görseller
death stardeath star
death stardeath star
belki ilginizi çeker
  1. · star forge
  2. · deathstar
  3. · bby
  4. · lando calrissian
  5. · jedi guardian
  6. · empire at war
  7. · dead star
  8. · a tremor in the force
  9. · x is çooooooook mutlu
  10. · leviathan
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · yeşim salkım
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · colin kazım richards
  7. · the twilight saga new moon
  8. · boylumlama
  9. · slovakya

death star  

1. star wars episode 2 attack of the clones da temelinin nasıl atıldığını gördüğümüz,episode 4 a new hopeda ise bir tarafından girilip diğer tarafından çıkılan imparatorluğun devasa silahı,yıldızı.
    (man on the moon, 06.01.2005 02:05)
  2. ana reaktöre republic gelsin de tam ortasına torpido bıraksın diye dıştan içe bir giriş yapılan soorada "a yok ettiler(???!!) şindide kalkan koyalım güç kaynağını da 15 askerle koruyalım " diyerek 2.'si yapılan mühendislik harikası(?!) hede.
    (spitfire, 17.01.2005 20:59)
  3. yapım aşamasındayken çok komik görünen silah. adamlar küreyi yapmaya bir kenarından başlamışlar...
    (bkz: kürenin kenarları)
    (neverland, 01.06.2005 01:07 ~ 01:07)
  4. hele ki episode 3 revenge of the sithde sidious ile vader'ın bir duruşu vardır buna bakaraktan, ah ah.

-evet biz yaptık
    (man on the moon, 01.06.2005 01:08)
  5. ogamedeki en pahalı savaş gemisidir.yapımı için 5milyon metal,4milyon kristal,1milyon döteryum gerekir.
    (bkz: oha)
    (damnlucifer, 05.06.2005 20:01)
  6. ibm üretimi olan deskstar harddisklerin lakabı.ort. 1 sene sonra bad sector den kullanılamaz hale gelebilmeleri muhtemeldir.
    (keyif pezevengi, 25.12.2005 06:46 ~ 06:47)
  7. ogame'de inşâsı için öncelikle gravitasyon araştırması gereken silah(!).bu araştırmayı yapabilmek için 300.000 enerji gerekir,araştırmanın süresi ise 0 saniyedir;yani bu kadar enerjiyi solar uydularla sağladıktan sonra hemen bitirebilirsiniz.bunun için de solar uyduları hızlı bir şekilde "basmak" gerekir;yani nanit,tersane filan yüksek seviyede olacak.
    (stone cold, 30.06.2006 18:52)
  8. return of the jedi'da asiler tarafından patlatılınca, imparatorluğun yenilmiş sayılmasına yol açan uzay langorizması. hayır o kadar yıldız filosu, destroyeri, ıvırı, zıvırı var; bir fazla gelişmiş disko topu gitti diye neden öyle "çanak çömlek patladı" oluyor, anlamış değilim. zaten, iki filmde bir heyecan olsun diye bundan yapıp, "aha burada gelin patlatın" diye ortalıkta bırakmasalar, o asiler nereye saldıracaktı acaba üç adet külüstür uzay gemisiyle?
    (tembel, 10.07.2006 14:07)
  9. devasa ve otoriter görünümü ile empire'ın sınırsız gücünü simgeler.

bok yoluna giden trilyon liralık bir savaş aracıdır.
    (kane, 11.03.2008 09:19)
  10. filmlerin hepsinde tek bir açıdan gösterilen yıldız.
    (görsel: death star/30726)
    (dgndmr, 14.10.2008 01:08)
  11. (bkz: mimas)
    (iao, 14.10.2008 01:09)
  12. klonlar için internet ve spor salonu da bulunan askerlik ortamı. darth vader dahil tüm personelin tabildot sırasında yemek almak için bekleştikleri bir yemekhanesi mevcuttur.

-frrrk khhhh bana az pilav, üstüne bir kaşık fasulye. tshhrrk cacık var mı?
    -cacık bu gün çıkmadı.
    -you have failed me for the last time.
    -ghhhhkkkk
    (iddqd, 10.02.2009 18:19 ~ 18:20)
  13. bu dalaverenin yapılmasından bin yıllar evvel, üstelik adı ''malak'' olan bir sith lordu, star forge gibi bir şeyi keşfedebiliyorken ve sadece kendi gemisiyle, ''bir'' adet gemiyle bir gezegeni* yok edebiliyorken, nasıl olup da palpy ve vader ikilisi bu kadar sikimsonik bir şey yaratabiliyor anlamıyorum.

adamın adı malak ulan! buna rağmen sizden beş bin yıl önce kat kat daha iyi bi iş yapmış. üstelik de tırt bir asi uçağıyla yok edilebilir bir şey değil. kralı* geliyor muhattap olmaya.

hadi vader'ı biliyoruz hafiften mal kendisi ama sen nasıl böyle bir yüzeysellik yapabildin ey palpatine?
    (yata yata paslandık, 13.05.2009 02:37 ~ 12:25)
  14. teknodrom'un abisi.
    (maglor, 22.08.2009 02:15)
  15. nedense çok gudik bir zayıf noktası olan uzay istasyonu, egzos borusuna yanar halde zippo atsam koca gezegenimsi silah patlıycak gibi durur ha uzayda zippo yanmaz bu arada ama zayıf noktasının zayıflığını gözler önüne serdi zippo reklam gibide oldu bide.
    ayrıca ölüm yıldızı iki yi yapıyorsun da kardeşim zayıf nokta yapmasana şuna başka yere koy neden aynısını yapıyorsun asilerin elinde bilgiler var sonra mal gibi gider ipmaratorluk işte oysa dedim vader dedim beraber yönetelim bak galaksiyi dedim padme'de luke'da anlamadı seni bak ben varım dedim çırak olarak al eğit sonra seninde eline vericem dedim ama önce o kırışık suratlı pezevengi at kuyuya dedim anlatamadım.
    (calico jack rackham, 20.10.2009 01:17 ~ 01:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil