belki ilginizi çeker
  1. · cevizlibağ taksim dolmuş hattı
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · erkekte ses tonu
  5. · domuz gribi
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · killing moon
  9. · fatih sultan mehmed

deathsqeeze  

1. dördüncü nesil yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 27.09.2007 19:19)
  2. sözlükte bulduğum sınıf arkadaşım.4.nesil yazar..
    (hepberaber, 14.10.2007 00:29)
  3. artiküleytırını sığıntı olduğu çekmeceye bir türlü koyamayan,verdiğim çekmece taktiklerini hayata geçiremeyen,cazgır çekmece arkadaşından anahtarı bir türlü almayı başaramayan,güzelim muflasından en düşük notu alan,buz gibi havada t-shirt giyme akıllılığını gösteren orjinal insan bitanecik serrrrrrpilimiz..
    (hepberaber, 14.12.2007 22:19)
  4. bu sene derste not tutmaya karar vermiş insan.kendisiyle aramda şöyle bir diyalog da geçti ayrıca.

hepberaber:ooo serpilcim bakıyorum not tutuyosun artık.
    deathsqeeze:evet bundan sonra böyle serpilcim inek olucam ortalama yapıcam.
    h:4.0 yaparsın sen ya diğerleri halt etmiş senin yanında.
    d:tabi serpilcim 4 olur 5 olur bunlar benim için basit şeyler yani..
    (hepberaber, 11.10.2008 00:59)
  5. tramvay fobisi olan insan.tramvaya binince maksimum 2-3 durak tramvayda durur sonra inmesi gerekir.hatta geçen sabah şöyle bir olay da yaşamışızdır kendisiyle.tophanede tramvaya bindik ve çapada inicez.aksaraya yaklaştıkça sevgili deathsqeeze arkadaşımızın fobisi tutmaya başladı ve inmek için baskı yapmaya başladı.fakat biz inat ettik inmiyoruz.o sırada da cüce bir adam tramvaya bindi ve sabah sabah kahkaha krizine girmemize neden olan sözler döküldü bunu ağzından.
    d:ya inelim hadi ya tranvosvosfobim tuttu halisünasyonlar görmeye başladım küçük küçük adamlar görüyürom(gayet ciddi bir şekilde)
    (hepberaber, 23.06.2009 00:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil