görseller
de perros amores 

belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük 4 yıl partisi
  2. · control machete
  3. · ege şivesi
  4. · dördüncü nesil entelijans
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · ugg
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · prison brake
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · yol kavgası yüzünden insanları denize atmak
  9. · nba 2007

de perros amores  

1. paramparça aşklar ve köpeklerfilminin mükemmel soundtracki
    (bokubok, 19.07.2004 00:53 ~ 01:00)
  2. amores perros un fragmanında çalan filmi arayıp bulmamı sağlayan control machete şarkısı. bu beni copy/paste yapmaya teşvik ediyor.şarkı ingilizce olsa dükkan sizindi yoksa.

suficientes son los problemas de un solo dia
    como para preocuparse por el futuro

cual?

olvidamos que para poder llegar al otro lado

al otro lado

hay que empezar derribando el primero de los muros

nos pasamos la vida
    viendo triunfos y fracasos
    conseguidos en tiempo preterito
    cuantas veces se ha detenido el sol
    a mediodia?

cuantas?

porque ya no quiere vivir mas atardeceres

cuantas?
    cuantas veces?

porque ya no quiere vivir mas amaneceres

el negro sera de ser negro sin el blanco
    el bueno deja de ser bueno sin el malo

continua repetitiva que constantemente termina

ah

vuelve a empezar de nuevo da fruto a la semilla
    porque envejeces?, porque tu piel se va arrugando
    el paso del tiempo una broma te esta jugando

sabes que la codicia puede dejarte en la ruina
    quieres solucionarlo?

borrarlo de tu vida

de perros amores

borrarlo de tu vida

de perros amores

borrarlo de tu vida

si alguna vez
    si alguna vez
    si alguna vez
    si alguna vez

amanece el alma
    atardece en ti

amanece el alma
    atardece en ti

accion es en real voluntad
    sensacion la velocidad

fe e ilusion organica
    coincidencia armonica

no existe ningun borrador magico
    para borrar todos los errores cometidos
    que pasaria si las flores solo se marchitaran?
    o solo se quedaran como botones.

duele la realidad duele

la fantasia solo se queda en los suenos
    que pasaria si nunca muero?
    y no tuviera la oportunidad de nacer de nuevo.

amanece el alma

vuelve otra vez, aparece

atardece en ti

desapareces te vas y vuelves

amanece el alma

vuelve otra vez, aparece

atardece en ti

amanece el alma

vuelve otra vez, aparece

atardece en ti
    (mastür, 11.08.2007 19:30)
  3. dördüncü nesil yeni yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 19.09.2007 00:34)
  4. 4.nesil canımın içi yazar. ciğerimin köşesi kadrosunda bulunmaktadır. bu zatla konuşmadan geçirdiğim gün kendi adıma kayıptır. bir de muhabbetlerimiz vardır karşılığımyok kişisi, ben ve son olarak da nickaltı yazacam diye kastığım bu yazar , uzundur bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. her seferinde karnıma ağrılar girerek kalkıyorum muhabbetten. sağlığa zararlı sanki; sigara gibi bağımlılık yapıyor valla bak.

yazarlığını ortaya koymaya başladı zaten (bkz: @1949300`)bu giriyle tanıştık ve bu kadar kısa sürede bu kadar çabuk gönlümde yeretti. korkuyorum .

son olarak , gördüğüm en güzel gülüşe sahip kadınlardan biri. şimdilik bu kadar.
    (eleanor, 19.10.2007 12:00 ~ 12:01)
  5. cevahir alışveriş merkezi'nin merdivenlerinin son kurbanı okuldaşım, bölümdaşım süper insan. sol dizi sargıda olmasına rağmen neşesini kaybetmeyen kişilik. annesine biraz işkence etmekteymiş fakat o kadar kapris herkeste olur, olmalıdır. işin ilginci düştüğü merdivenler yürüyen merdivenler değil. yani merdivenin bi suçu yok. bizimkisi heveslenmiş yuvarlanmaya. bu ne enerji arkadaşım, niye duran merdivenlere tırmanıyosun. onların daha hizmetkar ruhlu olanları var iki adım ötende. hep bu becel reklamlarından oluyo. asmışlar sağa sola yürüyen merdiven kullanmayın, kalbinizi sevin falan diye, beynini yıkıyolar insanların.

neyse ne diyorum bu durumda, çook geçmişler olsun diyorum. kendisini önümüzdeki hafta tekrar sahalarda görmeyi temenni ediyor, ağrılarıyla barışık geceler diliyor, sevildin diye de ekliyorum.
    (billie jean, 29.01.2008 00:15)
  6. (kl7mu, 01.02.2008 00:05 ~ 00:05)
  7. bilinçli mi bilinçli, hoşgörülü mü hoşgörülü, sıcakkanlı mı sıcakkanlı yazar. tanımam etmem fazla ama yazdıklarından çıkarttıklarım bunlar.

öyle işte. burdan bizi okuyan amcamgillere selam ederim.

benden de ondan da adam madam olmaz. gerçi yok ondan madam olur.

iyi ki yazar madamdır kendileri.
    (itirazım var sayın yönetici, 01.02.2008 19:59 ~ 20:02)
  8. bir edebiyatçıyla yarışmak haddime mi düşmüş, haddimi bildiren yazar. mevzumuz sadece haykıranın duyduğu çığlık mevzusudur. işte o görüntüler;

"diyar diyar dolansa da o çığlık netice de duyan bir tek sensen, senden gayrısı hangi tınıyla yankılanacağını da bilmeyecekse, ıslık mıdır çığlık mıdır, sessizlik midir... neyse nedir ne fark eder ki. ses, yankı yankı dolaşmalı ki kendini bulsun. sessizlikle bir olup kalleşçe kaybolursa ardına bakmadan ne senden çıkmıştır derim ben o çığlığa ne de seni sahiplenmiştir."

sadece 10 saniyede yazılmıştır, doğaçlamadır, insan bu yazara hayran kalmaktadır. saygılar saygılar saygılar...
    (itirazım var sayın yönetici, 06.02.2008 21:00 ~ 21:01)
  9. doğum günüm diye yalan söylemiyorsa doğum günü kutlu olası yazar ablam.
    (itirazım var sayın yönetici, 16.02.2008 22:42 ~ 18.02.2008 17:42)
  10. doğum günü kutlu olsun. bugün gerçekten doğum günüymüş. ilerleyen vakitlerde eğer sızmaz isem kendisine bir şiir yazacağım günün manasına mahsuben.
    (itirazım var sayın yönetici, 16.02.2008 22:47 ~ 22:52)
  11. kendisiyle farkında olmadığımız bir geçmişimiz var. aynı okulda, aynı bölümde, aynı sınıfta okumuşuz. tabi o benim biraz yavaş gitmemi fırsat bilip üst dönemim olmuş, bitirmiş gitmiş sonra da okulu. sözlükte tanıştık, koca 4 sene okulda tanışmayıp. dün de zirveye gidelim diye buluştuk taksim'de. uzun zamandır aramızda bi rekabet yaratan tavla meselesini de çözelim istedik ki biraz erken buluştuk. kendisine verdiğim üzüntüden dolayı tekrar tekrar özür diliyorum burda. zirveye moralsiz katılmasını istemezdim ama zar işte naparsın!

bi de ben memleketten döndüğümde* (bundan 1 ay evvel) kendisine leblebi getirdim ayıptır söylemesi. bu kadar zaman bekleyince ne özelliği kalmıştır bilmiyorum o leblebilerin. ben aldığımda sıcacıklardı. dedim "emin misin bu akşam getirmemi istediğinden? bak mekana giricez karışmam sorun çıkarsa?". "leblebiiiiii!!" dedi başka bi şey demedi. sen bilirsin dedim, götürdüm giderken.

geldik kapıya, iki izbandut abi bi de soğuk nevale abla kapıda gelenleri kurcalıyolar. bu zavallımın da çantası çimento torbasından 300gr falan hafif. e tabi abla atladı çantaya:

abla--> çantanızı açar mısınız?
    de per--> tabi.
    abla--> bu nedir?
    de per--> leblebi.
    abla--> ne leblebisi?
    de per--> çorum leblebisi. (abla seyyar satıcı o, salıverme sakın içeri)
    abla--> ?!?!

içeri bi girdik ki bana bakıyo "senin yüzünden" der gibi. hatta çekinmedi dedi bi de üstüne.

sıra mıra derken girdik içeriye, müzik, kalabalık, dans derken bende bi yorgunluk, bi bezgin bekirlik oluştu. zaten o kadar kalabalık ki hareket edemiyoruz. iki saniye boşluk bulsak hoplaya zıplaya bi hal oluyoduk. neyse ben artık yılmış, dalgın gözlerle etrafa bakmaya başlamışken bi baktım bu deli daha hopluycam zıplıycam diye uğraşıyo. bi an olsun gülümseme silinmiyo suratından. vay ulan dedim enerjiye bak. imrendim yeminle. yanımda başkası olsa o an bayardım orda, daha da neşe kalmazdı. ama damarında redbull dolaşan bu enerjik olunca, baymadım, oynadım da oynadım, göbek bile attım. sağolsun gecenin yorgunluğunu aldı üzerimizden, eğlencenin hakkını verdi.

ne kadar tavla bilmese de, bilmediğini de bilmese de, koskoca parti için mekana kaçak çerez sokmaya çalışsa da, datlının datlısı biridir kendisi. aman nazarlardan uzak olsun!!
    (billie jean, 23.03.2008 22:39 ~ 22:41)
  12. (allahın coolu, 29.03.2008 22:10)
  13. kendisiyle bugün itibariyle aramızda geçen diyalogdan bir kuple

-o ne lan ayağındaki öyle,converse mi giyiyorsun hemi de beyaz; tiki misin lan sen ?

-yok ben onu akşamları görünmek için giyiyorum!!

duydum duydum da kıvırmanın bu türünü az duydum. bu nedir kardeşim böyle, bir adım at; tikiysen tikisindir kabul et artık. tanı kendini tanı da büyü .
    (eleanor, 15.05.2008 23:45)
  14. "ispanyol rap de nasıl bir şeymiş?" diye soranlara dinletebileceğimiz şarkıdır. ara vokalllerdeki bayanın şarkıya orjinallik kattığı da bir gerçektir. dinleyin dinletin
    (z3yn3p, 24.09.2008 13:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil