|
|
- çikolata hatundur kendisi..şekerdir ayrıca.
- (bkz. yeme de yanında yat)
- sevgilisini, kankasıyla boynuzlamış kişi.
- şu sıralar bir üniversite öğrencisiyle çıkan hatun.
- bulunduğu yere nasıl geldiğini çok merak ettiğim (soyadının joy foster olmasının etkili olduğu şüphesindeyim) koyu tenli şahsiyet.kendisi uzun süredir tv lerde görünmektedir ancak hiçbir ciddi işe imza atmamıştır.bir sebepten ötürü ya program yöneticileri kendisini ciddiye almamaktadır yada kendisi yan gel yat modeli kazancı sevmektedir.
- (bkz: foster's)
- (bkz: jodie foster)
- ağzının iyi laf yapması ve abuk sabuk kadın triplerine girmemesi nedeniyle televizyonda yer bulduğunu sandığım şahsiyet.
bu aralar bi iş için lazım programında gözükmektedir. muhabbetini görünce "bir gün bana da rastlasa keşke" dersiniz.
- ben 'dokunmayın yavruma. o daha çocuk' yaşlarındayken güzel bir programı vardı. böyle gayet güzelce kazıtılmış kafası ile ünlülerin evine giderdi. çok tatlı bir dili olduğu ve zaman zaman güzel espriler yaptığı için severdim. hala severim. sevmeye devam edeceğim sanırım. evet.
- (bkz: dostum zenci demişsin ama bu kız izmirli)
- sihirli dizilerle bozmuştur kendisi kafayı.biri kafasına vursa,kendine gelse keşke.eski günlerine dönse..bir insan bu kadar sempatik olabilir,o ayrı.fakat selena,hayal ve gerçek gibi diziler sağolsun defne için ne kadar kassanız dahi izlenmesi mümkün olmayan dizilerdir.
- çocukluğumda kral tv vj i idi. çok komikti programı. kral tv de şimdiye oranla daha az arabesk fantazi kanalı, daha katlanılası izlenilesiydi o zamanalar. şimdiyse bu ablamızı dandik dundik dizilerde görüyorum. halbüsü daha başka programlar falan yapabilir. yetenekli ve komiktir özünde.
- her daim gözüme son derece sempatik gelmiş sunucu , oyuncu. babası mı anası mı ne amerikalıydı sanırsam. güzel hatundur, her saç şekli yakışır kendisine. çıtı pıtıdır.
- şirin,komplekssiz, hazırcevap sunucu.girdiği her ortamı şenlendiren insanlardan.
- bir programında kendini şu şekilde tanımlamıştır; "yarı zenci yarı türküm".
- vj'lik yapmış, çeşitli projelerde oyuncu ve sunucu olarak yer almış, şu sıralarda tv8'deki uzman avı adlı programda sunucu olan yarı türk yarı zenci fırlama.kompleksi olmayan ve hazır cevap bir kişilik olması hasebiyle yaran diolagların oluşmasını sağlayan melez. bir çok kişinin "bi gün defneyle karşılaşsamda iki muhabbet etsek" dediği kişilik.
|