belki ilginizi çeker
  1. · taşak kokusu
  2. · nick i geçen başlık açılınca sempatikleşen yazar
  3. · e dedim dedim dinletemedim
  4. · sürekli yanlışlıkla aranan adnan olmanın dramı
  5. · yaran duyurular
  6. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  7. · girin çok komik diye mesaj atıp ardından bye demek
  8. · en beğenilen yazar nickleri
  9. · yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · thierry henry
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · kemal kılıçdaroğlu
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · 11 nisan 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı
  9. · yabancıların küfürlerini beğenmemek

dedim bak dedim yanlış adama çattın dedim  

1. taşak kokusunu sevip yaz sevinci olarak tanımlayan 6. nesil yazarmış kendisi. sürekli halı saha maçı yapmasını öneriyorum. yazı beklemesine gerek yok, her maç sonrası soyunma odasında yaşayabilir sevincini.

kanıtlar ortadan kalkmış. canı sağolsun!
    (onder, 14.05.2009 19:11 ~ 08.11.2009 11:42)
  2. (bkz: e dedim dedim dinletemedim)

hoş gelen nesildaştır o evet.
    (bay sıtkı sıyrıl, 15.05.2009 23:16)
  3. girilerde sözlük kuralı gereği "smile" kullanımın yasak olduğunu belirtmemize rağmen uyarıları sikine (buradaki küfür değildir) takmayan 6. nesil yazar. sonra 6.nesile saydırdık mı (düzgün yazarları tenzih ederim) sik sik ediyorsunuz.

edit: neyse hatasını anladı da sevindirdi bizi. zekileri severim *. bol smilesız giriler.

edit 2: yok anlamıyormuş gördük. küfür de edermiş aman aman. küfürlü mesajı gitmiştir modlara.
    (guenhwyvar, 27.05.2009 20:48 ~ 21:21)
  4. bir kaç girisini okudum. tanımıyorum da ama evde sürekli bu nik var dilimde. tuhaf, çok tuhaf..
    (marla damagınızda ki yara, 27.05.2009 22:44)
  5. sürekli benim üzerime oynayan yazar.. harbiden yanlış adama çatmışım dicem ama hayır ben çatmadım ona.. hikaye şöyle başladı:
    kalkmış nick i geçen başlık açılınca sempatikleşen yazar şeklinde bir başlık açmış an itibariyle 4 giri var bu başlıkta 3 ü kendisinin ve inanırmısınız 3 girisinde de benim girilerimin bakınızı var.. hatta artık o kadar üzerime oynuyor ki içinde benim nickim geçen başlık açıyor bende hop diye atlıyorum, sürekli yanlışlıkla aranan adnan olmanın dramından bahsediyorum burda.. oturup içinde adnan lı ne yazsam da atlasa bu sazan diye düşünmediyse şerefsizim.. sonra hemen koşup diğer başlığa yazıyor filan.. hayır dışardan bakan biri olsa dikkatini çekse, bunlar kesin kanka biri diğerlenin reklamını yapıyor diyecek, yok lan ne işim olur sokakta görsem tanımam, tanısam da yüzüne bakmam ben bu adamın.. neyse bi girisinde de adnan kızmıyorsun di mi adnan demiş.. ne kızacam lan, eğleniyorum valla.. hayır kalktım geldim adnan diye nick aldım lan.. daha ne kadar düz, ne kadar basit olabilir ki, ama başlık-giri-nick uyumu manyağı yaptı beni kendisi.. teşekkürlerimi sunuyorum burdan*
    (adnan, 29.05.2009 01:44)
  6. hem bölümümü*, hem de okulumu* kıskanan insan. ben de onun okulunu* kıskanıyorum ama olsun. çaktırmıyorum; senin okul çok rerörerö kanka.

o değil de çok komik bu lan. kaç aydır performansı düşmüyor, ne zaman konuşsam güldürüyor beni.

ayrıca zevkine hayranım, gönderdiği şarkılar istisnasız güzel bildiğin.

1 aydır nick altı yaz diye yalvarıyodum, yazdı sağolsun. kendisine önerim facebook'ta tanımadığı kızlar eklerse kabul etmesin. başına bela oluyorlar sonra.*
    (bewitched, 28.08.2009 06:22 ~ 20.10.2009 00:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil