görseller
de vermis mysteriis 

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · ezel
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · ugg
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · god damn it
  9. · honey

de vermis mysteriis  

1. ludwig prinn'in 16. yy. da yazdığı, dönemin vatikan'ı tarafından nüshaları yok edilen ve birkaç kopyasının da korumaya alındığı yasak kitaptır. olaus wormius tarafından latince bir çevirisi de vardır, ancak bu çeviri eksiktir. de vermis mysteriis'in türkçe meâli "solucanın sırları"dır.
    h p lovecraft, okültleri ve dolayısıyla eski inançları işlediği öykülerde de vermis mysteriis'i de kullanmıştır. ancak de vermis mysteriis üzerine yazılan en mükemmel öykü, cthulhu mitosu öyküleri içinde yer alabilecek tek bir yapıt veren stephen king tarafından yazılmıştır(jerusalem's lot).
    (noryth aquanum, 05.10.2007 11:34 ~ 11:35)
  2. necronomicon benzeri hayali kitap. taksim'de bir sahafta gördüğünü iddia etmişti bir tanıdık. çok merak etmiştim ama gidip sormaya üşenmiştim. çok mu çağdaş oldum ne yaptım.
    yalnız kitaptan olduğu varsayılan şu çizim her daim ürkütür beni: (görsel: de vermis mysteriis/33602)
    (ne içersen iç su iç, 27.10.2008 21:10 ~ 21:12)
  3. (avignon, 27.10.2008 21:35)
  4. şu sitede benzeri bir sürü kitap ismi bulabileceğiniz okült kitap.

http://digilander.libero.it/...
    (ne içersen iç su iç, 03.05.2009 02:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil