(görsel:
deaf center/15236)
dinleyince
pale ravine'den bi kaç parçalarını, dedim bunlar ya
izlandalı ya da
norveçli..ama kesin kuzeyden bi yerden geliyor bu sesler..
last.fm yetişti..tag'ler
ambient,
electronic,
experimental,
dark,
idm..grubun iki elemanı var, erik skodvin ve otto totland..evet, adamlar norveçli..belliydi zaten diyorum içimden..
müziklerine takıldım tabir-i caiz ise..gerçekten çok
karanlık ve
melankolik..kesinlikle gece bi vakit dinlemem lazım..güneş havadayken olmuyor, olamıyor..ama yine de tüylerimi diken diken eyliyor, bu da geçsin kayıtlara..
bu iki norveçli arkadaş, eski okul arkadaşları..kankalar yani..beraber müzik yazmaya karar verdikleri ana binlerce kez olsun teşekkür ediyorum..iyi ki tanrı bu adamları bir araya getirmiş..
neon city ilk
ep'leri..daha sonrasında ise
pale ravine isimli albümleri piyasaya çıkıyor..
beni dinlendiriyor müzikleri..tema dediğim gibi karanlık olduğu için çok olumlu düşüncelere kapılamıyorum..ama dinliyorum..kendimi alamadan..
aklıma bi fikir geliyor..nitekim daha önceden de ziyaret etmişti bu fikir beni..daha net ama bu sefer..görüyorum..aklımda canlanan, gözümün önüne gelen bazı görüntüler..müzikler duyuyorum bi de..hafif piyano melodiler, tanıdık..dikkatli dinlediğimde farkediyorum..beyaz ışıkların yüzeyinden kusursuzca yansıdığı bir gölün yanında duruyorum halen, oradayım..havada yoğun bi sis var..alacakaranlık..gölün kenarına hafif hafif su dalgacıkları vuruyor..gölün ilerisine bakıyorum..orada bişeyler olması gerek ama göremiyorum..net değil, puslu..hiç bir zaman da net olmamıştı..ama düşünüyorum..burada daha önce de bulunmuştum ben..bir nevi dejavu..ama bu kadar uzun sürmemişti..bu sefer değişik birşeyler var..eminim..bekliyorum..