belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · dedim ve noktayı koydum
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · sözlükteki sakaryalılar
  6. · sözlükteki beşiktaşlılar
  7. · en beğenilen yazar nickleri
  8. · son noktayı koymak
gündem
  1. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · aşkın yedi seviyesi
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · run dmc
  9. · bi kere kırılmaya gör

dedim ve noktayı koydum  

sayfa  / 2
  1. kendisinin nicki, benim bir zamanlar belirttiğim üzere (bkz: @2028300) itü sözlüğe bir daha gelirsem alacağım nickti. aynı şeyi düşünmüşüz kendisiyle demek ki. hoşgelmiş.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 18.05.2008 21:10)
  2. kalbi her daim kırık olan arkadaşımdır.duygu yüklü yağmur bulutudur.benli dilberdir.test canavarıdır.nesildaştır,arkadaştır.ve.. sana sesleniyorum ey dedim ve noktayı koydum içinde bulunduğun bunalımdan çık!seni üzene yer verme hayatında.kurtul asalaklarından. mutlu ol!sevgiyle kal!

not : sevgili günlük gibi yazdım ama bırakınız olsundur.
    (magnetic resonance, 21.05.2008 22:35 ~ 22:56)
  3. öss'ye girecek insan kişilerinden kendisi, ayrıca türlü atraksiyonlarıyla beni yerden yere vuruyor.minişim aynı zamanda..aman aman dost başına böylesi.
    (bkz: ailecek izliyoruz)
    (magnetic resonance, 14.06.2008 21:28)
  4. doğum gününü ilk kutlayanlar top 3 listesinde birinci sıraya yerleşmek için sınava girecek olmama rağmen,erken uyumam gerekiyor olmasına rağmen,sözlüğe girişte bir takım aksaklıklar yaşamama rağmen ( yazar burada dağları deldim modundadır) kendisine bir limp bizkit diyorum.
    bundan sonrası işbu yazara özel :
    iyi ki doğmuşsun!sana mutlu,dolu dolu,güzel günlerin ağırlıkta olduğu bir yaşam diliyorum canım.
    ee tabi benim doğum günümü unutursan da saçını başını yolabilirim,seda sayan'a çıkıp seni tüm ülkeye rezil edebilirim ( bol gülme efekti ).
    (bkz: doğum günü çocuğu)
    (bkz: happy birthday to you)
    (magnetic resonance, 15.06.2008 00:06 ~ 00:08)
  5. kendisini tanımamama rağmen nickine hayran olduğum yazar süper bir yazı-nick uyumu bence.
    (no way out, 15.06.2008 16:08 ~ 17.08.2008 22:15)
  6. garip bir şekilde tanıştığım, bir o kadar çabuk kaynaştığım, kendisini yeni keşfetmeme rağmen girilerini beğenerek okuduğum, nesildaş ve ilk başta erkek zannettiğim yazardır kendisi. biraz hoş olmamıştır tanışma faslı ama affettirmişimdir kendimi. girilerinin devamını bekliyoruz...
    (madboy develop, 20.06.2008 13:40)
  7. bugün itibariyle 3 hafta sözlükte olmayacak olan yazar.
    (dedim ve noktayı koydum, 22.06.2008 15:00)
  8. ben bu satırları yazarken kendisi çok uzaklarda olacak olan yazardır.nitekim de öyledir.tatilde olduğu halde sözlüğe,bana dönmek isteyen,bu aralar biraz manyaklaşan,az nazlı su bazlı insan kişisidir.
    (magnetic resonance, 30.06.2008 09:20)
  9. artık üniversitelidir.istanbul gibi şehri bırakıp gidecek olan,hayatımın geri kalan kısmında balık yerken ve alırken kendisine danışacağım güzide insan..bir gün şunun olacağını hayal ediyorum;şehre bir kaç kilometre uzaklıkta bir yerde kocaman neon harflerle " d.v.n.k. alabalık tesisleri " yazıyormuş mesela (tamam kabul ediyorum.berbat hayallerim var*).
    (magnetic resonance, 20.08.2008 09:59 ~ 10:00)
  10. girilerini okuduktan sonra altındaki nicki insanı gülümseten yazar.
    (emekli organel, 31.08.2008 15:56)
  11. girileri takip edilesi cici biri. bazen onu okuduğumda kendim yazmış gibi hissediyorum.
    (uçuçböceği, 05.09.2008 22:55)
  12. bir varmış bir yokmuşla başlayan, masal kokan sözler yazılası narin bünyeli bu aralar ıslak bakışlı yazar. neşeli şeyler de yazabilirdim onun için ama dileği üzere, biraz hüzün kokacak yazım.

efendim, çok benzer yanlarımız var kendileriyle. karamsar yanlarımız benziyor, yaşadığımız acı olaylar benziyor fazlasıyla. kendisi çok iyi niyetli, başkaları tarafından günümüzde çok fazla değer verilmeyen duygulara verilmesi gereken değeri veren birisi. bu yüzdendir ki yanıyor canı. anlamıyor insanlar onu.

mutluluk ona çok uzakmış gibi duruyor. öyle dedi ve ekledi, gülüşlerim resimlerde kaldı.

mezar kokan, toprak kokan yazılarımı oku dedim ona.

ben ki sevdiği insanı mezara koymuş insanım ve sana diyorsam mutluluk uzak değil, uzak değildir mutluluklar, onu farkedebilmeli, farketmeyi istemeli insan. aramalı mutluluğu, dermanı kalmasa da gücü kuvveti kalmasa da yapmalı insan bunu. bir insana mı bağlıdır başka bir insanın hayatı düşün? bencillik değil midir bu hem kendin için hem de diğer seni seven insanlar için? haksızlık değil midir onlara yapılan?

gözlerinle arama mutluluğu bulamazsın öyle. gönül gözün açık olsun, kalbinle ara mutluluğu. her ne kadar kırıkta olsa, her ne kadar yaralı da olsa, yap bunu.

hadi bakalım görücem. eşşek kafalılarda da uzak dur! heh bunu da söyledim rahatladım. *
    (biloperat, 10.09.2008 01:06 ~ 10:59)
  13. kalbini kırdığım, canını sıktığım, üzdüğüm yazar. kendisinden huzurlarınızda özür diliyorum...
    (bugun burda cumartesi, 10.09.2008 02:07)
  14. açık öğretim konusunda engin bilgilere sahip yazar. bu arada kendisi psikopat bir beşiktaşlı olmasına rağmen, sarı lacivert renklerle görülmüyor değildir.

(bkz: asparagas)
    (ceyyar kermit, 11.09.2008 17:41)
  15. sabit mayışlı sanal memur.
    (devrimyürüyüşü, 11.09.2008 20:23)
  16. veda etmeyi hiç sevmem ve süslü veda cümleleri kurmayı da becerebildiğim söylenemez.bu yüzden hep yanımdaymışsın,hiç gitmemişsin gibi yapmayı yeğliyorum.ne bileyim belki bir akşam kapına gelip;kahverengi tokan var mı diye sorarım.sonra bakırköy’e giderim.dönüşte başımı yana çevirip;metroyla mı yoksa otobüsle mi dönelim derim.kırk beş dakikada hisar nasıl gezilir diye düşünürüm,sen olmayınca pekte ala gezilebiliceğini ispat edemem.otobüste artık açlıktan ölsemde poğaça yemem.eminönüne giderim,sen balık yemediğin için balık ekmek yemeden dönerim…bi akşam bir ses duyarım;bana “ bilgisayara bir şey oldu galiba kız “ demişsin gibi gelir.tam kalkmaya hazırlanırken burada olmadığını fark ederim…özlerim be özlerimmm!..

her şeyden öte arkadaşım,yalnızlığın en çok yakıştığı insan,yokluğunu iliklerime kadar hissedeceğim biricik kuzum…*

(bkz: gelin olmuş gidiyorsun)
    (bkz: özlemek)
    (bkz: yol arkadaşım)
    (magnetic resonance, 19.09.2008 09:54)
  17. özlenenler içine gün itibariyle katılan benim için çok değerli ve sevimli yazar.

okumak üzere il değiştirdi bu gün. gecenin bi vakti mesaj attı ayrıca vedalaşamadık seninle diye, gece gece ağlattı beni sağolsun.

ne vedalaşması kuzum? farkında mısın bilmiyorum, benim bulunduğum konum sana daha da yakın zaten durum itibariyle. sen benden uzaklaşmadın ki yakınlaştın bilakis. bu sabah farkettim bunu. pendik kocaeli ne yakın ya *. kurtulamazsın benden! izin vermem.

özletme sen yine de kendini. burada seni seven çok insan var.
    (biloperat, 20.09.2008 11:36 ~ 12:13)
  18. kocaeli'nde sürüm sürüm sürünen yazar.
    (dedim ve noktayı koydum, 21.09.2008 16:08)
  19. komşu komşu oğlun geldi mi???*
    (magnetic resonance, 30.09.2008 22:02)
  20. bir beyaz güvercin vardı kanatları kırık
    bir soğuk gece vardı karanlığında ayaz
    bir dağlarda açan çiçek vardı şimdi solgun
    ben kalmıştım bir ben ölümüne suskun
    durmam işte durmam bir dakika yüreğim sürgün
    alırda başımı çeker giderim bugün
    paslanmaz saplanmaz ayaklarım
    ölümde olsa yolumun sonunda giderim bugün
    her şeyin bittiği gündür bugün *
    (dedim ve noktayı koydum, 04.10.2008 23:45)
  21. beni lap diye anlamış ve acıma ortak olmuş beşinci nesil yazar.
    (devhochi, 04.10.2008 23:49)
  22. efendim kendisi çok pis sürpriz yapar. bu nedenle sağlık bakanlığı olarak önermiyoruz, kalp ritminizi bozabilir falan.*
    herşey bi yana sevilesidir. hani böyle ekmeği tuza banıp banıp yer gibi ya da nutellalı fondü gibi.
    (magnetic resonance, 23.10.2008 20:17 ~ 20:31)
  23. (bkz: bomba gibi dönüyor)

hani bazen bazı duygularınızı tarif etmekte güçlük çekersiniz ya, kullanabileceğiniz dağarcığınızdaki kelimeler duyguyu ifade etmeye yetmez. işte bu duygulardan biridir özlemek, özlemenin tarifini ne kadar yapmaya çalışırsanız çalışın, sizi tatmin etmeyecektir yaptığınız yorum. bu yüzdendir ki ne yazarsam yazayım ne kadar anlatmaya çalışırsam çalışayım yetmeyecek bana.

sıkıcı ve yoğun bir eğitim dönemine başlamasından ötürü, uzak kaldı sevdiklerinden. benden kurtulamadı yalnız, biliyorsunuz ki (nerden bileceksiniz ki!!) ben tam anlamıyla bir belayım. herkesten öncelikle benden kurtulamamaları için cep telefonu özellikle de avea olanından talep ediyorum. o da bu hayata düştü ve bana numarasını verdi. bana katlanıyor kendileri, pişmansa bile çok belli etmiyor. pişman değildir ya az, değildir değildir.

bu aralar şanssız olduğunu iddia etse bile, hayatı düzene girmeye başladı. problemleri geride bıraktı ve artık kafası eskisine oranla daha rahat. elbet gün gelecektir beklediği şansta kapısını çalacaktır. ben inanıyorum buna, dostuma da buna inanması için baskı yapıyorum ama çokta inatçı bu. ama gülmeyi çok seviyor ve gülmek ona çok yakışıyor. bilsin bunu.

evet, kendisi bomba gibi dönüyor, kısa bir süreliğine bile olsa (topu topu 2 gün *) evine yurduna dönüyor. biriktirdikleriyle, paylaşmak istedikleriyle yeniden bizimle olacak. sevinçliyim, kıvançlıyım, evet ağlıyorum ama sevinçten. mesudum..
    (biloperat, 13.11.2008 21:03)
  24. "bir camın kırılışına verdim zerreciklerimi
    birde hayaline sarılıp, savruldum uzak coğrafyalara
    sessizliğin ve yalnızlığın ucundayım

ne yana gitsem, milleri uzatıyorum kendimle
    geceden kalma sorularla, günaydınsız bir sabaha uyanıyorum
    demir meridyenlerle çizilmiş penceremden,
    rastgele bir ışık sızıyor odama
    arsız bir sevincin izdüşümü..
    kırık hıçkırıklarla kurşunlanmış uykumu asıp ranzama
    geçiyorum aynanın karşısına
    kavruk bir yüze bakıyorum
    ne çok olmuş aynalara küseli…

soğuk ve sessiz taş parçalarının arasında
    öğrenmediğim acılar biriktiriyorum yaşama dair
    sevinci hırpalanmış çocuk gibi,
    kapı arkalarında söyleniyorum kırılganlıklarımı
    dar bir odada dönüyorum şimdi
    sinirlerim ne kadar yoklasada ihanetin sınırlarını
    zulamda hala tebessüm tozu var.."
    (dedim ve noktayı koydum, 05.12.2008 20:11)
  25. ikizler burcunun yüz akı.
    (ceyyar kermit, 11.12.2008 12:53)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil