belki ilginizi çeker
  1. · birinci sanal sansür harekatı
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · boylumlama
  8. · 7 ekim 2007 river plate boca juniors maçı
  9. · yapılmış en aptalca dalgınlık

deezer  

1. online müzik sitesi. biraz last fm vari olmakla beraber en güzel özelliği bloglara istediğiniz müziği koymak için html kodların bulunmasıdır.
    (çikolata, 01.06.2008 19:21)
  2. birçok online müzik sitesine fark atan, kendi profilinizi ve sevdiğiniz şarkıların listesini oluşturabileceğiniz ve de en önemlisi istediğiniz şarkıyı blogunuza koyabileceğiniz html kodlar bulunan site. ayrıca beğendiğiniz şarkıları satın almak isterseniz sizi itunes ya da amazon'a yönlendiriyor.

www.deezer.com
    (yazar kafa, 03.06.2008 11:50)
  3. son zamaların en iyi müzik sitesi diyebilirim. last fm gibi cimrilik yapıp şarkıların sadece ilk 30 saniyesini değil tümünü dinlememize müsade ederek favori sitelerimizde ilk sıralara yerleşmek üzere.
    (noluyoruz yahu, 03.06.2008 14:48 ~ 05.08.2008 16:50)
  4. lastfm'le paralel olarak kullanıldığında iki siteyi de haddinden fazla işlevsel yaptığı test edildi, onaylandı.
    (noluyoruz yahu, 18.06.2008 10:21)
  5. (bkz: bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir)

opendns'le giriliyor tıpkı dailymotion'da olduğu gibi. sıra last fm'e gelirse (ki deezer da öyle bir site) kötü olur.
    (noscho, 31.07.2008 13:39)
  6. (bkz: birinci sanal sansür harekatı)
    (gaza gelin çorbası, 09.08.2008 14:55)
  7. akşam akşam aklıma takılan ve bende olmayan şarkıları bulup dinlememi sağlayan müzik hayratı.
    (heroine, 21.08.2008 22:47)
  8. nihayet türkiye'de engellenmiş olan müzik dinlenebilite sitesi. hiçbir yerde bulamadığınız güzel remixler vesaireler hepsine gutbay. limewire'e de bay bay, frostwire'a hay hay bu durumda.

aklıma ozyre kardeşimizin şu eseri geldi takıldı, kuvvetle alkışlıyoruz.

http://www.bobiler.org/...
    (fingerbang, 31.08.2008 11:39)
  9. türkiyede engelli olmayan,gayet rahat rahat ulaştığım site.
    (heroine, 03.11.2008 23:41)
  10. biraz daha popüler olup daha fazla türkçe parça eklense tadından yenmeyecek sitedir kendisi kişi ismine göre arama yaptırması albümlere kadar parçaları lsitelemesi ilgili videoları göstermesi v.b. sayamadığım bir çok özellikle last fm in bir kaç gömlek üstü sitedir kendisi
    (felisleox, 03.12.2008 21:18)
  11. kotalı adsl kullanıcılarının girmemesi gereken siteler arasında bulunan müzik cenneti.
    (kilecerme, 02.01.2009 16:53)
  12. kotayı sikertmesine rağmen inatla dinlediğim site. smart radio özelliğiyle adeta ağzıma sıçtı bugün. ne kadar derinlerde anılarda kalan şarkı varsa aldı getirdi elime verdi, ruhuma girdi. severek ve nefret ederek dinlemedeyim.
    (heroine, 19.04.2009 16:41)
  13. çok geç keşfettiğim ve keşfetmemden bir süre sonra mahkeme kararı ile kapatılmış sitedir. okuldan girebiliyorum allahtan.

edit: biricik heroine sayesinde erişme olanağına eriştiğim sitedir aynı zamanda.
    (capslock, 23.05.2009 03:54 ~ 26.05.2009 15:35)
  14. 3g olayının devreye girmesi ve gsm operatörlerinin adam gibi internet kampanyaları yapmaları sayesinde telefondan her an, her yerde istediğimiz her müziği dinlememizi sağlayabilir bu harika site. eminim buna benzer siteler vardır ama bunun kadar legali, içeriklisi, harikası zor bulunur. olm acaip kaliteli bir kere dinlediğiniz müzikler. artık kaç kbps'yse, her ayrıntıyı yakalayabiliyorsunuz. buna rağmen şarkıları hemen belleğe alıp çalıyor güzel güzel. türlere göre ayrımlar, radyolar falan fevkalade.

çok geç tanıştım ama çok sevdim bu siteyi. kimler yaptıysa bir kilo taşşakları vardır kesin. o kadar harika adamlardır, eminim.
    (sycrone one, 24.06.2009 00:06)
  15. isterseniz kendi mp3lerinizi de yükleyerek istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.. yeni tasarımı da baya güsel..
    (stubborn, 09.11.2009 22:21)
  16. yeni üye olduğum dönemde müzik arşivi oldukça güzeldi ama ondan sonra ne olduysa amıgötü dağıttılar, hiç adam gibi bir şey kalmadı. girip queen yazıyorum yok, metallica yazıyorum yok, pink floyd yazıyorum yok. varsa yoksa bunların tribute albümleri dolmuş siteye. ne dinleyeceğiz lan biz öyleyse?

sokarım arkadaş bu işte, gnctrkcll'in müzik bölümü daha başarılı şerefsizim.
    (sycrone one, 14.11.2009 10:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil