şanssızdır. önce geri geri giderek zaman kazanmaya çalışır. bir çok işi aynı anda yapması gerekir. zaman kazan, iyi yer tut, gelen adamların hepsini, yerlerini falan kontrol et, faul yapma olum dur. aha gitti. işi zor gerçekten...
odunda değildir kütükte değildir..
o hep izler.. hücum edilen kalenin arkasındaki kameradan yapılan çekimde en arkadaki adamdır..
takımı gol attığındada -kornerler dışında- olaya kaleciyle birlikte en uzak adamdır..
rakip takım kontra atağa çıkmadığı sürece sakindir hayatı.. bütün karizma işte o kontra atak sırasında kolları yana açıp yengeç misali geri geri mi yana mı olduğu belli olmayan koşma hareketiyle, yüzdeki hassiktir len yedik golü ifadesiyle dağılır..
akılda ise topa mı gitsem, kaleye mi koşsam ikilemi vardır..
kaleciden azarı işiten hep odur..
recep çetindir o..
kobe mi lebron mu zirvesi organizatöryasıdır kendileri. aynı zamanda enerji içecekleri ile zirveye sponsorda olmuştur. bilek hareketleri ve atışları ile kızların kalbini çalmış, bidaha da geri vermemiştir.
gülmeyi unutmuş yazardır.iyidir hoştur da neden gülmezsin ey insan iki nokta bir parantez bu kadar.gül nolur gül, yüksek lisans mülakatında değiliz alla sen ya..
seviyorum lan bu herifi. içten adam. defanstaki son adamlığı da herkesi göreyim, bir derdi sıkıntısı olan varsa hemen kademeye gireyim tadında. beni otobüse bindirmeden gitmiyor her zirveden sonra. ayrıca şu sıralar sigarayı bırakmamdan kelli oluşan ruhsal durumuma da yaklaşımıyla takdirimi kazandı. bildiğin muayyenim lan şu an. duygusal buhranlar, hormonal devinimler. ne sigaraymış arkadaş. ne diye bıraktıysam!
kapı gibi yazar. omuzların falan maşallahı var. boy pos da var adamda. tırstım yani. hele bir "ben organizatörüm abi hoşgeldin nickin ne" deyişi var ki oracıkta içeriye doğru sıçırtır adamı. ama pes oynarken kedi gibi. *