belki ilginizi çeker
  1. · ideal sözlük yazarı
  2. · ideal sözlük yazarı
  3. · giride random harflerle gülmek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · prison brake
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · ugg
  8. · 12 mayıs 2005 maçka bahar şenliği konseri
  9. · çiçek çocuk

default sözlük yazarı  

1. *

teknik özellikleri:

1. nicki vardır.
    2. nickaltı girileri vardır.
    3. nesili vardır. başka hiçbir şeyi yoktur en başta.
    4. bir tanrısı vardır, bir gitarı. bu dünyada çok yalnızdır. yok yanlış oldu, kıraçbu. neyse.

sözlüksel fonksiyonel özellikleri:

1. tüm anketlere bir adet bakınız ve bir adet hayat tecrübeli giri yazma kapasitesine sahiptir.
    2. trollerle dalga geçebilir, onları klişe bakınızlarla ezebilir hatta.
    3. hoşgelmişve nesildaşım yazar kavramlarını aklında iyice oturtmuştur, nickaltı sevimliliklerini garipsemez
    4. haftanın en beğenilenleri'ni beğenmez çoğu zaman. "abi nick'e veriyolar oyu, giriye değil." der.
    5. arada chat'e girer çıkar. çıkar ama, konuşacak kimse bulamaz çünkü.
    6. duyurulara cevap verir, teşekkür edilmeyince söver.
    7. arı olduğu iddia edilir. öyle midir bilmem.
    8. spoiler verir.
    9. wondrousve kayser sozer'i tanır.

default olmayan özellikler (seçmeli):

1. trollük default bir özellik değildir. seçmek de zordur, puanı yüksektir.
    2. sağcı ya da solcu olmak 1. level skill'idir.
    3. hükümete sövmek defaultluk aşıldığında önümüze çıkan ilk yol ayrımıdır.
    4. default sözlük yazarı'nın statüsü yoktur. olabilir de. zorunluluk değildir.
    5. random harflerle gülmek default değildir. sonradan edinilebilinir.
    6. zirveye gitmek opsiyoneldir.
    7. zirvetör'de facebookçuluk oynamak da yazarın seçimi dahilindedir. güzel kızlar var bir kaç tane, söylim ama bak.
    8. akıllı bakınız vermeyi çoğu bilmez. bilenleri de var tabi.

püf noktaları, tavsiyeler:

1. ideal sözlük yazarı ile karıştırmayalım bu yazarı.
    2. müzelik girilerin çoğu bu yazarlardan gelmemektedir, dikkatinizi çekerim. yani büyük hatalar yapmaktan çekinirler.
    3. hepsi dişi değildir. bu konuda uyarıyorum, demek istediğini bazen tam olarak anlatamadığından dolayı seksiliğini yansıtmaya çalışan ürkek bir dişi muamelesi görebiliyorlar. örneğin: regl sancısı başlığına "off çok kötü bişey" yazınca "off regl oluyo lan bu, hemen mesaj atayım eheheh" psikolojisine girmeyin, kız arkadaşından örnek veriyor olabilir.
    4. yatmadan önce süt içmek, kemik gelişimi açısından çok önemliymiş. tavsiye ederim.
    5. sabah sporu zararlı diyorlar. kim diyor onu da bilmiyorum, öğrenirsem söylerim. ama en azından ben diyorum, yani şu an demiş oldum. saygılar..
    (nedensiz, 18.07.2009 00:01)
  2. müzik tarzı kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim abi'dir bu insanların. genelde çok fena böğürmeli metal dinlemezler, sonraki levellerde geçerler bu tür müziklere.
    (nedensiz, 18.07.2009 19:05)
  3. büyük ihtimal merveyi tavlamaya çalışmıştır, ya da yaran omegle diyalogları üretmeye çalışmıştır. ama sonuç hüsran tabi. yine de destekçisiyiz.
    (nedensiz, 18.07.2009 23:17)
  4. kanımca o nick altı senin bu nick altı benim dolaşan yazar olmalı.
    kızdığına köpürüp arı gibi sokan, tuttuğuna höpürüp sevgi kelebeği maşallah.
    kendilerine nazar boncuğu takılmalı.
    sözlükteki kim nedir? ne değildir? şahsi kanaat notlarını öğreniyoruz.
    (impossible, 21.07.2009 18:17 ~ 18:18)
  5. author - kayser sozer kapışmasından haberdar olmak artık bir itü sözlük yazarında aranan default bir özelliktir. ortak payda muhabbetinden haberdar olmak zorunlu değildir.
    (nedensiz, 20.10.2009 14:26)
  6. (bkz: ahead full)
    (ahead full, 20.10.2009 14:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil