|
|
- zirvedir. dedirten hem de.
(bkz: http://www.itusozluk.com/...)
- ankara'dan creepingdeath geldi. onun adına açtık dedirten.
- süper zirve. ayarların havada uçuştuğu zirve. başkaları da yazacakmış, ben burada keseyim. dedirtti.
- niye öyle olmuş dedirten zirve. hoşsohbet zirve.
- (bkz: ah o gemide ben de olsaydım)
- ulan adam bir dünden haber verir dedirten zirve. burnumun dibine millet geldi bizim haberimiz olmadı.
- milletin uyuklamaya başladığı zirve. insancik'in evden kovulmasına sebebiyet verecek zirve. zirve.
*
- (bkz: lorem ipsum dolor sit amet)
(bkz: template insanları)
- şey gibi olunan, ama hiçbir şey olunmayan zirve.**
- o değil de, güzel zirveydi dedirten zirve.
- (bkz: sizin orda zirvetör var mı)
(bkz: zirve sonrası sözlüğün dayanılmaz bir hal alması)
(bkz: her şeyi zirve olarak adlandıran zihniyet)(ascella, 28.01.2005 16:43 ~ 25.01.2006 19:57)
- (bkz: git bi çay koy gel sen)
- (bkz: wondrous u hiç böyle görmediniz)
- gece 11'de acıkan yazarlar, yemek sepeti'ni boşvererek göztepe'de tıkınacak mekan aramaya çıkarlar. minibüs caddesinde sallana sallana yürürken ehliyetli bir hayvan tarafından ıslatılırlar.
minibüsçüye kızan creepingdeath: ankara'da bunu göremezsiniz işte!!
olayı kavrayamayan wondrous: niye lan ankara'da su mu yok!?
- kfcde çalışan elemanla aramda geçen diyalogdur.
kfc elemanı: buyrun ne arzu etmiştiniz?
ben: şu menüden alıyım.
+ acılı mı olsun acısız mı olsun?
- acılı. (eleman dönüp bakar, ama kalmadığını görür.)
+ kalmamış efendim.
- (gülerek) o zaman acısız alıyım.
+ o da kalmamış efendim.
- oha, niye sordun o zaman.
- bir anekdot da benden madem. gecenin bi vakti bağdat caddesinden göztepeye doğru yürümekte olan çapulcu grubunun peşine sevimli ama bir o kadar da hareketli iki köpek takılmıştır. biri atılır "bu köpeğin ismi nedir acaba?", tasmalıdır zira köpekler. diğeri yapıştırır "osman olsun". grubun başını çeken wondrous efendi gece boyunca neşe kaynağımız olmakta ısrarcıdır. monolog halinde başlar döktürmeye:
osman ne biçim isim lan, köpeğe insan ismi konur mu?...
johnny olsun ismi! (grup dağılır)...
niye johnny lan! amerikan köpeği mi bu? (tekrar kopuş)...
(en sonunda köpeğe doğru bir tekme sallar gibi yaparak)
yürü lan emperyalist it!! (grup sokağın ortasında yerlerde sürünüyor)(spyder, 29.01.2005 20:12 ~ 20:14)
- son birkaç gündür ısrarla sol fıreyme kastetmesi, 24.giriye ulaşması. evet bunlar hep ilgiye değer şeylerdir. zirvetör dalgasında bakım çalışması olduğundan bu yola başvuruluyormuş. yani, under construction. yani, itü sözlük. bi de atasözü var ama unuttum, balıklıydı*
- bana çok fena giren zirve..hatta o derece ki kahroldum çatladım geberdim hüzünlendim, duygu fırtınası ve kaos yaşadım o derece manyak bişey..(bkz: yalarım)
- çılgın atamadığım ve çılgına döndüğüm zirvedir..hastasıyım gerçekten çok manyak bi olay..yaran msn diyalogları gibi
- hoşsohbetiz haklıyız hakkımızı alırız gibi muhteşem sloganı anımsamama yardımcı olmuş zirve dedirten..beni hüzne boğdu acılara sürükledi bir de bu var tabi..(bkz: hayırdır kardeş ayar mı vericektin)
|