru mu versem naapsam? hay anasını ya. dur telefona bi daha bakayım ben...
farkedildiği üzere feci bir buhran geçirmekte olan yazardır. kendisine hava değişiminin iyi gelecebileceğini telkin ediyor, deniz kıyısı yerler*e gidip bir-iki gün kafa dinlemesini tavsiye ediyoruz.