|
|
- star tv de yayınlanan haber programı
(lethe, 08.07.2004 13:32)
- şifrelenmiş birşeyi orjinal haline dönüştürmek...
- 6 temmuz 2004 teki programda liseli serap ın görüntülerinden bazılarını yayınlayarak "işte liseli kızları böyle kötü yola sokuyolar" diye haber yapan program. sözde kötü yola düşmüş kızlarla röportaj yaparak asparagasın alasını yapmış haber programımsı
(lethe, 08.07.2004 13:35)
- ibrahim sadrinin televizyon milleti bile bu yalandan dolandan ibaret programdan daha gerçekçidir. 10.08.2004 tarihli programda sahte dişçileri kontrol eden sağlık uzmanı rolündeki amcayı daha önceki programlarda başka rollerde görmüştük. bari oyuncularınızı değiştirin be kardeşim!
(lethe, 11.08.2004 19:44)
- 15 kasım 2005 tarihli programında uyusturucuyu konu almıştır. programın izlediğim kadar ki kısmında festivallerden birine soktuğu kameralı bir genç, arkadaşı olan ya da orada arkadaşlık kurduğu bir grup genci konuşturmaya çalışıyor. hatta çocuk birara burda gördüğün herkes mutlaka atmıştır bir iki tane diyor ve çocukların bu anlattıkları baz alınarak festivaller uyuşturucu merkezi, herkes festivallere uyusturucu için gider, festivalde eğlence diye uyuşturucu partileri vs. tarzı genellemeler yapılıyor. tabi sürekli bunlar anne ve babalara üstüne basa basa uyarı niteliğinde iletiliyor. bu zihniyetin aynısı zamanında satanist oldukları söylenen gençlerin cinayetinde de ortaya çıkmıstı. kemancı bara gidenler, siyah giyenler, black sabbath dinleyenler vs. herkes birden satanist ilan edilmişti.şimdi de festivallere katılan herkesin , rahat rahat uyuşturucu kullanmak için festival biletine onca parayı verdiğini savunuyorlar(bu cümle aynen geçmiştir programda). hem de kim olduğu, oradaki onca insanın o anda uyuşturucu etkisinde olduğunu iddia edecek kadar bilgiyi nerden bulduğu belli olmayan bir grup çocuğun lafıyla. programda barizdir ki çocuklar hap kullanıyor ve kendilerinden laf almaya çalışan kızın sorularından dolayı ve kızı ikna etmek için burdaki herkes içiyor diyerek olayı kendilerince meşrulaştırmaya çalışıyorlar.ancak reyting kaygısındaki yapımcı bu sözleri baz alan bir genellemeyle hedef göstermeyi tercih ediyor. sonuçlarını düşünüyor mu orası tartışılır tabi.
(tricky, 16.11.2005 19:48 ~ 21:54)
- müzikte,daha önce karşılaşılmamış veya çalışılmamış bir parçayı partisyona bakarak ilk görüşte okumak veya çalmaktır..
eski eurovision yarışmalarında çok kullanılan bir yöntemdi..o zamanlar orkestralar finale kalan parçaların partisyonlarını alır deşifre ederlerdi ve canlı olarak çalınırdı..artık playback yapılıyor..
- iyi bir müzisyende kesinlikle olması gereken birşeydir.bütün mükemmel müzisyenler notayı gazete gibi okur.
- an itibariyle istanbul şişli de büyük bir alışveriş merkezi güvenlik görevlilerinin soyunma odalarında sözüm ona adalet dağıtıcılığı oyununu oynadığı gösterilmektedir.
o küçük çocuk hırsızlık dahi yapmış olsa o işkenceyi hakedeceğini düşünmüyorum. ki bunun yanında tanıklık ve deşifreye cep telefonu kaydını veren güvenlik görevlisi 30 kadar işkenceye şahit olduğunu söylemiştir. genç, çoçuk, yaşlı, kadın demeden uyguladıkları şiddet rezaletin, psikopatlığın göstergesi... bunun yanında iki turisti de dövdüklerini anlatmakta tanık...
küçücük çocuğa söyledikleri sözler ise ayrı bir sapıklık sergisi... herif küçücük çocuğa ... kazık sokmaktan bahsediyor. ne söylenir ki artık bilmiyorum. bu insanların karaktarlerine yakışacak kadar çirkin söz öbeği bile bulamıyorum...
- an itibariyle gözleri sırılsıklam etmiş program... imdat diyesi geldi yüreğimin...
- i....
- komik bir programdır. kendilerini deşifreci sanan bir güruhun, herkes tarafından bilinen gerçekleri ortaya dökmesinden oluşmuştur.
yanlış anlaşılmasın, sadece televizyonda değil, her türlü ortamda böyle araştırmacı arkadaşlara rastlanılabilir. kendilerini deşifreci sanan bu ekibe serzenişim, ellerinde varsa tüm kozlarını alenen ortaya dökmek olacaktır.
(bkz: sen değil kralın gelsin)
- akıl ve fiziksel sağlığım (hatta tüm mahallenin sağlığı) için yayından kaldırılmasını istediğim haber programı. annem bu programı izlediğinden beri markette gördüğü her yoğurda hamamböceği görmüş uğur dündar bakışı atıyor. artık yoğurdu kendisi mayalıyor. marketten süt ve süt ürünleri alışverişini kestik zaten. gitmiş sinbodan bir ekmek yapma makinesi almış, ekmeği de kendisi yapıyor. mis gibi terasımız seraya döndü anasını satayım. eskiden gül, menekşe, karanfil, sardunya falan yetiştirirdi, şimdi biber, domates ve salatalık yetiştiriyor. en sonunda eve inek alacak, sütü de ordan tedarik etmeye başlayacağız diye ödüm kopuyor. eskaza markete, fırına ya da kasaba yolu düşerse insanlara öyle bir bakıyor ki, konu komşu falan iyice tırsmaya başladı annemden. iki haftada kadının saçları beyazladı, kaşları gürleşti, gözlerinin rengi döndü. olay deşifreyi falan da aştı artık. dönülmez akşamın ufkundayız. annem uğur dündar'a dönüşüyo lan! imdat!
(usako, 10.07.2008 17:47)
- an itibari ile " 200 erotik filmde oynadım hakkımı alamadım" diyen köylü kızı yaseminin dramını anlatan program.
şaka değil gerçek bi de fonda dram müziği çalmaz mı ulan ağlamak istiyorum ama dram dediğiniz olaya değil düştüğünüz duruma.
|